22:18
30.mai.2011
pieces of my room

dette er forresten ikke meg som prøver å være en bra fotograf. bare er det. neida!! men jeg bare tar bilder og trykker og skrur og velger det jeg liker best

støvete roser, urent speil. klær. sko. smykker. rot

dette er en stund siden nå. planla å bli interessert i interiør nå, så lurer på å ommøblere (rydde...) og piffe opp rommet litt. (hehe) piffings da. og dette er jo heller ikke hele rommet.

Jeg har drukket litt rødvin (kvinnen som jeg er) whisky..... og sovet litt lite og jobbet litt mer. Så har jeg blitt solbrent for maks andre gang i historien, grunnet solarium to dager på rad! radikalt. Imorgen skal jeg bake kake, og jeg skal lete etter den perfekte sjokoladekaken vi skal lage NÅ. Den skal være ekstrem, saftig og chocolate-y. så skal jeg slappe av helt imens håret mitt tørker, og imens jeg spiser noe digg. Ah, sumar!! spesielt når jeg gjemmer meg under dyna igrunn hele året. si ifra hvis du kan være en venn

22:07
29.mai.2011
Jessie Hills

ekstreme tilstander nå, så jeg prøver å glemme skuffelser med vakkre bilder og mote som jeg elsker aller mest! disse bildene er en av mange serier jeg skal vise dere fremover. inspirerende? personlig elsker jeg dem. hver eneste har på en måte sin egen  personlighet, helt forskjellig fra de andre. som oss mennesker.

10:47
28.mai.2011
SOMMERRRR

oki, mister buss kjører selvfølgelig sånn at jeg ikke kommer med. Vi ordnet det, men herregud jeg får hjertestopp når slike ekle ting skjer (slapp av, skjer aldri). På den positive siden rekker jeg å knytte skolissen ordentlig, spise frokost å ta på meg mascara innenfor husveggene istede for å skjule meg bakerst i bussen med et lite speil og et flaut blikk. 

Selv om jeg har en god halvtime før bussen kommer er jeg ekstremt urolig i kroppen.. Ahhhh, stressss! 

oki nok nå. Jeg har ikke blogget i hele går, fordi jeg fra torsdag til fredag spontanovernattet hos Maria, og deretter jobbet, og deretter dro til en venninne. Idag skal jeg gjøre noe gøy med friendsa igjen. herregud for et liv! (neida.....)

Nå kan jeg forresten gjøre hva jeg vil! Eller. Tre dager til med skole, så har jeg 2,5 måneder sommerferie. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det blir. Hva jeg viiiil. Masse tid. Skal starte med å vaske lageret jeg har av second-hand så jeg an sy og bruke snart! Herregud, sommeren er tid til å være kreativ og bruke alle klærne du prøver hjemme på vinteren, og snurrer rundt deg selv i rommet imens du drømmer om at snøen skal smelte.

 nam nam nam nam nam nam nam

09:46
28.mai.2011
WORKDAY, HANGOVER, BREAKUP

WORKDAY: maximum relief from a mind-numbing, morale-destroying and all-around miserable day on the job
HANGOVER:  maximum relief from last nights shame-inducing, memory-destroying and over-all overindulgent behavior
BREAKUP:  maximum relief from soul-crushing, revenge-inspiring, self-pitying, and over-all unbearable heartache

dette må være det lureste i verden!! uavhengig av hva som finnes oppi disse boksene, vil jeg ha det hjemme i skapet mitt.

Lurer på hvilken jeg hadde brukt oftest!

18:19
26.mai.2011
forever alone

Nå sitter jeg atter en gang på Tullis og venter på Maria. Har blitt ferdig med årets siste prøve og jeg kan egentlig puste lettet, lettet ut. Jeg føler meg helt anspent og har vondt i kroppen uansett, så tanken trøster meg lite akkurat nå. Se på meg! klager uansett hva som skjer.. Spesielt siden dagspass OG ukespass på Øyafestivalen er herved utsolgt. Og jeg føler meg som en idiot som ikke bestilte da jeg hadde money-flow. Vi hadde gledet oss så ekstremt til det. Seriøst!!

