12:55
24.des.2010
BJØRG

fikk ELLE i julestrømpen, og idet jeg blar om på ca andre side ser jeg ukens vakreste annonse. BJØRG jewellery er fantastisk. skjekk denne siden og se på lookbook, og i online store.

god jul

21:50
21.des.2010
hehehe

 

 

EVENT

18:11
06.des.2010
we build then we break

det nest siste innlegget virker som en evighet siden. 'lykkelig ikveld' er noe av det siste jeg kan si, og mene for øyeblikket. jeg har prøvd. igår var verst. idag ble jeg hjemme fra skolen, og mamma beordret meg til å pleie meg selv i hele dag. jeg har sovet, ryddet, gått tur, tatt bilder, sett film, spist mat og drukket kakao, tatt et bad med bobler, badeand,levende lys, ansiktsmaske,musikk og hårkur. føler meg litt bedre nå.

nå skal jeg gjøre matteforberedelse til tentamen imorgen.det er ikke så ille, syns jeg. det blir verre med det jeg igjen må prøve å komme igang med imorgen,som er dansens dritthistorie. blir interessant å se hvordan det går..

kan informere om at jeg ikke har vunnet 500 000 ENDA. altså nå mister jeg håpet. og selv om jeg VET at ella vinner 50 00 fordi hun bare mangler 6 polkastenger, betyr ikke det at jeg er naiv. bare positiv.

men nå er det matte. yes!

19:28
05.des.2010
ønskeliste


 

herregud.

 

 

i helgen har jeg jobbet. slitsomt, mye å gjøre når alle skal spise imens de kjøper julegaver. SPIS ET ANNET STED
jeg sov hos Maya i helgen. det var bra, da. hadde en syk drøm, haha. kom hjem til pakkekalender !! love u mom + sis. nå har jeg flaxkalender (!) sjokoladekalender opg pakkekalender. life's good when i'm not working

nå skulle jeg jobbet med skole. herrefaen, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. hater hoffdans og renessansen!!

 

men perfekt ønskeliste, sant? ja.

hits