19:38
29.sep.2011
saint tropez kjole + jarle bernhoft ikveld





Kjole - Saint Tropez

idag var det helt strålrende vær, og det var skikkelig vårfølelse over det hele. varm buss, for varmt med strømpebukse, ute i friminutet og solbriller. yumyum! så jeg tok av meg strømpisen så fort husets dør var passert. jajaja. Ikveld skal jeg for så vidt på JARLE BERNHOFT og han er så fin og talentfull og jeg gleder meg ekstremt mye.

hvilken redigering passet best, syns du?

Det eneste som er dumt med konserten, er at jeg går glipp av daten med morten ramm og gjengen ikveld, hvilket er supertrist.Nå ser jeg på Two and a Half Men!!! YES
Noe annet fint som har skjedd i livet, er at jeg har fått nytt spill på HTCen.  MOONCHASER. jeg er en ninja, det er helt rått. spiller det hver dag. Dessuten er det åpningskro for russen on my birthday. (og jeg har fri imorgen)

gud, så rotete. Tror ikke jeg har så mye å si. Bortsett fra at min nye crush er Ashton Kutcherrrrrawr


tok med et lite bildet av kaken jeg bakte. den var helt syk. æ lika å kalle det mensenkaka (fordi det kurerer)

13:13
24.sep.2011
tok spagaten i glasskår





leter etter en sang som har ordet loca i seg (mener ikke loca people (wtf)) som ble spillt 437826 ganger i montenegro. og dette er et bilde av genseren jeg alltid bruker, hehe. den er kjempedeilig, og jeg angrer ikke et sekund

Ikveld er det party og jeg har kjøpt koskenkorva peach. aiaiai! refererer selvsagt til arret jeg har på INNSIDEN av ankelen, hvordan får man sår der? spagaten i glasskår. good times! neida. men vi er i trygge hender, jeg og maya. så får vi håpe at vi stopper før hver vår flaske er tom. Kommer mest sannsynlig med antrekksbilder senere, så stay tuned :)

22:14
22.sep.2011
kan jeg låne ostehøvelen? du får den tilbake




noen uker siden nå. Og da earcuff på øret. De er egentlig veldig slitsomme å ha på, så kan ikke anbefale det. Du føler den faller av hele tiden, men jeg tror dette er fordi min er litt tung. Hvis du kjøper en liten, skal det nok gå bra. I tillegg har jeg 4378592km med hår på hodet som den tukler seg inn i. Alle de fancy klærne er secondhand og mammas gamle bukse.

 

23:23
20.sep.2011
DEL 5 Petrovac - Hvar

Siste del! "äntligeeen" skriker dere.
Kan jo starte med den inspirerende moten som foregår as we speak:





Johanna fikk designerpose



akk vel

maria var i hundre for å si det sånn. VI GÅR INN DER! BADELEKEEEER, så sikla hun før jeg puttet smokken tilbake i munnen hennes og kjøpte armringer i gave

WOPS

dette er meg og eilen



Colaen fallt på gulvet i bussen..... Den bussturen hvor jeg var full da jeg våknet, ja.

haha, vi fikk en vifte gratis da vi kjøpte undervannskamera.

Maria bli GÆRN når hun får Möet. IKKE GI DET TIL HENNE

se da. Sjefer rundt med uskyldige gutter... neida. Han her holdt på å miste henne i vannet! true story

Maria tvang meg til å ta bilde av Cif'en. Fordi det heter Jif i Norge..




maria fant sin bortkomne tvilling:P

NEII, HUN BLIR MOST!

utfordrer deg til å snike til deg en sigarett fra skjørtet hans

 

15:34
17.sep.2011
hardt liv, fugleflokken

jeg er syk. så det blir ingen bilder som dette



mer som dette

ingen tomler opp

i mellomtiden drømmer jeg om dette. dette er da jeg var syk i vinter. jeg vil ut av brusavtalen nuuu

I HVERT FALL IKKE NOE SLIKT

Men Line er på besøk og jeg tror jeg skal bake denne sinnsyke kaken. I tillegg skal jeg hente all energi jeg kan fra levende lys og lese så hardt jeg bare kan på historieprøve. vet ikke helt hva jeg skal blogge om om dagen, men det virker som om jeg har trofaste lesere uansett, med tanke på lesertall. også har vi de fineste fuglene i flokken som kommenterer <3

00:57
17.sep.2011
chocolate chip cookie dough cupcakes









verdens fineste og morsomste søster!!

anbefaler alle å lage disse! ble supergode, og dette er andre gang jeg lager dem. Denne siste ganger på mammas bursdag. Oppskrift finner du her, på norges beste bakeblogg.

15:41
16.sep.2011
NEW NEW NEW


earcuff, iDIE.se

23:48
15.sep.2011
det eneste jeg vil er å ha det fett:P

Nå har jeg ikke hatt nett på to uker, så jeg har brukt MOBBA(...) til å lese blogger, skjekke fronter og facebook, og ikke minst blogge (så mye da..). Siden sist har jeg sett på Big Brother (keep your head in the game) til klokken 3 på natten en lørdag med ella. Idag kom det en skikkelig traktorlesbe inn... Herregud. Hater noen av de dialektene de har der også. Og taktikk. Og delsetningen "begynner å spille spillet". Og "stoler på..". Så det virker egentlig som om jeg ikke liker BB.