Idag har jeg vært på Kenya second-hand, og jeg kjempefornøyd. Kjøpte to jakker og noen kjoler. Fantastisk! skal sy om minst en av kjolene, og gleder meg til å se alt på i andre omgivelser. Syns alltid at klærne er bedre og annerledes når jeg kommer hjem og får prøvd hele antrekk med sko og smykker og ATTITUDE! hehe. Skal ta bilder senere. Føler meg forresten som en idiot som sitter med data på kafé. Burde vel bli vant til slikt eller? Liker mye bedre å sitte i "sosiale" omgivelser, og betrakte mennesker, høre på uforutsigbar musikk jeg ikke selv har trykt play på, og drikke smoothie noen andre har laget for meg. Maria kommer om ikke så veldig lenge, og da skal vi smile og le. verdens beste!!


haha er ikke rart jeg føler meg dum. alene - hvit liten data, og WEBCAM? minn meg på å farge bryna snart!

Nå skal jeg sitte alene litt til før Maria kommer. I mellomtiden sitter jeg her, med veronica maggio og kaster bort tid jeg absolutt har på komiske, dumme og litt uinteressante websider. Noen forslag?


12:14
26.mai.2011
new rusty dresselsker A-formen, rustfargen og the simplicity (which is the key to brilliance, eller?)
Fin alene med noen chunky woodenheels, eller som et underplagg til smykker, en jakke, et belte og CHILLAXED ATTITUDE 

har allerede brukt den da, men jeg føler jeg blogger for mye, så vil liksom ikke poste alt jeg har på hjernen på en gang

09:41
26.mai.2011
Linda Evangelista, Vogue Italia 1989

wow, wow, wow


(favoritt!)

Dette får meg til å være enten latin, modell eller fotograf. Eller henne. Eller heldige han!!

20:50
25.mai.2011
"use your past to change your future"

Jeg vet at skole har ekstremt mye å si, og at fokus er viktig. Mange syns kanksje det høres latterlig ut, men jeg virker på en sånn måte at jeg alltid har noe jeg heller vil gjøre, som jeg setter i første rekke. Jeg ser på klær, sko, syr thrifted, tenker på sommeren og fremtiden. Men for å oppnå noe bra i fremtiden er karakterene viktig, enten jeg liker det eller ikke. Skulle akkurat til å skrive at jeg vet, og alltid har visst dette. Sure, jeg vet det i underbevisstheten. Hvis jeg hadde tatt det seriøst, hadde det ikke gjort en forskjell da? Jeg VIL ha bra karakterer, men det nytter ikke å bare tenke at jeg vil og kan, selv om det finnes en teori kaldt law of attraction som sier dette. Vel, det funker ikke! Jeg vil mer enn alt ha tid til alt, smile hele tiden og få gjort det jeg skal og gjøre det bra. Det betyr ikke at det skjer.

Jeg vet det i underbevisstheten, og tenker at jeg tar det seriøst. Jeg mener, dette er datert 25. mai 2011, og jeg vet at det er viktig for fremtiden min. Tenk om jeg, om fem år fortsatt skriver min lille blogg nesten hver dag, og fortsatt jobber på peppes pizza? Kanskje jeg fortsatt skriver om fremtiden og om hva jeg vil få til. Kanskje jeg skriver om alt jeg angrer på, og skulle ha gjort for å gjøre en forskjell med mitt eget liv, istede for å sitte å bla side opp og side ned på lookbook og asos.. Men det har seg sånn at det er min lidenskap. Og ifølge denne teorien skal jo den gjelde uansett, noen påstår tilogmed at det er en naturlov. det er selvfølgelig umulig å bevise, men det gjør det altså ikke til noen naturlov. Hvis jeg stryker alle fag på skolen, men tenker at "Jeg greier det" uansett, greier jeg det da? Kommer jeg inn på utenlandske motestudier? Nå må dere ikke tro at jeg faktisk tror på dette. Jeg velger ikke bort studie for å bli inspirert på lookbook. Jeg kan ikke noe for det. Kroppen styrer det, imens hjernen skriker, skriker høyt uten nytte.

Venner motiverer med fantastiske ord, og sier ting som burde gjøre at jeg blir flau om jeg ikke øver eller skriver. Likevel, her sitter jeg. Jeg har mange ganger lurt på om jeg har et konsentrasjonsproblem, men jeg er innerst inne redd for at alt bare har med viljestyrke å gjøre. jeg liker å tenke at jeg er en sterk person, men jeg får meg ikke til å gjøre det jeg skal. Gjør dette meg til en svak person, eller en sterk? Selvfølgelig er det viktig å ha troen på seg selv, men noen ganger er det bedre å face the facts, så man kan gjøre noe med det istede for å gå rundt og håpe på at en falsk innstillingen kan gjøre jobben for deg. Jeg undervurderer meg selv, det gjør jeg. Jeg kan hvis jeg vil, men det blir også feil å si. For jeg vil. Men jeg kan ikke, men jeg kan. This probably makes no sense to anyone but me.. Jeg hadde forresten tenkt til å skrive alt dette i engelsk. Var slik jeg tenkte det. Jeg tenker ofte på engelsk.

