01:52
25.jun.2011
siden sist har jeg:

Observert mennesker. Jeg så for eksempel en dame med en stor flekk på rumpedelen av buksa (ops), også hadde den gamle damen vedsiden av meg verdens verste tyggislukt. Du vet den typen som lukter så altfor søtt, søtere enn sukker. apropos gamle damer! idag fikk jeg hjertet mitt knust da jeg så en gammel dame med måne der et sikkert frodig langt og fyldig hår en gang fallt. Jeg så et narkispar (gud, så harry å si)  som var på pølseshopping (pluss kattemat).

I tillegg så jeg shrek med familie, og forelsket par (damn you!!!) og en gingerbaby med krøller, fremtidige senterrånere ( dere vet den gjengen du ser på senteret selv når du bare er kort innom, og som vokser opp til å bli de som kjefter på securitas og blir bannet fra senteret i tre måneder (snakker av erfaring. neida.) OG!! det var en som kikket så ekstremt ned på meg selv om. wait for it. han hadde på seg CLOGS (crocs, clocs (ja vet, lol) osv!  kjært barn har mange navn for å si ra slek) poenget er at jeg er bedre enn alle som går med det i offentligheten utenom jobb!!tilogmed de med trusekant er bedre. som jeg forresten så 437562378 stykker av idag. bleierumpe og en slik gange som alle de som ikke kan gå på hæler går.

chillan ved la seine.. neida. men se så fint!


baket en sykt digg kake... SYKT DIGG

matet fuglene..utført kunst og vært modell
badet og spist i risør (sykt klein holdning)

neida. den første er den eneste som er sann. de andre er eldre hendelser enn siden forrige innlegg.

men jeg har kjøpt diverse nødvendigheter som magerost og nugatti på tube, sminkeservietter og andre lure ting til hove. HOVE. selv om det ikke var så mye av det andre som faktisk var til hove, jeg kjøpte en hannah montana mini sparebøsse(...), sugerør og lave sokker. også kjøpte jeg leave-in kur, tørrshampoo og shampoo! elsker nye frisørprofukter. så har jeg jobbet for lenge.

nå nettopp har jeg og mamma slækkan på sofaen og delt en kald cider. fy faen for et liv

19:06
23.jun.2011
A photograph of yourself three years ago.

på dager jeg ikke har noe å komme med, så skal jeg fullføre denne listen med bloggeting. jeg har innlegg i utkast, som jeg ikke klarer å skrive videre på. jeg har ikke mer å tilføye, til tross for at innlegget er to små avsnitt langt, og temaet er langt fra avsluttet for meg. jeg må kanskje bare skrive når jeg skriver, å prøve å dytte presset vekk. det er jo "mye" som skjer i livet mitt, det er ikke det. jeg kan jo skrive hundre innlegg av folk som ikke fortjener hamburger når jeg har mer lyst på, og de som leker ansvarlige under konserter og sier at alle må stå. i tillegg kan jeg jo også blogge om hvor stygg jeg var på hove ifjor med bildeeksempler, eller eventuelt alle som hadde onepiece på seg i oslo (han ene liknet en gris) eller de som fortsatt kjøper SEILEJAKKER (alle kan dø). Men det gir meg liksom ikke alltid så mye. jeg syns personlig det var kjempemorsomt med det forrige innlegget (hehe) men det er faen ikke hver dag jeg kjører buss fra oslo alene og har helvetesturen. men ! gled dere til jeg kommer hjem fra hove, da har jeg sikkert møtt enda en i shufflebukse.

jeg syns det er ganske gøy å lese lister og enkle innlegg på andres blogger, så da har jeg ikke så mye imot det, foruten at jeg kjenner et snev av kleinhet....


neida!! men se så ekstremt søt. kall meg lykketrollet (hjerte) og hvor er den mørke hapå'en nå?? saknar dig

stygg
kleinheten tar helt av... har ikke noe å si.. bortsett fra at pusekattfoten seff!! er kødd. fear not.
Og alle er med Maria da.. (sorry gurl.. ska ra delas så ska ra delas) men vi har vært venner lenge, så det er derfor. og hun er min bestis (..) enda. Jeg har flere venner altså! lover