Jeg har hatt workshop på skolen med en danser fra Carte Blanche, og han var fantastisk flink. Idag så vi også forestilling "Corps de Walk". Har nå altså afterglory som jeg alltid har hver gang jeg har sett et fint kunststykke. Blir så imponert. Jeg har også sett min kjære Charlott igjen, som nevnt tidligere, da hun feiret sine 18 år som livsnyter. I tillegg til dette har jeg fått 4679235649265 meldinger fra RUSS.NO. DRITT LEI. er seriøst kjempelenge til.

dette er offisielle bilder fra www.carteblanche.no og de er tatt av Erik Berg. slenger de her

Jeg har fått lønn, og brukt 70% opp på telefonregning, kongeparken, nelly og flybillett!!!!! YEAAH. Jeg skal til Fuerteventura utenfor spania i 7 dager i høstferien. Love my life, much?? slenger bilder under her.. så hvis dere ser under så ser dere noen fine bilder. under her kommer bilder av fuerteventura. jeg legger ved bilder av hvor jeg befinner meg i høstferien.





hehe gruer meg ik..

dette er gjengen som drar.. SURFBABESSSSSSS

Her er jeg forresten på vei til min private tutor ROBERTO. Han er digg og snill og høy og mørk og veltrent og flink.

så idag har jeg lest tommylife og sett på the kardashians. også begynner jeg å bli syk og jeg jobber i helgen. det eneste jeg vil er å ha det fett!!!!!!!JAVIST

HVA FAEN SKAL JEG HA PÅ RUSSEKORTET? skal i hvert fall stå FYLLA et sted der

23:15
11.sep.2011
DEL 4 Petrovac - Hvar













hahahaha dereee

.......







fine ryggen



LOHOHOOOOL!



slo oss ned vi.. man kan vel si det sånn at de tjente godt den kvelden!! og det var nok pga et visst gjesteinnslag FOR Å SI DET SÅNN

10:08
07.sep.2011
Klassebilde med kostymer

Igår ble min Maria 18! GMD. Hun måtte desverre jobbe på sin store dag, men hørte rykter om at oreokake var innblandet, så tror hun klarte seg. Personlig la jeg meg 22 etter en fin date med Julie (si det på fransk, nam) og opplevde en helvettes natt med mystiske smerter inni armen. Mamma kom og fikset litt opp med smertestillende krem, og selv om det ikke funket er jeg evig takknemlig. Så jeg lå forsåvidt våken i mange timer uten å sove. JEG GRÅT. Det er virkelig noe av det verste i verden, å ikke få sove når du er trøtt og spesielt når du vil sove eller har vondt. Eller alle!!

På mandag var jeg innom en secondhand butikk i porsgrunn, og tok med meg mange skatter hjem. (nå dere skal si : you're doing it again..) Og idag fikk jeg braa lønn, så jeg er nøgd. I helgen skal jeg i to parteys og jeg gleder meg kjempemasse til å se Charlott igjen på lørdag. Da blir hun 18!!!


dette er forsåvidt klassebildet vårt

09:34
07.sep.2011
DEL 3 Petrovac - Hvar

Jeg bare spytter ut masse bilder nå, og dere trenger ikke kommentere, men jeg vet at det er mange venner som ikke har fått sett allverdens med bilder, så this is for you! (og mamma som ikke fikk se alle, fordi jeg ble lei av å bla. unnskyld mami)






























komisk!!




21:55
03.sep.2011
da har jeg blogget da..

Jeg merker at nå som skolen er i gang er jeg ekstremt dårlig på å blogge, og selv om denne setningen åpner hvert innlegg så er det jo sant for faen.. Men det er fordi jeg har så lite interessant å dele! Idag har jeg f.ek jobbet, kjøpt en ny kjole og dansetøy og sett på TV. Kult? Vil du kanskje vite mer om meg og livet mitt nå kanskje?

Uansett så reiser jeg som vanlig 1 time til skolen hver dag og danser som en Gud. Vi danser såååå mye! Jeg liker det veldig godt, da. Sålangt kan jeg fortsatt ha litt tid til å slappe av og på torsdag sov jeg HELE DAGEN. Sinnsykt digg, og det skal jeg leve på hele vinteren.

Jeg har fått unnskyldning til å kjøpe ny skinnjakke, for jeg skal være med i en Queen-musikal og da må vi kjøpe egen jakke, and I love it. Musikalen skal forsåvidt være i vår, i ibsenhuset med grenlands symfoniorkester! For de som er zykt interessert lzm..

 
jeg blir så pen om høsten....

verasteinnes

verasteinnes 18, Bamble
jeg liker klær, sko, mote. ja ja ja jeg er glad i menn, menn i fine klær, sjokolade, å blogge. mørke menn, menn som kler skjegg (og som har det). med mer.. - hvis du også liker dette, burde du lese bloggen min.
hits