De fleste har litt selvkontroll så de gjør det de skal, og heller belønner seg etterpå. Jeg belønner meg selv først, og bare det. Så blir jeg sint på meg selv, oftest. Tenker nå, at dette kan ødelegge meg i lengden, og det er skummelt. Jeg klarer ikke engang tøye fem minutter før jeg legger meg, eller ta tjue armhevninger og tretti situps hver dag. Har hørt at noen må faktisk sette så lave mål, at de skal være stolte om de står opp om morgenen og kommer seg på skolen. Jeg har også hørt at jeg er en av de, selv om jeg ikke liker å inrømme det. Liker ikke at dette innlegget får meg til å virke som en med giant issues. sånn, giant. 

Men altså, jeg får vel bare fortsette å stå opp om morgenen og komme meg på skolen. Nå er det faktisk bare èn uke igjen før jeg har 2,5 måneder fri. Da skal jeg bla side opp og side ned på fashiontoast og chicmuse, planlegge fremtidige kjøp, sy mine secondhand skatter til å bli enda finere,og så skal jeg bade. Jeg skal også bli brun. Men så skal jeg også lese til teori og stå opp tidlig hver dag. Jeg skal jobbe, og bruke lønnen på lure ting.  Jeg skal spare. Men mest av alt skal jeg nytevelfortjentfri. 19:50
25.mai.2011
wishlist at this very moment


Dont we all?
Shorts i alle fasgonger og farger. perfekt!


En morsom og veldig harry fra victorias secret. Så jeg kan ha intern humor med meg, den eneste som vet hva jeg har på under, en hel dag.
Alt ved dette bildet. shortsen er perfekt, blazeren, dog helst i hvit. Cuffs - mange! og statement rundt halsen.


Trenger fortsatt disse! si ifra hvis noen kan kjøpe i en zarabutikk for meg : ))en søt sykkel med kurv så jeg kan sykle for å kjøpe mer sjokolade, eller fanta. så jeg kan sykle turer imens sommerkjolen flagrer. rød eller hvit er perfekte farger!!

 

23:26
24.mai.2011
you make me so speachlessstønn

23:20
24.mai.2011
Konkurranse!Denne konkurransen må jeg faktisk bli med på! Pleier ikke bli med på slike, men herregud, dere har vel hørt historien om mobilen min. Ellers refererer jeg nok en gang til innlegg fra 3 eller 4 mai. Historien om da mobilen lå i bløt over natta imens jeg og maya sov ut alkoholen....

Dere kan bli med her! selv om jeg håper det ikke skjer så jeg kan vinne selv : ) neida. alle fortjener en ny iphone! :)


16:48
24.mai.2011
It's not all feathers (antrekk)

jakke - mammas gamle og perfekte, smykke - h&m, bukse - mammas gamle og perfekte, topp - gina, ringer - bod

 

Jeg sitter og tenker idag, til tross for at jeg burde gjøre matte. Har sovet hele dagen, omtrent - så spist jordbær. Jeg tenker at jeg er så nyskjerrig på alt, og at livet ikke kan starte fort nok. Jeg føler at jeg venter på livet som skal komme, og at det ikke er meningen at jeg er her jeg er idag. Eller, det er vel meningen, men jeg er så utålmodig. Jeg må flytte vekk nå, jobbe med det jeg vil nå, og oppleve verden nå. Ikke sitte i ett klasserom med dårlig luft og få grøssninger av omgivelsene, den dårlige motesansen jeg skulle ønske jeg kunne rette opp i, og se ut på en stykk trist by. Men jeg får vente, og jeg venter i en slik intens spenning. Det gjelder å planlegge, jeg må planlegge livet.  Samtidig som jeg planlegger å være spontan, og jeg motsier altså meg selv, men det gjør ikke noe. Ikke for meg. Herregud, Mari får meg til å tenke på ting jeg vil og ikke vil tenke på. Eller, så har jeg ikke tid til å tenke, ikke enda! Jeg venter bare på tid nå, for tid må være det jeg setter mest pris på i verden! Tid for familie, tid for venner og sosiale sammenkomster. Tid til å være kreativ, tid til å sy og tid til å bli inspirert. Tid til å lytte på favorittmusikk og til å spise sjokolade og spennende mat. Tid til å drikke vin og å være på kafè. Tid til å se Lise Marit, tid til å reise. Tid er best, nemlig.