22:12
19.jun.2011
Mm, det här är värt att dö för (SILKEBOKSER)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra oslo!! Sånn, har vært i telemark i èn time. Herregud, på bussen vet dere, er det alltid rare (invalide) mennesker. Jeg kunne for det første ikke sitte alene, og da er det så kleint å åpne brus og alt sånn der.. Så satt det en jente til høyre for meg som snakket drithøyt i telefonen og lo og koste seg der hun LÅ alene. Rett bak meg var det en som sov, for han pustet så himla tungt. MEN så sov han ikke!! han bare pustet helt jævlig tungt, sånn som meg når jeg sover. Jeg ble gal. Så skulle han feste kontakten til dataen sin og bøyde seg ned med SILKEBOKSEREN......

Silkebokseren. Han var en av dem man må holde pusten for idet de går forbi. Rett foran sitter det en som hører på  GLOW sånn halvhøyt imens han roper på mammaen om han kan få vannflaska si. flere ganger. HERREGUD, du kan få min!! bare ta den

Så begynner han bak å loke med headsettet, og dette resulterer selvsagt i at han blir SLITEN og puster enda tyngre.. Til serien han skulle se på (sikkert i gode og onde dager!!) skulle han ha et eller annet som knitret og var jævlig vanskelig å åpne. så da tenkte jeg BEACH, imma open ma pringles. Så jeg tygde like hardt tilbake! Så vi hadde chewingBATTLE. for en tur ass. så sovna jeg til slutt da, etter en lånt penn og en lett sudoku og 4 godteribiter og diverse. Det er dritkleint å åpne fantaen i seg selv. men jeg visste at jeg måtte kjedespise, så jeg var jo forberedt med to bananer, smågodt og pringles.. Seriøst, jeg ble nedglodd. Eller egentlig så var det ingen som så på meg, og jeg skjønner ikke hvorfor? Jeg glor på alle som har med seg hele 7eleven på bussen og konstant spiser.

Ja, jeg sovna imens jeg nynnet på veronica maggio, som bare spilte èn sang "jag kommer" på vglista. (HALLO. hun av alle burde jo få spille hele sulamitten..... vinnaren OG satan i gatan.) også våknet jeg IDET jeg skulle gå av. jeg jeg måtte knyte opp, og ta på, og knyte igjen conversa, og levere tilbake pennen og ta på skjerfet og putte jakken og lommeboken i veska på ETT SEKUND. Rart jeg er herog ikke halvveis til kristiansand nå.. DA fikk jeg blikkene og oppmerksomheten jeg tidligere fortjente. Hva skjer med verden, sier jeg da..

Men jeg har brukt noen penger jeg OVERHODET ikke har da, så tenkte at jeg for en gangs skyld kunne vise dere hva jeg har kjøpt. YE?
Lover at jeg sitter her med den ene overdelen og var klar. så finner jeg ikke minnebrikken til kameraet. herregud!

 

02:04
19.jun.2011
musejeg har det bra, er i oslo, og blogger snart. nam til hotte bilde imens, eller hur?

22:58
16.jun.2011
alle mine forbudte tanker på en gang

Dere vet alle de ulovlige tankene man har? De tankene som automatisk tenker, og skammer seg over to sekunder etterpå. De tankene man nesten aldri snakker om, i hvert fall ikke med hvem som helst. Sannheten er vel desverre det at vi ikke kan styre tankene våre. Men jeg er sikker på at andre hevder noe annet. Det finnes en lek, som små barn spiller så harmløst uten å ane, hvor man blir tvunget til å velge mellom noen kjære- fossefallet. "Hvis du kun kan redde èn av enten mor eller far, hvem velger du?" Jeg klarer ikke engang tenke på det uten å få dårlig samvittighet bare av den grunn. "Du MÅ velge". Jeg husker jeg nektet, og jeg gjør det enda. Det er jo fordi jeg virkelig ikke greier det, jeg tror jeg heller hadde hoppet uti selv. Sier jeg nå, da. Men hva hadde jeg gjort hvis jeg faktisk kom i situasjonen selv? Jeg har vel et slags instinkt jeg også?

