21:57
26.okt.2011
i'm addicted i suppose

jeg er tilbake! og jeg har vært på partey! og jeg er 18!! atten år og seks dager. en helt fantastisk tur er igjen over, og jeg blir aldri vant til hvor vemodig det er når vi drar hjem fra en bra ferie med mange fine minner og nye impulser. er så herlig å vite at jeg har hatt det bra, men veldig kjipt å reise vekk. denne ferien var virkelig over på et blunk også!

vi har jo surfet i seks dager. DRITGØY!! alle MÅ surfe. De første dagene fikk vi våtdraktskille, Maria med turtleneck som jeg fryktet. Den dag idag er hun fast bruker av pologenser! men hun har min støtte. Johanna gikk på krykker da vi kom hjem, rett og slett fordi hun ikke mestret å surfe, og alltid lå å plasket i sanden. neida! vi klarte GREENWAVES alle tre til slutt! superfornøyde. Vi fikk bare helt drøye sår de første dagene, fordi det er sand på brettet og vi skraper oss hver gang vi sklir på.Utenom det, så har karma tatt meg igjen. Dere vet jo det skryteinnlegget jeg la ut for å gjøre alle dere deprimerte? Vel!!
1. Mobilen min har knust skjerm
2. Jeg har mistet halve håret(!!!!!!)
3. Telenor har sperret abbonementet mitt
4. MASSE lekser plutselig
5. det regner ute
6. Jeg er ikke i Spania lenger
7. Får ikke surfet på leeeeeenge

Jeg har ikke tatt bilder til dere, men jeg har brukt masse høstklær og fine sko. Utenom det har jeg tatt igjen Big Brother. Men jeg fikk ikke sett episoden med the grudge. det var dumt

Der kan dere se mine secondhand kjoler, forresten! som jeg har trikset med. de jeg og johanna har. du ser igrunn bare den gule. men den er fin!!

Jeg har lite penger, og maaange sko jeg har lyst på. livet er hardt. men seriøst... jeg har meldt meg på traffikalt grunnkurs!

02:57
09.okt.2011
mitt liv er så mye bedre enn ditt BESKRIVER JEG (neida)

Jeg har fått en ny hobby. Det er nemlig sudoku! idag tidlig løste jeg en på 4 min! SYKT. blir bare bedre å bedre. tror kanskje jeg brukte 15 min på den første. har bare løst 22/100 da, og da kan jeg jo gjøre alle på nytt. super sudoku for android!! BLI MED

Jeg har et problem om dagen også. Jeg vet ikke hvilken solhatt jeg skal ta med på ferie!! DILEMMA #1.. Herregud, hva skal man gjøre. nesten jeg dropper å reise! Neida. Men seriøst det er ikke noe gøy for dere å lese hvor mye gøy jeg skal fremover. Dere blir jo bare pre-depressive. sånn før vinterdepresjonen. og da kan dere tenke dere hvor mye verre vinterdepresjonen blir. Uansett, jeg blir deprimert om vinteren selv - så jeg skal straffe alle ved å gi dere en oversiktlig liste over mine positive fremtidige og pågående hendelser. Spesielt til dere som ikke blir depressive!! (dere andre som ikke fortjener det - se vekk NÅ!(og jeg skal legge til teit og harry bilder til hver og en kategori og gjøre dette til et skikkelig KLEINT innlegg ved å ha tykk og kursiv skrift her og der)

Ferie
Fri fra skole
Fri fra jobb
Sykt bra bok
Konsert Afterglory
Parteyplans
17
18
Venner
Høststemning
Høstprøve
Høstmote

Og siden dette ikke starter å forklare min nåværende lykke skal jeg UTDYPE.
Ferie.
Jeg skal som alle vet til fuerteventura. Kanariøyene. Corralejo - for å surfe! fackin awesomeeee... Jeg skal bli sterk å få nydelig våtdrakt skille så jeg har en unnskyldning til å gå med pologenser resten av året :) Eneste dilemma er som dere vet hvilken solhatt jeg skal velge. Ellers kan jeg gå barbent, i flipflops og sandaler, med solbriller og lårkorte avslappede sommerkjoler. Du vet de som flagrer. Og jeg kommer til å gni fuktighet til huden mye oftere, og lakke tåneglene!! også kommer jeg til å gå rundt med beach look i håret, og sunne roser i kinnene. Også kommer vi til å spise ute hver dag! Elsker det mer enn alt.  Og hallo! Vi er der på Spanias NASJONALDAG! det MÅ jo bare bli helt sykt!