21:16
23.mai.2011
NEW LIPS

den ser veldig rød ut på bildet, og det irriterer meg at jeg ikke får captured the color... Den er i hvert fall orange! Endelig. vet ikke om den er helt perfekt, men den duger i mellomtiden, og det er noe, så jeg er fornøyd!

 

Er så trøtt og sliten. hele dagen imorgen går ut på matte. Det er virkelig trist, men dette er tross alt min siste matte eksamen på videregående skole, så jeg må ta meg sammen før denne. Idag orker jeg ikke mer, jeg og Maya bakte pizza (hehe) og gjorde litt matte når vi egentlig var helt i humør til dans og var i det kreative hjørnet. ekstremt typisk at man er kreativ når man helst ikke skal, eller ikke trenger det !!

tror jeg legger meg snart, er så surrete idag at det er ikke lov. nølte på 3 ganger 2 istad! LOL

06:38
23.mai.2011
innkjøp - claw necklace

må bare bytte ut kjedet, så er det all good!

 

Innviet det igår. Nå spiser jeg frokost og har usedvanlig bra tid. Derav data-tid og derav også blogging. Idag skal vi danse litt på skolen, og få utdelt noen karakterer! Gruer meg litt til den delen, men håper på det beste! Resten skal jeg innom jobb for å hilse på min kjære Christina og få litt mattehjelp. Matte er vel kvelden min også, haha.

Jeg er så misunnelig på alle som har engelsk, og spesielt de som kom opp i engelsk eksamen! Det er jo bare gøy! Så klager de, those fuckers

ønsk meg lykke til ass

23:49
22.mai.2011
herregud for en dag ass!!!!! sykt

"Klokken er tidlig, og jeg har stellt meg i en heidundranes fart for å komme meg til Skien. Tror vi skal på loppemarked. Hørtes koslig ut, så vi gikk for det. Vet ikke hvor det er og slikt, men har noen venner som forhåpentligvis kan veilede! Senere har vi sålangt ingen hundre-prosent spesifike planer, men vi får se!"

Skrev dette idag morges. hyggelig, men postet det aldri fordi jeg ikke tok noen bilder. ingen liker blogginnlegg uten bilder! Nå skal jeg slappe av og se en episode Gossip Girl før helvetesuken kommer. faen!!!

Har nettopp fotbad med diverse produkter. har kjempemyke bebiføtter nå! hehe. Jeg var forresten på marked i noen minutter idag, Kjøpte et skjørt som jeg skal eller ikke skal sy om, for sånn ti kroner. Men det regnet så vi dro på kafe og hang, før jeg og anette dro videre alene for å spise ute i porsgrunn. Vi spiste meksikansk salat og jeg kjyllingbryst med peste og parmesan på pasta. NAM!!

Igår så vi på Due Date, og jeg må si at jeg finner deg den hysterisk. Nå har jeg en greie for sånne plagsomme og oppriktig dumme personligheter som ikke har en anelse om at de er det de er. "What are you a girl?" HAHA

 
noen ganger må man bare ta et random bilde! dette er fra indianerfesten tidlig i vår. morsomt? les mer her.

14:06
21.mai.2011
visible to: only me

Nydusjet og om ikke så altfor lenge klar for å dra for å møte min fine bestevenn, Maria. Vi har ingen spesifike planer for dagen, så det kan bli spennende, eller eventuelt fail! yes.

Idag slet jeg med å finne sko. Pleier igrunn ikke å slite med antrekk til hverdags. jeg pleier, helt ærlig, bare å plukke ut noe som virker bra, og bytte det ut med andre plagg om det ikke funker. Pleier normalt å funke. Hvis jeg har lyst til å ha på noe spesifikt så legger jeg det kanskje frem dagen før, men oftest ender jeg opp med noe helt annet med henhold til dagshumør.


the twitch of the eye

åherregud. har obviously ikke så tykk legg i forhold til lår IN REAL LIFE:PDet skal godt gjøres å ta bare ett cambilde. Nå man først er i gang er det så gøøøøøøy

 

Jeg skal lukte på syrinene, og skrive en lapp til min mor før jeg går. siden det er verdens ende igjen.

