11:41
31.des.2009
Donkeyboy konsert igår kveld! her er bildene

Gleder meg såå mye. Donkeyboy og John snow er jo kjempebra. Og i godt selskap blir dette bare enda bedre.
Dette skrev jeg igår da jeg trodde jeg rakk å poste et bildeinnlegg, men den gang ei!

Forventningene var riktige, bandene er jo kjempebra. John snow er definitivt best, men Donkeboy er supre live forde.


superdårlig bilde, men det er i hvert fall Donkeyboy. Og alle gutta hadde Lyle & scott cardiganer, komisk.

Sånn utenom det fikk jeg bare tre crappy bilder av John Snow, og da tenker vel du: mer crappy enn det av Donkeyboy?  JA! merker forresten at jeg allerede er lei av navnet "Donkeyboy" med tanke på a jeg sier det inni med hver gang jeg skrier det. Donkeryboy. Si det femten ganger, så skjønner du hva jeg mener.

heart Vera

03:11
29.des.2009
JUL 09

Som dere sikkert heller ikke vet feiret vi jul på jæren i år, og for dere som ikke er kjent i dette området kan man vel si at det er rundt Stavanger. Jeg sier som regel at jeg skal til Stavanger, fordi jeg ikke gidder å forklare hva og hvor Jæren er.

Dette kan forklare turen. Altså mørk, og uklar.  Vi brukte liksom 5 timer fra Kristiansand, fordi vi hadde ca ti meter sikt og kjørt tjue kilometer i timen med femti bilder bak oss. Kult

Her er verdens søteste søskenbarn ved middagsbordet.

Deler en bonbon eller hva det heter

Dette er jul!

Bilde av megselv så snart jeg får sjangsen SEFF

søster og meg.

Måtte selvsagt tulle med mammas krykker.

Fikk kjempemasse fint som sko, veske, jakke, kjole, klokke, parfyme,en oppskriftbok , strikkede sokker (jeg elsker) og en supersøt strikket lue. Nå som jeg er over 14 (eller 15?) Ja i hvertfall har blitt konfirmert får jeg ikke like mye gaver som før. Helt greit for meg, julen handler ikke om gaver uansett. Har enda ikke fått gaven fra min pappa, men vet jo hva det er ! Vil dere vite? :-)

Regner med å få fler bilder senere og da kan jeg poste antrekk osv, om dere vil, da.

heart Vera

11:52
21.des.2009
fashionlove.no

Som dere sikkert ikke vet har jeg vært modell for Ulrikke Lund og Ali Gallefoss for deres nettside fashionlove.no. Det var en kul erfaring og jeg følte meg ikke utillpass til tross for at jeg aldri hadde møtt dem før, og var helt alene. De kjente jo hverandre alle sammen, hehe. Igår kveld kom noen av bildene på siden, kjempemorsomt! Nå er det jo de kjedelige produktbildene, altså de er jo ikke kjedelige, men jeg står jo faktisk rett opp og ned (for å vise klærne, selvsagt). Etterhvert kommer det andre bilder også :-) Can't wait!

Dette var altså det jeg gjorde i Oslo. Nå har jeg bare tatt print screen av tre bilder, men jeg mottar alle bildene av fotograf Sara Husein (www.sarahusein.com) snart. Hår og makeup av Karoline Skjerpingstad (søk facebook) og stylist Ulrikke Lund, selvsagt.
http://verasteinnes.blogg.no/images/392100-4-1258933953974.jpg Vera

20:32
20.des.2009
20.des.2009

Okei jeg har ikke blogget på elleve dager og jeg starter å lure på hvorfor jeg har blogg når jeg er så dårlig til å oppdatere. Neida, jeg liker bare å ikke være avhengig av å skrive hver dag. Jeg vil skrive fordi jeg vil og ikke fordi jeg enda ikke har blogget denne dagen, eller at jeg ikke blogget igår. Tror mange av toppbloggerne føler det slik at de må blogge, ellers får de tohundre hat-mail om hvor stygge de er, hvor dårlige de er, at de ødela dagen deres osv. Vi klarer jo å merke at av og til poster de to bilder med et par ord under om hva denne dagen bringer, eller et innlegg om dagens kalenderluke, uten noe mer. Dette er jo forståelig, men kanskje ikke for alle?

Uansett, nå spiser jeg is og tenker på den hektiske uken som har gått. Jeg har hatt prøver, dratt til oslo, løpt rundt i butikkene for å finne julegaver til de nermeste, og tenkt over at jeg hadde julestemning i oktober, men ikke nå. Mangler fortsatt et par julegaver, og det er fire dager til jul!!! Stress ned. Satser på å få de ferdige imorgen. Det er jo de viktigste; mamma, søster og bestevenn.. Jeg vet hva de skal få, da :-)

Har begynt å se "A double shot at love" på mtv.no. hhehe, awsome

heartVera

11:53
09.des.2009
dance, dance, dance


Lykke Li ? Dance, Dance, Dance - spotify

Nå skal jeg opp å danse - hadde fri idag! Skulle egentlig vært der om en halvtime, men jeg forsov meg siden fordi jeg var så sinnsykt sliten etter en lang dag igår.

Antrekk fra mandag:
img3858img3848img3859

Senere skal vi ut å spise også - gleder meg! Men nå må jeg løpe.
heart Vera

22:15
01.des.2009
OUTFIT, eller et bildeinnlegg


Ute. Kåpe Veromoda, veske secondhand, votter wedins
img3760
skjørt ginatricot, skjerf secondhand, skjorte/jakke secondhand, clutch secondhand

Inne, da det var kaldt. armbånd bikbok

Skulle nesten ønske at lykken var grunnet julestemning. Det er den ikke.

heart Vera

21:13
01.des.2009
BLACKBERRY

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

blackberry-8520-curve-blog-image


fantastisk!
hits