Jeg tør ikke nevne de verste av disse tankene engang, selv om jeg nå liksom skal være et godt eksempel og være den som tør å prate om det. Finnes det noen som snakker om dette uten problemer? Selv forsvarer jeg meg med at det er helt naturlig, helt ukontrollerbart og at det er slik vi mennesker er skapt. Skrik ut hvis du ikke kjenner deg igjen, for da vil jeg lære deg å kjenne. Selv om jeg vet at de fleste leserne mine vil ha medfølelse og ikke hate meg om jeg nevner egne onde tanker, vil jeg ikke, i frykt for hva dere innerst inne tenker. For dere kan jo ikke styre tankene deres..

Hvis du kjenner to stykker med samme navn, og det er noen som ringer og sier at den personen er skadet, hvordan skal du reagere? Innerst inne håper du jo at det heller er den ene enn den andre, men du vil jo at begge skal være vel bevart. Det er så intenst, med flere følelser samtidig, og det er så vanskelig, i hvert fall for meg, å forklare alt dette.Og hvis det da viser seg å være den du 'håpet skulle være skadd' som er skadd, skal du da være lettet eller trist? Dette er selvsagt den sensurerte versjonen, for det kan i alla alvorlighet omhandle langt mer seriøse ting enn en brukket arm.

Kanskje du tilogmed smiler når du får vite utfallet av noe som har skjedd, som også er forbudt. Du kan ikke forsvare det heller, for du vet det er helt feil å gjøre. Du kan bare ikke . Du kan ikke ingenting. Jeg får vondt i hodet bare av å tenke på det, og jeg skulle ønske jeg ikke tenkte sånn. Går det virkelig ann å være et helt rent godt menneske? Uten å le av en person som går rart, eller et spesielt ansikt, eller en som har stemme som likner mer på mikke mus? Det er så mange jeg vet om så ler best av noen som faller, eller er overvektige og morsomme og se på, eller av en annen grunn som går på andres bekostning. Det aller beste er når noen som 'fortjener' det, får karmaen sin. Men hva slags handling er en handling som gjør at noen fortjener å bli behandlet dårlig av livet? Jeg merker at jeg har så mange tanker på en gang at jeg blir svimmel.. Håper ikke jeg er alene der (forever alone).

Maya og jeg i Paris. Hun er en av dem jeg virkelig kan dele alle mine verste tanker med. Vi er så enige. Vi prater om de snørrungene som irriterer oss så mye at vi kunne tråkket på trynet dems. (neida.......he) men for that, i love you rustika. (en av mange grunner, min kjære)

Jeg får vondt av å se på parisbildene også. mitt hjärta blöder! Det er så ubeskrivelig fint å komme seg vekk til et annet sted, hvor du kjenner ingen, og kan gjøre hva du vil, si hva du vil uten stygge blikk av folk du sånn halvveis kjenner. dømmende blikk. frihet!! mine tanker idag, de er virkelig tilstede. noen ganger er de nemlig ikke det. som de gangene jeg hører på listepop, da vil jeg bare eksistere, uten å tenke. å bare være. det er så godt

20:16
15.jun.2011
blir du blenda nå

Jeg har vært skikkelig blow-ass-sucky men innleggene den siste måneden(året), så nå!! Neida nå får dere sånne høye forventninger til humorfaktoren i dette innlegget... ikke gjør det dah. Nå sitter jeg og hører på hovelista mi på spotify (som heter REDTUBE 2011, seff fordi det er orgasme for ørene!!) Uansett! back to black, jeg har oppdatert linkene på bloggen.

