17:18
20.okt.2009
Idag er MIN BURSDAG! Dette skal dagen min gå ut på:

Først og fremst vil jeg si at det er ikke 8 dager siden jeg egentlig skrev et innlegg, men det har skjedd noe hver gang jeg har skrevet. Har postet bilder av hva jeg kjøpte på kremmerhuset (egentlig) og da var det blogg.no som klikket, men de andre dagene rotet jeg meg enten til å glemme det eller så skrudde pcen min seg som en overraskelse av. GØY.

Idag er det min bursdag! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Hadde det kjempebra på skolen med (nesten, maria, jeg skrev nesten) alle mine beste venner og godt miljø, bortsett fra det med at jeg fikk sinnsykt vondt i magen (you know, girls). Det resulterte i at jeg ikke orket jobb og nå sitter her.

Dagen kommer til å gå ut på å slappe av her hjemme, kanskje rydde rommet og så feire med god mat og herlig familie litt senere.

img0037img0038img0039
Deilig mat på Jonas B. Gundersen på min 15-års bursdag. (Vet det er teit å ta bilde av maten men ser så god ut)
img0049
søster
img0013
bursdagsbarn

Mamma vil ikke være på bloggen, tror jeg. Får skjekke fakta senere, hehe.


heart Vera

00:13
15.okt.2009
Midlertidig link til innlegg fordi blog.no er klikk, hva med din?

link til innlegg skrevet tidligere idag som ikke ble registrert før nå, og samtidig ikke på forsiden finner du her:
INNLEGG

heart Vera

00:10
15.okt.2009
Jeg har kjøpt nye deilige dufter!

Jeg kjøpte disse deilige duftene til en billig penge på Kremmerhuset. Til deg som kommenterte: sjokoladen var ikke fra kremmerhuset, men det var synd med feilkjøpet ditt. Nå er det 20% på duftlys og jeg kjøpte tre stykker for 93 kr. De har ikke noe fine farger, men i gjengjeld er det disse som lukter best. Hvit lukter altfor søtt av vanilje, og rosa lukter såpe, sammen med brunt som stinker kaffebønne. (Kun vanilje og såpelukten på bildet).
http://kremmerhuset.no/bilder/duftlys.jpg
Så nå skal jeg gi rommet en omgang cleansweap og endre litt der inne, så jeg kanskje er der litt oftere. Det skal bli så koslig. Imorgen skal jeg atter en gang på jobber rett etter skolen, men før den tid skal vi starte på en musikal-forestilling vi skal ha i april. Oh lord, det blir koslig. hele dagen! Samtidig må jeg informere i 5'er i fransk sammen med Johanna, som tar del i min . "barnehage-oppførsel" i fransk-timen.

heart Vera

19:31
12.okt.2009
Jeg har kjøpt råtten sjokolade, ting og sånt!

img3457
Kjøpte ting og sånt.. (he-he)
img3461
Er det egentlig lov til å selge sånn? Jeg mener, jeg trodde Nille var kvalitetsbutikk, jeg... (he-he)

Idag skal jeg høre på  The Fray.  og slappe skikkelig av med det, kanskje lese litt osv. Er vel den ene dagen her jeg får blitt hjemme den uken her. Hmm, det kan bli en utfordring, er sliten allerede.. Men nå skal jeg spise, så skal jeg snakke med Johanna og rydde litt på rommet, så jeg kan høre på the fray med tente lys ikveld. KOS!

heart Vera

22:49
11.okt.2009
Jeg sitter i badekaret, as we speak!

Akkurat nå sitter jeg i badekaret og irriterer meg over to hakk for kaldt vann, og nyter en deilig lukt av godteri. Badeskummet mitt lukter utrolig godt, nemlig. Jeg skal straks smelle igjen pcen for kvelden og fortsette på boken istede for det er ikke veldig mye avslappning å sitte halvveit nedi vannet for å rekke opp til pcen. Vet ikke helt hvor kos det er å være dødsrett for å miste boka i vannet å ødelegge den, heller - men what the hell!

img3437
Dette liker jeg!
img3442img3452
hoho, julia roberts. Katten gikk faktisk på badekarskanten. Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis den hadde falt oppi, haha! søt da.heart Vera18:11
11.okt.2009
Bloglovin' - Hva syntes du?