Fri fra skole/jobb
Det er så sykt verdt å nevne til alle dere "skal jobbe hele ferien"-tapere eller dere som må lese til prøver. Jeg hadde på mandag fri fra jobb i 19 dager fremover. Altså nesten 3 uker! og jeg får fortsatt en grei lønn, så ikke noe surt eple for meg!! Og så har vi tatt to dager fri fra skolen og kommer hjem på tirsdag. Men så har vi FRI PÅ ONSDAG OGSÅ! :D så jeg får nesten to uker høstferie. Så ingen sure epler på meg

WOPS feil. hehehe (fant det på weheart it. bare så ingen tror jeg bleier å være på datingfails.org ... hehe

Sykt bra bok
Selv om jeg MÅ lese boken, siden det er særemne - er vi ca den eneste klassen som ikke MÅ ha nordisk forfatter og bok på norsk. Så jeg får lese en engelsk bok jeg VIL lese og det er lekser! Så det blir som at jeg er ought to chill. Lurer du på hvor det sure eplet er? KOMMER IKKE HER HELLER.

Konsert afterglory
Var jo på Jarle Benhoft, så jeg har stalket han i det siste, fordi han er så digg. Og talentfull. Så jeg er fortsatt skikkelig stoka (tror jeg lova å aldri bruke det ordet igjen, men det passa sykt bra. ikkesant??) på at jeg var på konsert med han og ropte "tisse - tisse - tisse" når han sa han måtte tisse. AWW. (neida. men jo) Og han skulle komme og drikke med oss! (party hard) Så der er det faktisk et litt surt eple.. Fordi vi måtte dra :(( Den kvelden endte med gråting på kebabhuset imens jeg ventet på sjåfør klokken 02.00 på en torsdag. Men det som var gøy er at jeg kom inn med mitt eget legg (les jeg er 17 år) og det var 18-års grense. er do dom, vakt1?


Parteyplans
Som jeg har whinet om mange ganger har en god venninne (gud så teit) flyttet til oslo for å bli pro danser (im am one proudie) og hun skal ha innflytningsfest. Så det blir gøy, fordi da er jeg 18 vi kan reise ut på bedre steder enn tordenskjold. Du hører jo at tordenskjold ikke er bra. Høres ut som norrønne guder osv. og det suger!! Og så skal jeg til Bø på halloween-party. og så er det jo 42895 russekroer fremover da. kan blir gøy det og!!
17/18
Rett etter jeg kommer hjem fra fuerte så er det min 18årsdag førstkomne torsdag! GØY. Den torsdagen er det også som dere vet min første skoledag etter ferien, og også åpningskro for russen på kvelden! På herlige parkbiografen. Det hører dere er koselig! Så kommer italiobrothers og synger bursdagssang da, hehe YOUR LOVE IS ON FIREEEE... da skal vi stamp on the ground alle mann alle ;)
for så vidt så liker jeg så godt å være sytten også, det det er vemodig å bli atten. men det er ikke surt eple-vemodig. Så i mellomtiden hører jeg på 17 år med veronica maggio, og vi två, 17 år med håkan hellström. snakkes etter det.
Siden jeg ikke får feiret birthday med familien på selve dagen (grunnet huge party) så blir det nok på fredag. Og da skal jeg også dra på SPA med aromamassasje i 80 minutter som jeg har utsatt og utsatt men bestemt meg for å nå gjøre. Det blir en perfekt uke med andre ord. Du skal sikkert på skolen første mandagen etter en helt alminnelig uke med å sove bort dagen og være trøtt resten med halveis ugjennomførte planer og fortsatt søvnmangel og null energi eller motivasjon til skole? vel ikke jeg. så stakkars dere

Venner
Jeg har bare sykt bra venner. Alle

Høststemning/høstprøve
Fant ut hvor høststemning jeg er da læreren sa vi skulle ha en liten høstprøve siste dagen og jeg ble GLAD fordi det hørtes skikkelig koselig ut. Og jeg er tilbake der hvor det beste er å tenne lys på rommet (de jeg får så mye energi fra vet dere) med favouritemusicas på spelaren, og noe godt i en fin kopp. Jeg får en sinnsykt avslappet sinnstemning av å være på rommet mitt når dette foregår. Elsker det. Dessuten skal jeg kjøpe meg nye cder. Det skal sikkert ikke du

Høstmote
Jeg elsker å gå i svart, Og nå kan jeg gå i svart. Og høye sko. Og kåper. Det er perfekt tidspunkt på året til å gå med et lite skjerf og kåpe nå. Blir jo alt for kaldt om vinteren, så det er derfor alle tyr til canada goose. Eller noen gjør det jo bare fordi de er invalide og tror de er TØFFE og kule og like før de poster det på lookbook!! de fleste! er faktisk invalide

hun her var fin da. nettopp slik som dette. så enkelt og behagelig og casual. ikke revolusjonerende, men bare fint. bare fint.


 

ah, jeg får så sykt dårlig karma igjen for dette.

12:44
02.okt.2011
street fallhvis det finnes fler enn meg som mangler inspirasjon om dagen, kan disse være fine. mitt problem er i tillegg til dette at jeg er poor bitch, siden jeg drar til kanariøyene/spania/fuerteventura/corralejo for å surfe med friendsa i høstferien, så jeg får leve på mine seks år gamle klær fra wow.

hits