22:08
06.nov.2011
dette er et blogginnlegg med mye gøy

jeg skjønner ikke hvorfor det fortsatt er folk innom her. har jeg egentlig blogget siden høstferien?

 

i hvert fall - jeg har ryddet rommet. Teknikken var å samle alt i en sekk å gi det til fretex! ble to søpplesekker og en stor pose. så jeg vet ikke hva jeg har og ikke har av klær lenger. men det viktigste er jo at jeg har dette fortsatt!!

i tillegg til denne store forandringen (som er at jeg ser gulvet mitt igjen, og har plass til ca tre topper til i skapet for en gangs skyld) tror jeg kanskje at jeg (for tiden!) liker kokesjokolade bedre enn melkesjokolade. VAD?? ja. hehe nomnom.

(spesielt smeltet med banan. HOLY BANANA)


og apropos, herregud, istad spurte jeg mamma om hun kunne kjøpe sjokolade for meg, så spurte hun hva slags. og ubesluttsomme jeg spurte hva hun syns jeg skulle kjøpe (herregud, jeg fremstiller meg selv verre enn mamma her jo) så sa hun "sga eg kjøpa japp, big cat-sjokoladen ellår kæ?" og jeg bare, eh - BIG CAT? "ja, ellår lion king, då.. an hette det før". så jeg bare løp inn til ella, og så lo vi og jeg sa at jeg skulle blogge om det. da kalte hun meg drittunge?

mamma sier forresten ikke "ellår". bare det ser mer riktig ut i forhold. før du kommenterer det mamma!!

den aller største forandringen er at jeg vet hva jeg skal i livet! eller.. neste år da. det er jo det jeg alltid har klaget om dere. "livet er så uforutsigbart", "hva skjer med meg?", "hva skal jeg i livet?" og "herregud livet mitt suger, og kommer alltid til å suge fordi jeg vet ingenting og er en forvirret liten dritt". NEIDA. men jeg vet til og med hvor jeg skal bo. og vi gleder oss SÅÅÅÅÅ. den kjekkeste gutten, og fineste dama + en hund. gruer meg bare til å finne jobb. skal tross alt jobbe der ca hver dag i et år, så jeg må jo trives. og det MÅ være moterelatert. hvorfor ellers skal jeg pynte meg, hvis jeg ikke har en slik jobb? Det er ikke som om jeg har tenkt å få meg nye venner med dialekt.....

vil at tiden skal gå fortere, for en gangs skyld. vi kan først og fremst hoppe frem til neste helg, når jeg skal til oslo! deretter til bursdagshelgen til Maya og jeg. Deretter fine kvelder og juleshopping. så kan julen komme og nyttårsaften.

så kan vi hoppe til edinburgh og paris og vinterferie. januarsalg også da. og russerevy. vi kan dra rett til påskeferien der, før russetiden - sommer. så etter aaalt dette, kan jeg flytte. akk

ikke glem at jeg vil oppleve hver dansetime, hver fredag og hver lørdag i mellomtiden.


men seriøst, jeg har planlagt å rydde rommet i 5 mnd snart. SUCCESS

success-liste
ryddig rom
traffikalt grunnkurs
vet hva jeg skal i livet (neida bare 1 av 70 år til da..)

jeg bare elsker lister!

verasteinnes

verasteinnes 18, Bamble
jeg liker klær, sko, mote. ja ja ja jeg er glad i menn, menn i fine klær, sjokolade, å blogge. mørke menn, menn som kler skjegg (og som har det). med mer.. - hvis du også liker dette, burde du lese bloggen min.
hits