Jeg personlig syntes det er en fantastisk ting, som gjør det veldig mye enklere å følge de bloggene jeg vil. Jeg slipper jo å komme innom en blogg som ikke har oppdatert, og kan heller bruke tiden jeg ville sløst bort på det til å blogge selv, eller lese de som faktisk har oppdatert når du skjekker! På den forrige bloggen hadde jeg rundt 20 følgere kun på bloglovin så det var jo mye til å være meg :-) Så nå tenkte jeg å se om jeg får fler på denne bloggen.

Hvis du liker bloggen min men glemmer å komme innom hadde det vært enda lettere å følge meg med bloglovin! Jeg hadde samtidig blirr utrolig glad. Edit: 3 allerede! Not bad.

bloglovin

heart Vera

14:19
11.okt.2009
Dette vil jeg eie i Oktober!

Dette hadde jeg ikke sagt nei til!
ginanelly22
Hva likte dere best?    alt er fra:
nellycomginatricot
heart Vera

01:11
11.okt.2009
Når jeg skal skrive overskrift, skriver jeg inn mange forslag, før jeg ikke bryr meg mer, og ender opp med verdens tåpeligste.


Men uansett så hadde jeg på meg dette idag! Ny jakke og nye øreklokker jeg kjøpte for noen dager siden.
img3424img3419

img3432

Kvelden idag ble veldig vellykket til tross for at det er tredje uken hjemme i sofaen uten noe party. Alt i alt var det mye koslig snakk, endel mimring fra barndom og tiden vi var sammen mye oftere enn nå, men mest av alt: latter. Jeg har virkelig ledd fra meg idag! Har vel ikke mer igjen til resten av ferien, så imorgen blir det en død dag med en bok i badekaret og blogging, tenker jeg!

Hva har dere gjort ikveld? Og hva syntes dere om sånne øreklokker egentlig?
Jeg syntes de er veldig søte, og kommer til å ende opp med et par i svart også. Kjempeskjønt! Ser egentlig for meg at jeg kommer i verdens søteste antrekk med et brunt lite skjørt , hvit strømpebukse og strikket genser sammen med et nydelig skjerf, deilige votter og disse her! Eller kanskje noe i rosa? eller kanskje beige? eller svart? eller....

heart Vera

17:17
10.okt.2009
The history of my hair

En liten del av hvordan jeg har hatt håret mitt!:

Jeg har hatt det til siden
22
kopi
kopi
Jeg har hatt søt farge og vært på ball
ball09058
Jeg har hatt hale til siden
dsc00613
Jeg har hatt ettervekst (og vært brun)
img2234
kopi
Jeg har hatt midtskill
img2699
har tatt bilde i speilet, hehe
img2694
Har hatt extentions på konfirmasjonen min
konfbildettt
Og andre ganger
veraa
har hatt naturlig hår (farget under) og det var kjempelangt
s5036319
helt til frisøren ikke forstod betydningen av "behold lengden" og jeg tok stygg extention
yeah
Mine "glansdager" med høyt hår og synlig extention
img2510
Hadde extention hvor håret faktisk lå ganske naturlig og fint, syntes jeg
img2527
Lugg
brunt hår med flette11


img0382

Hva likte du best?
heart Vera

01:44
10.okt.2009
Jeg har vært på storshopping!


img3415
hahaha. confession: jeg er en kjedespiser

Jeg har forresten ny header! Hva syntes dere?

heart Vera

15:47
05.okt.2009
Jeg vil ikke være syk på en så fin dag som idag!

Idag er det strålende vær, og jeg er fortsatt syk, så jeg vet ikke helt hva jeg skal. På jobb på fredag klarte jeg ikke snakke, så jeg risikerer at det samme skjer igjen om jeg drar ut på noe idag. Det er ikke bare bare å være syk i høstferien, nei! De forrige dagene har jeg heller ikke blogget avd en grunn, selv om denne siden har stått åpen hver gang jeg har vært online. Har vel ikke hatt så mye å skrive om, hehe.

Har kost meg med å slappe av hjemme, oreokjeks med melk, annen snacks og film de siste dagene, og har sikkert fått 2 cm mer fett rundt magen, tatt fra de tynne bena mine, selvfølgelig. Neida skal ikke klage har faktisk hatt det dritbra, til å ha vært syk. Igår kom Maria på besøk og kvelden ble fylt med shoppingønsker, latter og kos og jeg merker at jeg skjønner hvorfor Maria er min beste venn.