angelica blick
hun er ekstremt vakker og har en inspirerende stil. ai lavv + hun er svensk.
sara
dette mennesket fungerer helt riktig, som alle mennesker burde gjøre. også er hun morsom i tillegg til å skrive disse teksene som rører meg ved hjerterota og vekker frem tårene
jean pierre
kewl som få, helt sant! yum yum, give me some
lifebyhasla
morsom, søt og fin, og lurt å lese hvis du er morsom selv (det merker i hvert fall jeg(siden jeg er hysterisk))
linnea myhre
livingdoll
to blogger jeg alltid vil følge. ler av begge to, og de er veldig fine.

så det har jeg gjort.. leser alle disse bloggene HVER dag forresten.(nesten da) idag! ble jeg solbrent. hvor jævlig latterlig er ikke det? må man liksom bruke solkrem i denne nyere tiden? herregud, hva skjer med verden sier jeg i sånne tilfeller. neida jeg ble bare kjempelitt brent. så dere kan puste ut nå!

det som er bra! er at om 11 dager (!!) sitter jeg og rillern på tromøya imens noen hotte australske gutter setter opp lagunen(the blue lagoon haha..(teltet)) for oss som også går under navnet The Empire. men det er bare marias og min del av teltet da. Neidajeg lover at vi er villmenn som gjør det selv! Ifjor brukte vi nemlig FIRE TIMER, uten å tulle. FIRE timer på å sette opp teltet. det er veldig stort altså, om det hjelper.

Men til helgen må jeg jo til oslo på vg-lista. dere tenker kanskje LOL er du tolv år eller?!?!. men det er tradisjon! og vet dere hvor bra det er i år? bedre enn hove jo. Maggio kommer!! Men hove er veldig undervurdert da. The strokes Timbuktu, Kaizers, Robyn, Brandon Flowers, ODD FUTURE (ofwgkta), og mange mange fler som jeg skal se i hvert fall!


jeg og en venn på vg-lista ifjor

første dagen på hove ifjor.. dette er etter to timer (neida!)

Jeg har begynt å bite negler da. føler meg superekkel! hvem BEGYNNER å bite negler? Jeg er like dum som alle de som plutselig røyker.


denne er ny. den er kanskje litt brudekake, så jeg tror jeg har bestemt meg for å bytte den allerede. 299,- H&M.
dessuten er jeg motstander av partytopper (og hvite tights).

herregud. ill come back stronger. en dag..
edit: allerede! jeg tryna akkurat i trappa.... jeg løp opp som den bakkeråneren jeg er, og sklei til siden. det var kleint med meg selv. så jeg gikk videre som ingenting. så prøvde jeg å presse ut latter, men det gikk ikke. som sagt, kleint

09:26
14.jun.2011
i remember you say

Jeg står ute og ser ut i hagen. Mamma har glemt å klippe gresset, og ugress har begynt å smyge seg frem mellom gresstråene. Det blir kaldt ugress, et negativt ladet ord, men jeg smiler av løvetannsblomsten som for meg er et sommertegn. Jeg ser på vårt lilla syrintre. Halve treet faller over på naboens side, og jeg legger merke til at det er så vakkert på naboen sin side. Fullt av blomstrede blomster, i en vakker lyselilla farge. Vår side har få blomster. Det har regnet, men jeg tar likevel av meg sokkene og tråkker over gresset. Lukten av syriner er verdens beste lukt. Vår side av treet har tørket, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg er kald på føttene. Jeg lukter på naboens side idet jeg tar meg selv i å skule bort på verandaen deres. Ingen er ute, bare meg. De har fler blomster, men det er vårt tre. Og våre syriner lukter uansett best.
24/05/11

23:06
13.jun.2011
tanks 11

edie campbell

04:25
12.jun.2011
details

Det er en av verdens beste følelser å komme hjem når du ville hjem mer enn alt, bare for å titte inn på mammas soverom, se egne møbler, og eget rot og ikke minst vente på egen og perfekt seng. Det ble en uventet vending på kvelden, jeg hadde tenkt meg hjem, og ta bussen slik at jeg kunne gå et stykke med mamma, men jeg fikk en spontan tanke og dro opp for å møte noen kompiser.

sykt bra historie. vel poenget med hele greia er vel at klokken er halv fem og jeg valgte å sette meg på dataen istede for å sove med en gang. jeg har en greie som gjør at jeg MÅ sitte litt og slappe av før jegklarer å legge meg. uansett om jeg vet godt at jeg har en million ting som jeg alltid gjør før jeg legger meg uansett. så her sitter jeg. trenger sikkert ikke sitte lenger enn dette innlegget.