14:39
20.mai.2011
pink tips in my hair


Dette er for kult!! Hva syns dere om slikt? Jeg syns det er kjempekult. Kommer dog ikke til å gjøre det selv med mitt flate og helt rette hår.

11:57
20.mai.2011
the other day, I


cheap outfit. min vintage veske, prikkete strømpebukse og blushy blazer.

idag forsov jeg meg igjen, altså enda en dag uten grunn til å dra på skolen. Nå tør jeg ikke se på fraværet mitt heller. Altså de siste dagene har jeg stått opp klokken 9, og begynner å lure på om mobilen min ikke funker.. Men jeg har altså sluttet sånn klokken 12 disse dagene, ellers måtte jegjo bare kommet for sent til de siste timene.

ekstremt uinteressant. Jeg merker at på andre blogger så håver de inn kommentarer med spørsmål på slutten av hvert innlegg, ofte retoriske spørsmål, eller et spørsmål med selvfølgelige svar. Som "Er du fornøyd med været? Er det fint vær hos dere? Liker du også shopping?"

Jeg har liksom alltid tenkt at jeg ikke skal være en av deg, men blir litt snurt når jeg merker at jeg har gjennomsnittlig mellom 50 til 180 unike lesere hver dag... men er veldig hyggelig med de som kommenterer ! Og forstår dere som ikke gjør det, jeg skriver jo ingenting verdt å kommentere på. Eller, jeg hadde mest sannsynlig kommenter "..................". sånn gjør jeg når jeg ikke har ord og er satt ut.

Santidig er det sikkert 80 prosent av dere som ser på bildene og leser et avsnitt før de blar videre.. oså forståelig.

......

23:26
19.mai.2011
17.Mai i bilder OG SLIKT

Tror ikke det finnes noen bilder hvor hele antrekket syns.. JAJA SUCKS.

hadde en veldig fin dag. jobbet også fra 4-8, så jeg fikk ikke hele nasjonalfølelsen og 17maistemningen som jeg pleier. Er bare et kort år til neste gang, da! spiste en pølse og to is

så idag har jg altså vært på butikken. ogshar jeg gjort som igår, sittet og skrevet et nytt avsnitt med moderne eventyr. nå er jeg på tredje forsøk, tredje ide, og tredje selvmordsforsøk....... neida, tuller ikke med slikt.  men bir seriøst veldig irritert over å ikke skjønne hvilken smak stmorol senses MEGA MYSTERY er.. fersken? appelsin? fersken og appelsin?? en forbanna(nan) frukt som ikke finnes???

13:15
19.mai.2011
dagens antrekk

10:41
19.mai.2011
blog

ny header!  Jeg blir så fort lei, så jeg bare bytter ut.


med henhold til de to korte ukene det er til ferie. TO UKER!!  når jeg tenker på lengden på dette skoleåret er to uker ingenting. vi fortjener det nå

10:25
19.mai.2011
nam nam her lager jei mat
say what


NAM. dette var før jeg måtte ta den ene av de to porsjonene ris over i en annen bolle fordi det ble vanskelig å skjære i kyllingen. jeg liker den sånn brun som den er der forresten. så den er ikke brent ellernoe.

ser dere melken på bildet eller???? det er 1,7 liter med melk, for. faen. det er helt villt. elsker q-melk.

nå skal jeg skrive eventyret jeg har mast om i en uke, og er ikke på skolen men home. Har  kjøpt så mye digg i det siste, og jeg er FORTSATT ikke tom.. blir som et prosjekt. så nå er jeg pizzaface og snart feit

22:56
18.mai.2011
BESTILTTakket være Lene den pene er denne på vei til meg!! yes. Har sett på den i gull også, den er jo heilt heit

Jup, et tappert forsøk på å blande inn nynorsk, hvilket er det jeg egentlig burde tilbringe kvelden og forsåvidt hele dagen med. too late ass. får gå andre klasse om igjen, da! YEAH YEAH

neida hehhregud. Men fin klokke da. kjøpte et smykke idag også. CLAW

00:02
17.mai.2011
dagens (for) mange innkjøp

okei, så er det ikke SÅ mye da. Men med tanke på at jeg hadde tenkt til å bruke ingenting utenfor de (for) mange frisørkronene, er det faktisk veldig mye. Men på den positive siden har jeg kjøpt ting jeg har hatt lyst på lenge men vært for flink til å kjøpe.


