01:53
23.aug.2009
sick and tired

idag har jeg vært ute! har masse å fortelle om dagen igår, men nå er jeg virkelig bare trøtt, så jeg blogger mer imorgen!
ikon3

20:01
20.aug.2009
Breakfast at Skien city 07.30 pm

Igår hadde jeg de nye heels'sene på, noe jeg virkelig ikke skal idag. Idag er det fem timer dans og drama, og en time engelsk. Så har jeg jazzfunk senere på dagen! Kom på nå at jeg har glemt å gjøre lekser, så den suger men får vel gjort det på bussen oppover, hehe! Har også funnet ut at jeg må få meg en grei sekk som ikke ser het forjævlig ut. Blir så vondt i skuldrene med å ha en gnagende veskestropp med alt for mange, og alt for tunge bøker. Jeg mener det; har aldri hatt en så tykk engelskbok som nå!
3
Her er meg som skal til å nyte den siste cari-sonnen. Nøt den forsåvidt ikke i og med at jeg glemte den i det jeg fant noe intr. å nettet så den ble varm, den står enda i kjøleskapet, untouched.
Nå skal jeg gå til bussen, og gjøre litt lekser. Kanskje jeg gidder å ta outfit bilde idag. Tenk at jeg ikke har gjort det! Får gjøre det en annen gang! Deretter må jeg faktisk få i meg mat, så jeg har krefter til å danse og ha drama i 5 timer idag. Hvordan skal det gå med meg??

ja denne ble skrever på morgenen idag, men ble desverre ikke postet.
ikon3

23:00
19.aug.2009
INSPIRATION - for you, for me, for all

2922938027s
Mens  fashion er hot! Skulle virkelig likt om  alle gutta  tenkte mer på mote
istede  for å ta  på seg en  bukse som hellers  ville passet til en  på 60 kg
mer  enn dem  selv. Disse bildene minnet faktisk ganske mye om grease
ellernoe.   Care to dare!  Det  er  synd  at  så  mange  mennesker  skal  gi
stygge blikk og kommentarer til de som faktisk våger. Tror  det ligger  kun
sjalusi fordi de kanskje ikke våger selv.  Jeg må bare innrømme  at det er
flere antrekk og plagg jeg har prøvd men bare ikke våger å gå i. Det er vel
noe jeg må jobbe med.
peter02
Hvor kult er ikke dette? Nå mener jeg ikke at alle hannkjønn skal gå rundt
i enten grease-look a like klær eller sailor-looken, men hvis alle går som
de egentlig vil, og ikke som alle  vennene dems gjør. Det er så dumt  når
noen blir hindret i å gå som de vil, på grunn av at de er redde for hva skal
si og tro om  dem  da. Kan inrømme at jeg blir  rimelig provusert når  folk
kikker  stygt  på  meg  de  dagene  jeg   går  med  høye  heler  på  skolen.
OMG LOL, jeg velger å drite  i det, og  leve i troen om  at det er  fordi  dem
ikke våger å gjøre det selv. Han her er forresten postman!  Kanskje  han
får litt insirasjon  fra  seg  selv, eller alle  han  leverer post til.  Det  er  så
utrolig  mange  steder å hente  inspirasjon fra!  I det siste har  min   vært
helt død.  Men  har  sett  litt  på  blogger  og sett  på  nettet  så  nå er den
oppdatert igjen.


bilder fra lookbook.nu og copenhagenstreetstyle.dk


19:54
18.aug.2009
Min helt spesielle kjole. Denne har jeg laget selv, hva syntes du?

http://verasteinnes.blogg.no/images/392100-4-1250542402543.jpg
Finner aldri et bra tidspunkt å bruke den, da.

Idag danset vi jazz på skolen. Er blitt kjempe støl av all dansingen og styrketreningen, så nå skriker puten i sofaen til meg, så jeg får vel legge meg nedpå litt. Blir utslitt av skole! Nå lager mormor vafler, så jeg tror jeg utsetter middagsluren og kjører på med kakao og hettegenser. Må også øve å fransk i dag.

By the way, skjekk dette innlegget! I love it inspirerende bilder i hvert fall!

À tout à l'heure!
ikon3

06:27
18.aug.2009
Good morning sunshine! rise and shine.. ikke?

Ble sittende litt lenger enn jeg skulle igår med å titte på nelly.com åhh det er mye fint der, hm? Nå skal jeg puste tilbake før jeg må stikke til bussen. Idag er det jazz som står for tur på skolen sammen med vår første naturfagstime, noe vi forresten skal ha alt for mye av i år. Jeg håper virkelig vi får en snill og god lærer, så det ikke blir tensed beetween us, hehe.

