02:20
28.des.2011
hei hustlers,

 

nytt hår. ny hatt. ny hvitfarge. nytt ullundertøy og nytt favorittplagg

Hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke har underholdt dere på 43523 år, er det er fordi jeg har veddet med noen, selvfølgelig. Men nå sprakk jeg, så da skylder jeg en viss Nils en reise til Thailand (wops). Tror kanskje jeg har fått ny skinnjakke siden sist og! hater setningen: Hæ?

Da blir alt så seriøst. hender ofte med meg, siden folk ikke forstår vitsen(for teknisk avansert tankegang og humor) Ingen liker å forklare vitsen. INGEN.

Har hatt en fin jul, og skal ta min franske champagne som jeg vant 2. juledag ( du leser bloggen til en kulespill-.champ AS WE SPEAK!!!!) og ha et ganske så flott nyttår også. Ellers fikk jeg en julestrømpe med godteri til jul, typ innpakket under treet, og ikke på døren om morgenen som det skal. Den spiser jeg nå.

Og jeg har fått en ny pelsjakke, og tre nye vesker og et par med sko. Og jeg er herved fattig som en fågel.... Herregud. Men ein fågel har mange andre verdier i livet da. De kan fly for eksempel. Jeg har kjempelyst til å fly og snakke fransk. Det har blitt en ny obsession. 

Dere husker jeg var avhengig av sudoku? nå er det Wordfeud!! legg til kukruler i engelsk eller norsk. Hvis dere inviter til normalboard og ikke random, KLIKKER JEG og nekter å godta. 

 

Og så til slutt i dette aldri så innholdsrike innlegget (hva mener du) så vil jeg anbefale alle TIGI bedhead sine produkter fordi de lukter himmelskkkkk! Og jeg lover at du blir lykkelig av deilige hårprodukter. Fordi håret er deilig å ta på, og det kommer alltid en søt og fruktig bris når du kaster på håret i diva-walken. n-n-n-now diva is the female version of a hustleeeeerrr!!

hits