18:15
11.jun.2011
polished

they se me rollin'

create avatarhehe. ja nå bærer det straks avgårde på personalfest! gleder meg til å se alle. skal prøve å legge ut bilde av antrekk før jeg drar! men jeg skal synge så dere hører meg til harstad og danse helt ned til kina. Å FØTTI tenker dere. bare tenk det dere

edit: har tatt bilder, legger ut imorgen!! 

01:36
11.jun.2011
it's all denim, denim, denimAlisa Matviychuk Exit Magazine

 

 

kjøpte en perfekt jeansshorts idag! gled dere. den er best

09:59
10.jun.2011
polyvore eutfait

oki så suger jeg på polyvore.. har på meg ca dette bare fake sko og en jakke med x59347853 shoulderpads. så nå stikker jeg på jobb! deretter skal jeg gjøre noe gøy med en søt julie. kommer til å måtte BEINE til bussen grunnet dette innlegget. fy fa.. hva gjør jeg ikke for bloggi

16:42
09.jun.2011
Länge lever sommaren
sommeren er egentlig i gang for min del. er så vanskelig å forstå, syns jeg. okei, så spiser jeg vannmelon og belgiske jordbær, men den egentlige sommeren har ikke startet før jeg virkelig har fått reist og opplevd noe mer. det er deilig med ferie fra skolen, for all del, det er helt fantastisk. men sommerferien starter ikke heelt enda. jobb ødelegger kanskje også litt. startet jo å jobbe ifjor høst, så det blir den første sommeren jeg jobber. hater slike grenser. får aldri stått opp tidlig for å gjør noe før fire og når jeg er ferdig fire, er jeg sliten og vil ligge på sofaen til jeg sovner. så jobbdagene tells på en måte ikke som en dag med ferie.

men se på bildene og bli inspirert, gled dere dere som fortsatt er på skole med eksamener.. det er ekstra deilig når den først kommer! jeg har i hvert fall gedet meg siden midten av august i fjor! skal gjør alt for følelsen.

smøre meg med velduftende fuktighetskrem og solkrem når jeg skal ut, telle fregner, spise mer vannmelon og vente på norske jordbær, søke etter markjordbær og ta på flipflops for å hente posten, kjøpe nye strandhåndkler og dra frem stråvesken. Lese i boka mi, slite med solbrille og bikinivalg, spise is og høre på tradisjonsrik sommermusikk. se på sommeralbum på facebook, ta på flybilletter og hovebilletter, planlegge hva jeg skal pakke - og eliminere for å få bedre plass. sitte på kofferten og høre mamma le av min dårlige pakking. klage på varmen i bussen og drikke kjøpevann som st.pellegrino. bla gjennom bilder fra forrige sommer og lese teite cheesy sommerstatuser på facebook. synge høylytt og glemme at naboen både hører og ler, og drikke vin i ekstremt koselige sammenkomster med fint lys og grillukt. gå i genseren som lukter bål og blåse i det

det skal jeg. også skal jeg hate alle som har båt og de som er brunere enn meg

13:34
09.jun.2011
want. NEED

Det er ikke noe å legge skjul på at jeg elsker sko! Husker ikke hvor disse er fra, men det er ikke lenge siden jeg lagret de i "WANTS"-mappen på dataen. Har ikke ord. TRENGER disse, Spesielt de to nederste. Nei - alle tre.