pen og sminkeløs før frisøren
To chille singletter


LOL INNLEGG herreguuuuuuud

der er håret forresten. folket jubler!

jeg tok bilde av nesten alt jeg kjøpte men bildene ble så fattige at dere får ser det når jeg har det på meg, ellernoe, ja? JA sa de

16:33
15.mai.2011
CHEESYhahahha, webcambilde.... nå har jeg nettopp sminket meg og er snart on my way til jobb. Har ikke fått gjort noe skolearbeid what so ever idag, så har med andre ord bundet meg til en hjemmeværende og asosial uke. kom forresten opp i matte skriftlig for de som lurte på det! 

nå kan alle se frem til en innholdsrik blogguke med masse fine antrekksbilder (onepiece). Mange bra tekster kommer nok også. neida herregud, er jeg en sånn en? som blogger om alt jeg har å gjøre. LOL 

melder meg ut, heh.

22:46
14.mai.2011
when I cry for someone else

idag jobbet jeg i åtte timer. så ut som en dass hele dagen. valgte familie, scrabble og kos fremfor bestevenner ikveld. det er fint.

fant ut at mami ville ut å svinge rockefoten, og søster begir seg på sammen eventyr. Jeg får henge med mne gamle venner alikevel, jeg da. Ben & Jerry.

Skulle sy, men fant ut at jeg er altfor glad i mammas tips underveis. Har fjernt sminken for lengst, og skal esisteepisodeav Vampire Diaries. herregud! Får fortsette med desperate housewives neste gang.

jeg har mange meningsfulle innlegg,da. rått20:08
12.mai.2011
Det regnade idag, och det finns en mening med det

Tout simplement parfait! Nå har jeg skrevet to stykk muntlig fremføringer i fransk. Nå gjenstår det bare å øve, hvilket ikke er bare bare. Nå skal jeg belønne meg selv med belgiske trøfler eller fyrstekake. Jeg har kjøpt så ekstremt mye digg i det siste. litt nasty, egentlig. 

Jeg er nemlig ekstremt nyskjerrig på å prøve alt som er nytt!Og selvsagt å holde på det jeg vet jeg elsker fra før. I det siste har det vært litt ekstremt, desverre, haha. It has it reasons, vad?inspirerende ponytails!hvis du kaller deg sjokoladeelsker og ikke liker disse. ja da må du trekke tilbake tittelen din.

Maintenant, je dois y aller, donc je n'ai pas tout à fait sucer demain

23:47
10.mai.2011
insight in my shit
jewellery and sunglasses.

Jeg har så mye av dette, som jeg bruker for sjelden. Eller, bruker solbriller hver dag, men må bli flink til å ikke la smykkene støve ned! Skal vise dere nærmere senere, seffos!!!

Har nettopp kommet hjem fra jobb. Den ene prøven er avlyst! Er overlykkelig. Har en tresiders innlevering, og to muntlig igjen. prøven er for min del kun utsatt også, så det er ikke over enda, men jeg har heldigvis en god følelse nå! sol og musikk makes my day. Nå er jeg så sliten. Nå skal jeg og mamma spise pizza, deretter skal jeg ha verdens beste nattesøvn, ser det ut til!

21:42
09.mai.2011
mandagsliste

Age: 17
Sweetheart: seff
Color of life: rød! og alle fargene jeg liker her og nå, og nå og da
Facebook: Ja, det er klart det.
Twitter: Glemmer den alltid. syns personer som har det er over gjennomsnittet råe da, så prøver hardt å huske å oppdatere om slikt som: nå twittrer jeg.
Future job: Jeg kan ikke se for meg at jeg kan klare å jobbe med noe annet enn mote, da jeg har ingen andre interesser på nivå med denne. For meg er det uaktuelt å jobbe med noe fordi lønnen er høy. Jeg må elske jobben min. Charlott fortalte meg forleden dag at jeg skulle bli motejournalist og være stylist som hobby. Charlott har svaret, så da skal jeg vel det, da.
Book: Twilight-serien er den mest oppslukende jeg har lest, imens jeg ikke helt klarer å bestemme meg om jeg liker de, eller A thousand splendid suns.
Best memory: Turer i skogen med min far, både somrer og vintrer. Vi plukket sopp iskogen og han gjemte påskeeggene i skogen på burud i hokksund. Vi badet og pappa bærte oss, og vi lo hver gang pappa hoppet uti vannet med alle klærne på og sa at det var fordi han måtte øve på det, i tilfelle noe farlig skulle skje. Og når onkel fisket fra vår lille badebåt. Og vi fanget alle de små skrukketrollene og slapp de ut igjen da vi dro. Vi plukket blåbær. Jeg kan ikke takke pappa nok for alle de fantastiske naturopplevelsen han har gitt meg. Er nemlig et godt integrert friluftslivmenneske den dag idag. 


