03:05
25.jun.2010
with nothing but your t-shirt onliker min nye tee. Carlings

den tar jeg med på hove

23:30
21.jun.2010
festivalguide

tenkte på å begynne å pakke, og tenkte å dele tankene mine!!1. Solbriller. For dagene du vil være usynlig, rå i fylla eller faktisk bare skygge for sola eller toppe antrekket.

2. Lang kjole som er behagelig OG hot. Like deilig å slenge på seg som ONEPIECE. (bedre)

3. Nødvendigheter. Stikkord er kniv, våtservietter, øreplugger, solkrem og gaffatape. Kniv får du alltids bruk for, som gaffateip. Øreplugger for å unngå tinnitus.

4. Trenger jeg si noe? du må gange denne med hundre, da, for på festival skal man aldri kke være edru! Det skal i hvert fall ikke jeg! Neida.

5. Bikini til å grilles i solen og for de som ikke vil dusje naken. Tenk om du møter noen du kjenner i dusjen. Superkleint. Også selvsagt bikini istede for sexy undertøy til når du skal ligge med artistene.

6. forskjellige lave sko! Du vil nødig bruke de samme skoene for ofte, og du må ha noe å velge i. Støvler, tøysko, lærsko og skinnsko. Topper antrekket, også. 11 cm hæler er ikke akkurat deg deiligste å ha på seg når man skal stå i 5 timer i strekk på forskjellige konserter! Du må jo hoppe og danse!!

7. En kul tee du vil slenge på deg hele tiden og bo i på varme sommerkvelder og til walk-of-glory etter at du kommer ut av vogna til Julian Casablancas. YEAH!

8. Siden vi bor i norge, må vi innse at vi får kalde kvelder, så derfor trengs en god strikkejakke til sommerkveldene.

9. En kul ryggsekk, eller en veske med plass til det nødvendige er bra å ha med når du skal på konsert med f.eks Muse på hovefestivalen. Mobil, matkort, kamera passer perfekt i en liten crossover veske, som ikke tar store plassen på kroppen, heller. Tykke lommer er ikke akkurat hot.

rettelse på kniv:

denne blir nok best.

Hva har jeg glemt? HMMM

17:10
21.jun.2010
fint hår da

akkurat nå har jeg mest lyst til å spille sims 3. det gøyeste er å bygge huset, men også å drepe folk, og å få de til å bli forelska og/eller hate hverandre. I det siste har jeg hatt skikkelig lyst på noe godt ver dag, og selv om jeg har brownies og cookies jeg kan bake, har jeg vært for lat til å gidde, så jeg har bare tatt et feit stykke kake hver gang. Almondy daim kake. Har ikke hatt lyst på det noen av gangene. Kommer sikkert til å spise igjen idag. 

helt ærlig så har jeg ikke vært ute i solen særlig mye idag, bare lekt litt med Rino.
savner skolen.......

19:31
13.jun.2010
flawless


www.rubynz.com kolleksjonen er ikke å få kjøpt helt enda, og jeg vet ikke når den kommer

men er den ikke fantastisk? Skoene er fra TOPSHOP, har ikke sett de der, og håper ikke at 
de kommer før til høsten, så jeg kan kjøpe de i London! Designeren er ny, og kolleksjonen
er superfin og flott og bra, men vi kan ikke nekte for at det ikke akkurat er nyskapende. 
Det er jo faktisk plagg vi har sett mange ganger før, bare nå i en bedre, søtere versjon som
i hvert fall er kombinert hundre ganger bedre denne gang. Har funnet mye jeg vil ha fra 
designeren, både denne kolleksjonen og den forrige som vi kan kjøpe nå på hjemmesiden/
bloggen nå! 

Modellen er forresten flawless.
YEY or NEY? kødda, den er jo så yey som det går ann å bli. 

19:30
13.jun.2010
bravehearts

no milk today,  pirater, mickey finn, verdens beste, nye bekjentskaper, fotball, stalker-boys, humor, latter, frukt, high heels, ninjaoppdrag, sommerplaner, vennefrokost, car-dancing, nattbadplaner

stikkord for helgen. Veldig fin helg hvor jeg fikk se min kjære Lise Marit igjen, og møte hennes andre bestevenner. VELDIG BRA! Har hatt det veldig gøy på bygdefest (endelig!!), truffet mange nye folk, løpt fra nye folk, danset med nye folk (i bilen også!), og våknet med nye folk. Altså ikke på den måten, men våknet til et fullt hus med nye folk. NOK OM NYE FOLK, tenker du vel nå. me too

Viste dere forresten at på bygdefest, så kommer de tilbake klokka 03.00 selvom de ble fortalt at alle ville sove for en time siden? I bokser. Alle er naboer vetdu ;-) Neida, bygdelesere. Men de kom helt seriøst tilbake på morgenen også, når folk burde sove. Det er jo drikkeregel - ikke drikk hvis ikke du planlegger å få mer søvn enn du trenger! Mer enn åtte timer. De var der hele tiden!! Vi måtte LØPE inn på badet da vi stod opp så vi fikk skifte og pusse tennene i fred. De åpnet tilogmed rommet våres og sa det lukta innestengt. Vi jenter får bare ikke til å lage den lukten, kun gutter gjør det. Det er allmennkunnskap!

Håper på å få noen av bildene fra kvelden, med bevis på blandt annet at jeg har møtt NYE FOLK, og at de nye folkene har badet! Altså tre av guttene flashet sixpacken, enten den var gjemt eller synlig, og hoppet i badekaret med hverandre. Modige, syns jeg! Men neste gang skal vi ha nattbad, i sjøen, for real. Så vet dere det. Nå skal jeg dele en fantastisk motekolleksjon med dere, om sånn ca. noen få minutter. YEY

22:31
08.jun.2010
sommerliv i skien byveldig veldig bra

15:48
05.jun.2010
bambi northwood-blyth


denne dama blows me away! skjekk de øyenbryna, det er helt rått20:39
01.jun.2010
bruna tenorio

er det bare meg eller ligner hun på leighton meester her?
Image and video hosting by TinyPic
resten av bildeserien er enda hottere. KNIGHT CAT
hits