Idag skulle vi kanskje ut å spise, men akkurat for øyeblikket er jeg ikke sikker på hva vi skal. Egentlig kunne jeg tenkt meg å spise ute NÅ, men det er sikkert bare fordi jeg ikke har spist frokost enda.  Skal begynne å se etter et kamera, sånn til daglig bruk, i og med at jeg er rimelig lei av det jeg har nå. Kan igrunn bare kjøpe Ipod nå, for det har jo kommet kamera på de! Hehe, hva skjer egentlig, de skal jo presse alt elektronisk inni èn ting. Snart får vi vel mobil med mp3, kamera, gps, skritteller, videokamera, internett osv.. VENT - det har vi jo allerede! Men jeg venter i spenning, hva blir det neste?

Jeg bruker utrolig lang tid på å skrive innlegg, fordi jeg glemmer at jeg gjør det imens jeg skjekker for eksempel facebook, så kommer jeg tilbake om 2 timer, og merker at jeg har spist frokost og diverse andre ting, selvom jeg "nettopp" har skrevt at det er noe jeg burde få gjort. Dette er det som skjedde nå, begynte å skrive dette i ett-tiden og nå er den snart 4. Veldig flink, ja.

951628874365553785780053788861715146801n
Johanna, Vilde, Meg og Charlott. Disse jentene er jeg virkelig glad for at jeg ble kjent med ! (bare sånn for å nevne det og egentlig for å gå mest off-topic siden samtaleemnet var dødsdårlig)

Vet enda ikke hva Maria og jeg skal idag, men satser på at det blir noe ute, i og med at det er sol og fint vær! Leste gamle innlegg på den forrige bloggen min, hvor jeg hadde skrevet om at jeg gikk tur med Rino (hunden min) i snøen med mammas vinter-støveletter (ikke så fine, men veldig gode) og kakao i hånden, og godteri til Rino i lommen. Poenget er at jeg nøt dagen til tross for at det var kaldt og snø ute, og jeg hadde det skikkelig bra da jeg og Rino lekte i snøen den dagen. Dessuten badet jeg senere på dagen, og nå for tiden sier jeg alltid til meg selv at jeg kan bade, men finner alltid en grunn til at jeg ikke skal. Den mest brukte er at jeg ikke har tid. Eh - jeg spiller Resturant City på facebook, men jeg har ikke tid til å bade? Get over yourself, Vera!

heart Vera

19:26
01.okt.2009
Wild horses, I wanna be like you

Dette er sangen jeg sang oppover stien idag.


Igår sov jeg hos Lise, og hun fikk også besøk av kjæresten sin, Åsmund. Det var en kveld jeg ikke kommer til å glemme! Vi koste oss med godteri og potetgull til en runde Buzz, hvor Lise vant for første gang i sitt liv! Hehe, veldig søtt. Jeg hadde det supert sammen med denne nydelige jenta mi!

Idag er det de eldres dag, og i den anledningen hadde vi forestilling på et eldrehjem her i Skien. Der møtte jeg utrolig mange gamle og søte mennesker! Hun ene var 99 år gammel med en datter på 75, og en annen fortalte meg at han var "bakkeramp" - i og med at han bodde på bakken. Etter en nokså vellyket forestilling med utrolig mange fornøyde eldre, fikk vi vafler og saft, og satt og snakket med fler av dem. Etter dete fikk vi beksjed om at vi kunne ta fri resten av dagen - deilig!

Derfor dro Charlott, Frida, Johanna og jeg på kafè i det fine været og spiste lunsj og snakket i evigheter. tilslutt hadde hele den egentlige skoledagen gått, så vi kikket litt på Ginatricot, og dro hjem. På bussen traff jeg en skolekamerat fra tiende klasse, som jeg ikke hadde sett siden rett etter sommeren, og senere igjen traff jeg to til som jeg ikke hadde sett siden i begynnelsen av sommerferien. De tenkte jeg forresten på igår! Veldig morsomt sammentreff! Uansett så merker jeg at jeg tar det som et hint, og skal en dag prøve å samle den gamle klassen så vi kan finne på noe koslig sammen igjen! Jeg føler det er viktig å ikke glemme slikt!

1012717167460599073274599041832481678685n
meg, maya, vilde, kari
ute å spiste med klassen før vi så "a dance tribute to the art of football".

heart Vera

hits