Hadde egentlig lyst til å ha på joggedress idag også, men kjære vene, det finnes måte på hvor slask jeg har lov til å være iøpet av en uke? Tror ikke jeg hadde følt meg så veldig vel i slutten av uken hvis jeg hadde gjort det, heller. Jeg har funnet ut at jeg må få meg jobb! Jeg håper bare ikke at stipendet blir gjort om til lån pga ekstra inntekter da. Noen som kan fortelle meg mer om det, hm?

Heldigvis fulgte jeg mitt eget tips, så jeg stresset ikke idag med å finne frem saker og ting. Pleier du å stresse på morgenen? Nå er jeg nemlig klar ti å gå! Må bare få med meg noe mat på veien. Merker at jeg begynner å få influensa. Får håpe det ikke er svineinfluensa, hehe.

ikon3

23:23
17.aug.2009
I got some new shoes on...

heihei! Dagen har gått fort, men bra og jeg er relativt sliten etter å ha fartet frem og tilbake. Var første dag på dansingen igår noejeg er nødt til å øve på nå for at jeg skal henge med neste gang! Er veldig mye å tenke på, selv om det ser veldig lett ut med streetdance! Kjøpte meg noe småtterier idag, og spiste på la baguette sammen med Charlotte etter trening, jeg skalv fordi jeg var så sulten, luurt!

Her tok jeg farvel med sengen min idag, som jeg hadde mest lyst til å hoppe opp i igjen. Lovet jo å ta et u-fresht morgenbildet! Må innrømme at resultatet ble like dårlig som jeg trodde:
img3167

img3168
Hahaha, dette håndkle var det jeg hadde med meg i dag. Et stygt alt-for-lite og alt-for-grønt håndkle med hårfargeflekk på.

Er superforelsket i de nye skoene mine:
img3171
399,- dinsko siste paret, heldig som jeg var! dere får få bedre bildet senere, sammen med det andre jeg kjøpte! :)
img3176
Så sliten er jeg , og nå skal jeg legge meg. Satser på at dusjen vekker meg imorgen og at jeg ser litt bedre ut når jeg åpner døren imorgen. Har bestilt fint vær og alt!

Et tips hvis dere skal stå opp veldig tidlig for å reise til skolen, er å legge alt klart dagen før! Parfyme, sminke, antrekk, sko, hårspray, og pakk vesken/sekken, så får du sovet mer, eller spart deg for mye stress dagen etter :-) Du kan jo også kanskje skrive opp på mobilen hva du ikke må glemme? Øredobber, lapper til skole eller bøker og nøkler.

ikon3

06:23
17.aug.2009
Forget school! I wanna drop out and train Pokèmon!!

Men det kan jeg jo da ikke. Nå skal jeg ta bussen til skolen og jeg føler meg heller u-fresh. More likely, jeg vil heller gå tilbake i sengen min og sove til imorgen. men det kan jeg jo da heller ikke! Idag blir en herlig dag, Skal på skolen nå, gleder meg faktisk! Trodde aldri jeg kom til å si det, men jeg har det utrolig bra på den nye skolen, selv om jeg savner den "gamle" klassen min.

Idag skal vi danse for første gang på skolen, og jeg skal definitivt gå med de styggeste klærne på skolen idag. Nemlig joggedress. Jeg skal jo på dansingen rett etter skolen også, så det blir nok ingen fine bilder av meg idag heller. Eller jo, jeg skal ta et amazing bilde av meg selv på morgenkvisten ved busstoppet ellernoe, så dere ser hvor u-fresh jeg faktisk er, neida men! Ja etter dansingen skal jeg kjøpe sko. Jeg vil ha nye sko!

Men jeg har ikke tid til å blogge nå , jeg må nemlig løpe nå! Blogges senere idag.

22:33
16.aug.2009
Hei jeg heter vera, går på skole en time unna der jeg selv bor og dette er bloggen min

Heihei! Idag har jeg vært i bursdagen til min venninnes farfar! Står ganske nær hele den familien, så det var utrolig koslig med masse gode kaker og fint vær. Det kommer til å bli mye stress med skole og dans fremover, men da får dere heller følge meg i stresset! Hehe. Jeg har allerede blitt veldig stresset de siste dagene, og da har jeg bare hatt halve dager på skolen. Har ikke vært hjemme før sent på kvelden, med fullt pes hele dagen. Heldigvis har jeg vært omgitt av bare herlige mennesker! Enda mer blir det denne uken, og forsåvidt de neste ca. 180 dagene fremover.

Denne søte skapningen løp jeg rundt i gresset med idag!


 Følg min blogg med bloglovin
hits