jeg er svak

23:27
08.jun.2011
svette lilla rutete sokker og old autfaits

istad kastet mamma et par med rutete lilla sokker på meg og sa "du mistet sokkene dine!" de lå ute og var faktisk kinda sticky. thanks alot, mom.. så uansett så reddet hun seg ved at hun kjøpte litt fanta til pusen sin

selv kjøpte jeg sjokoladesaker som oreokjeks, belgiske trøfler og sjkokoladepudding. jeg holdt på å kjøpe de nye ob'ene også, fordi de er kule og jeg vil være forberedt. men LOL! hallo, masse sjokolade og ob. ser ut som jeg er gravid og deprimert og har mensen samtidig. slå den! dessuten var det noen hottier som kjøpte frokostblanding foran meg da jeg stod å var helt lamslått av disse ob'ene. gleder meg til å bruke de, for å si det sånn....

uansett så er jeg skikkelig satt ut av dere, meine laserundts (lesere på tysk, google it beaches). Jeg får null kommentarer på SEXY BILDE AV MEG SOM SPISER BANAN, men dritmange (5) på dom hadde mycket att säga, når jeg bare skriver ting som du kan lese på 34786218 andre blogger. "idag er det fint vær, jeg liker vannmelon, gjør du? jeg har på meg bikini og leser sommerboken min. liker du kaffe?"

så jeg sletter det!!! nå kan dere angre

lawl ass... neida.  siden jeg bare hadde på meg en superkjip bukse, militærgrønn topp og militærgrønn militærskjorte, tok jeg ikke bildur av det. så hva får dere?
OLD ONES! hehe. dette er fra ifjor. det er ikke de samme skoene på begge! lover.


20:42
07.jun.2011
råe bilder. heime frå hytta, risør

jeg har altså vært på hyttetur! kom hjem idag. var helt sinnsykt vakkert vær i risør, og jeg fikk badet i sjøen for første gang i år! helt nydelig. jeg har oppgradert hudfargen min til not so extremely blinding to look at, og jeg har spist vannmelon og vært modell for charlott sin hipsta-matic app på iphonen. jeg ble desverre supersyk etter to dager, men da var ikke været bra heller, så det gikk greit. det klør i ørene og jeg er helt tett i nesa.. so sick (of lovesongs.......) men nå blir jeg bedre.

nå har jeg kjøpt hovebillett og skal skjekke ut hvilken øya-dag som er best utenom onsdag seff.. Jeg har begynt på boka mi, innviet en av mine tre nye bikinier og startet sommershoppingen med det nødvendige. som en trench-coat..(?) he-he

jeg har fått parisbildene også! GLED DERE. som teaseren og luremusa (lurereka) jeg er, får dere ett nå.dere vil ha mer sant? you crave for more 
inrøm det 
oki ett til da : ))


namnam

jeg skal forresten på vg-lista! Veronica Maggio kommer. yes! gleder meg. Nå må jeg nesten skrive sommerbudsjett så jeg ikke sløser penger når jeg ikke trenger, og plutselig ikke kan reise på ferie, og må selge øya-billetten fordi jeg kjøpte førti kjoler på weekday.

23:53
03.jun.2011
dom hadde mycket att säga

"idag er det helt nydelig vær, starter jeg med, som sikkert resten av blogg.no også har startet sine blogginlegg med. Men jeg har faktisk startet på årets summerread som for meg først og fremst er The Legacy. Jeg har brukt bikini for andre dag på rad på verandaen og åpnet sommerparfymen. YES!

Nå spiser jeg middag/lunsj/frokost og drikker eplejuice imens jeg sminker meg."shorts gina, topp mammas gamle, veske secondhand, solbriller bikbok, sko mammas

13:51
02.jun.2011
koser meg i solen

nå i en periode før jobb skal jeg ligge i solen, og bare det da. å bli brun. endelig ferie! herregudddd

17:43
01.jun.2011
Vanessa by Akila

nicenicenice

 

nå skal jeg på klassefest. og til alle stakkarslige mennesker; jeg har ferie. KOS DERE PÅ SKOLEN. jeg er nå fornøyd. det tok fra midten og august til nå, med noen ukers pauser, men nå er jeg til slutt fornøyd.. til skolen starter igjen. Må gå å leve livet i to og en halv måned nå. Dere skal seff obersere alt med meg. yes! vi gleder oss i kor!!!! som faen ass

hits