11:24
28.jan.2012
undrest
halvhjerta bilder av mønsteret på min nye bikini fra net-a-porter. er strålende fornøyd. undrest har så mye fint, var vanskelig å ikke kjøpe ti bikinier og tre strandkjoler til. dessuten var det kort vei fra skokategorien til handlekurven også, men jeg holdt meg! ville uansett tappet hele kortet mitt. 
skjekk ut undrest her for fint undertøy og bikinier. og net-a-porter om du er interessert i å miste penger


15:41
16.sep.2011
NEW NEW NEW


earcuff, iDIE.se


00:03
31.aug.2011
ballet suit


13:45
28.aug.2011
pakke i posten!
guess what?

13:43
20.aug.2011
forberedtcarlings. skal bo i denne hele vinter

klart jeg skal ha den på idag når eneste mellomstopp før jobb er trening. snakkes når jeg gråter over helgen min sålangt imorgen! hater hver gang når alle skal ha det gøy og jeg spiser pizza. (gleder meg dog til den siste delen der. trene - spise peppes hæ? null dårlig samvittighet kanskje. selv om pizza ikke er beste restitusjon da)


00:35
17.aug.2011
shoes shoes shoes shoes


dette er det ene paret med sko. yes! nelly trend og de er mye finere i virkeligheten.
what do you think? Og hvis du syns de ikke er noe for deg BRYR JEG MEG IKKE


14:43
01.aug.2011
choker, pakke i posten!

kan kjøpes her.

Nå drar jeg på jobb hvert øyeblikk! yay... Er forsåvidt veldig rart og vemodig og alt på en gang, å tenke på at det er august idag. Kan ikke fordra det. Men har hatt en helt fantastisk sommer, som har gått alt for for, men som enda ikke er over.


22:12
19.jun.2011
Mm, det här är värt att dö för (SILKEBOKSER)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra oslo!! Sånn, har vært i telemark i èn time. Herregud, på bussen vet dere, er det alltid rare (invalide) mennesker. Jeg kunne for det første ikke sitte alene, og da er det så kleint å åpne brus og alt sånn der.. Så satt det en jente til høyre for meg som snakket drithøyt i telefonen og lo og koste seg der hun LÅ alene. Rett bak meg var det en som sov, for han pustet så himla tungt. MEN så sov han ikke!! han bare pustet helt jævlig tungt, sånn som meg når jeg sover. Jeg ble gal. Så skulle han feste kontakten til dataen sin og bøyde seg ned med SILKEBOKSEREN......

Silkebokseren. Han var en av dem man må holde pusten for idet de går forbi. Rett foran sitter det en som hører på  GLOW sånn halvhøyt imens han roper på mammaen om han kan få vannflaska si. flere ganger. HERREGUD, du kan få min!! bare ta den

Så begynner han bak å loke med headsettet, og dette resulterer selvsagt i at han blir SLITEN og puster enda tyngre.. Til serien han skulle se på (sikkert i gode og onde dager!!) skulle han ha et eller annet som knitret og var jævlig vanskelig å åpne. så da tenkte jeg BEACH, imma open ma pringles. Så jeg tygde like hardt tilbake! Så vi hadde chewingBATTLE. for en tur ass. så sovna jeg til slutt da, etter en lånt penn og en lett sudoku og 4 godteribiter og diverse. Det er dritkleint å åpne fantaen i seg selv. men jeg visste at jeg måtte kjedespise, så jeg var jo forberedt med to bananer, smågodt og pringles.. Seriøst, jeg ble nedglodd. Eller egentlig så var det ingen som så på meg, og jeg skjønner ikke hvorfor? Jeg glor på alle som har med seg hele 7eleven på bussen og konstant spiser.

Ja, jeg sovna imens jeg nynnet på veronica maggio, som bare spilte èn sang "jag kommer" på vglista. (HALLO. hun av alle burde jo få spille hele sulamitten..... vinnaren OG satan i gatan.) også våknet jeg IDET jeg skulle gå av. jeg jeg måtte knyte opp, og ta på, og knyte igjen conversa, og levere tilbake pennen og ta på skjerfet og putte jakken og lommeboken i veska på ETT SEKUND. Rart jeg er herog ikke halvveis til kristiansand nå.. DA fikk jeg blikkene og oppmerksomheten jeg tidligere fortjente. Hva skjer med verden, sier jeg da..

Men jeg har brukt noen penger jeg OVERHODET ikke har da, så tenkte at jeg for en gangs skyld kunne vise dere hva jeg har kjøpt. YE?
Lover at jeg sitter her med den ene overdelen og var klar. så finner jeg ikke minnebrikken til kameraet. herregud!

 


12:14
26.mai.2011
new rusty dresselsker A-formen, rustfargen og the simplicity (which is the key to brilliance, eller?)
Fin alene med noen chunky woodenheels, eller som et underplagg til smykker, en jakke, et belte og CHILLAXED ATTITUDE 

har allerede brukt den da, men jeg føler jeg blogger for mye, så vil liksom ikke poste alt jeg har på hjernen på en gang


21:16
23.mai.2011
NEW LIPS

den ser veldig rød ut på bildet, og det irriterer meg at jeg ikke får captured the color... Den er i hvert fall orange! Endelig. vet ikke om den er helt perfekt, men den duger i mellomtiden, og det er noe, så jeg er fornøyd!

 

Er så trøtt og sliten. hele dagen imorgen går ut på matte. Det er virkelig trist, men dette er tross alt min siste matte eksamen på videregående skole, så jeg må ta meg sammen før denne. Idag orker jeg ikke mer, jeg og Maya bakte pizza (hehe) og gjorde litt matte når vi egentlig var helt i humør til dans og var i det kreative hjørnet. ekstremt typisk at man er kreativ når man helst ikke skal, eller ikke trenger det !!

tror jeg legger meg snart, er så surrete idag at det er ikke lov. nølte på 3 ganger 2 istad! LOL


06:38
23.mai.2011
innkjøp - claw necklace

må bare bytte ut kjedet, så er det all good!

 

Innviet det igår. Nå spiser jeg frokost og har usedvanlig bra tid. Derav data-tid og derav også blogging. Idag skal vi danse litt på skolen, og få utdelt noen karakterer! Gruer meg litt til den delen, men håper på det beste! Resten skal jeg innom jobb for å hilse på min kjære Christina og få litt mattehjelp. Matte er vel kvelden min også, haha.

Jeg er så misunnelig på alle som har engelsk, og spesielt de som kom opp i engelsk eksamen! Det er jo bare gøy! Så klager de, those fuckers

ønsk meg lykke til ass


22:56
18.mai.2011
BESTILTTakket være Lene den pene er denne på vei til meg!! yes. Har sett på den i gull også, den er jo heilt heit

Jup, et tappert forsøk på å blande inn nynorsk, hvilket er det jeg egentlig burde tilbringe kvelden og forsåvidt hele dagen med. too late ass. får gå andre klasse om igjen, da! YEAH YEAH

neida hehhregud. Men fin klokke da. kjøpte et smykke idag også. CLAW


18:55
09.mai.2011
sunglasses and nails

sunglasses - gina tricot


hits