Beauty: lykke er vakkert. oppriktig lykke, og livsglede.
Favorite place:  skolen
The world will go under because of: fordi vi mennesker er egoistiske og naive.
Dream destination: bali og bora bora er vel hva min materealistiske del sier, men min eventyrlystne sier afrika. Jeg MÅ til afrika og se verdens fineste dyr.løver, giraffer og elefanter!,
Favorite picture: har ingen favorittbilder, tror jeg. Har veldig perioder med hva som inspirerer meg der og da.Det er alltid noe nytt men nå blir jeg glad av å se disse:


Best movie: seven pounds, pretty woman og så liker jeg komedie.
Dogs or rabbits: rino!! (hund)

18:55
09.mai.2011
sunglasses and nails

sunglasses - gina tricot

20:31
08.mai.2011
come here nude boy, boy

Jeg har sittet ute i solsteken med to bloggpauser, og prøvd å lese haugen med skolebøker før prøven imorgen. Det virker umulig for meg å få det til, men jeg tenkte at nå! Nå skal jeg blogge denne ene gangen, så skal jeg være  flink skolepike med supermannfokus! WHOS WITH ME

Jeg har brukt bikini for første gang i år, tror jeg, og blendet naboene med huden min. Good times!


Jeg tok tilogmed av meg ALT som en tribute til vår nudistnabo!!! Liker nemlig å ha et bra forhold til naboene våre. Det er et hyggelig borettslag vi bor i.

Nå tar jeg med meg mitt lange hår m/ettervekst og slenger på koseklærne før jeg skal begrave hjernen i den fordømte romantikken. IKKE ROMANTISK

18:50
08.mai.2011
MONKI
Kinda cute things at monki nowadays. I think monki should get an online store, so i could click home some of these items straight away. Only i couldn't of done that, since I am already broke from saving half of my salary. And due to the fact that i'm coloring my massive amount of hair in a week or so

thats gonna cost about.. 1500

13:58
08.mai.2011
The Legacy


Har nevnt det på bloggen før, at A Thousand Splendid Suns er den beste boken jeg noengang har lest, sammen med Twilight-serien. Den er så ekstremt uforutsigbar, og en bok jeg virkelig ler og gråter av. Har lest The Kite Runner som er av samme forfatter også, men det er ingen tvil om at denne er even better! 

Jeg kommer ikke til å skrive et sammendrag fra boka, fordi jeg liker aldri å vite hva som skjer på forhånd selv, og det er vanskelig å la vær å lese det. Det ødelegger opplevelsen av boka, de små tingene og de viktige detaljene du får med deg etterhvert. Det er som med filmtrailere, jeg vil bare ikke se det! oftest fordi de tar ut de beste delene av filmen, så er det ikke noe nytt og bra igjen når du først ser filmen. Pleier å se 30 sekunder av traileren for å få et innlikk. hehe.

Så jeg kjøpte en ny bok! Jeg leste ikke bak på den, men jeg vet at de tar kun inn the beste av engelske bøker i slike små bokhandler som vi har her. Jeg har hatt en altfor lang periode uten å lese noe nå. Hver gang jeg leser en bok har jeg med med boken overalt. Kan droppe skolebøkene hjemme, for å få plass til boken jeg leser for øyebikket. Tar den opp overalt, i friminutter, fritimer, på bussen! Jeg kan også dedikere en hel dag til å lese.


Det er så vakkert med fint vær. Nå skal jeg spise fersken og drikke smoothie i en ganske så toppet kopp imens jeg nyter været!! Håper resten av verden har det så bra som jeg har det i solen. Da hadde værden vært et bedre sted, skal jeg si deg

18:45
06.mai.2011
this i loveFikk forresten lønn idag! YEEEEE

18:19
06.mai.2011
this makes me smile


H&M concious collection 249,-

finalement! je l'aime BIEN. 

Denne er nydelig, og høyt ønsket av alle. Jeg bryr meg ikke, denne skal jeg nemlig bo i denne sommeren! Holdt på å tvinge mamma til å hekle en selv, og kan tenke meg at hun fortsatt gjør det. en annen farge, kanskje? og selvsagt et annet mønster. Denne er i hvert fall økologisk bomull (50% av den, i hvert fall).

Hadde ekstremt flaks som fikk tak i den. Høres helt maniac ut........... haha, ja jeg måtte i hvert fall holde den av først (fordi jeg var fattig) så glemte jeg kortet, så mamma måtte gå å spørre om jeg kunne holde den av lenger. H&M har nemlig den dårligste regelen, hvor man bare kan holde av noe i EN dag. Så lånte jeg penger av Maya igår, fordi jeg glemte kortet igjen.

19:13
05.mai.2011
sara, thats basic


hei finveske - vintage, paljettsinglet - flattop /urban, sko - bianco, shorts - mammas gamle bukser, solbriller - marked i Paris

Laber dag som burde brukes til å øve. Må være flink å konsentrere meg, tenker jeg. Det går ikke. Det er sånn egen tankegang jeg har, helt for meg selv. Det går ikke, det er en slags lås og jeg finner ikke nøkkelen. Jeg leter ikke. Jeg får det ikke til å skje. Så blir jeg sint fordi jeg ikke får det gjort.  

Men det har vært sol, og jeg setter pris på det. Hører du det? Jeg setter pris på det. Ikke stopp.

Nå skal jeg spise kjøttkaker med mamma. Kanskje hun kjøper fanta til meg! 

17:18
04.mai.2011
mama fix

Tannlegen gikk superbra! Jeg klarte virkelig å slappe av med tannlegen min, så det eneste som gjorde vondt var bedøvelsen. Verdens beste!


Det er mamma også forresten. Hun lagde dette, kun til meg ! Altså imens jeg ligger nede med Norges største snusleppe føles det ut som. Verdens beste mami!

resten av dagen skal jeg ligge. fred ut


20:30
03.mai.2011
thats one madcroc

Igår øvde jeg mer på historieprøve:


Prøven gikk helt greit. Jeg har det derimot ikke så bra

sko - converse, skinnjakke - H&M (maya sin), kjole - bikbok, solbriller - H&M
idag/igår.

Idag danset vi etter skolen, og deretter dro jeg med Maya på woken. Føles aldri som om jeg har vært mer sulten enn akkurat da.. Vi dro innom byen hvor jeg kjøpte strømpebukse til klassisken imorgen. Jeg fant en bikini og to shortser jeg ville ha. Så jeg holdt av den ene shortsen til imorgen, så jeg MÅ kjøpe den da. Den er nydelig

Igår kjøpte jeg en pysjamas som er verdens søteste (EILEN, accessorize). Jeg kommer mest sannsynlig til å bruke i hvert fall shortsen, men kanskje også toppen i offentlighet hele sommeren. Syns det er hysterisk, og for ikke å glemme kjempesøtt !

Nå har jeg ikke mer på dagens schedule, som vil si at jeg har proppa full uke ellers. sikkert. ellernoe? Må jo ha det. Nå setter jeg på desperate housewives og stapper litt sjokolade i munn. Og FANTA!! Har blit avhengig av fanta. før var det jo villa ! FANTA IN MY HEART

22:23
02.mai.2011
i've been losing lots of keys lately

Vi kom av gårde så mye senere enn jeg planla. innleggt var skrevet dagen før, og jeg postet det fem sekunder før vi løp ut døren. Altså 4 timer etter vi hadde planlagt. Synd, for da fikk vi ikke så mye ut av dagen som vi ville. no treasurehunting, for å si det sånn!

shoes - gift from maya (charlotte russe), satchel - second hand, white blouse - second hand, brown sunglasses - market in Paris, loop ring - glitter

Nå bruker jeg allerede opp spotifytiden min på amy whinehouse når jeg burde lese historie. Når skal dette ta slutt? Anstrenger meg forresten veldig for å skrive stor forbokstav i setningene. Få se om det gjør noe forskjell for helheten på bloggen, personlig tenker jeg ikke over det. Spesielt siden det finnes en viss autocorrect på skolen, haha!

Verdens enkleste og mest behgelige antrekk idag, hvis du ser bort ifra skoene! De er sånn.. 13 cm høye!

Lykke til med historieprøve imorgen, right? Til onsdag har vi vurderingsklasse, så vi bruker dansesalen etter skolen til å øve litt på barreøvelser og moderne tenker jeg! Vi gjør ikke dette hyppig nok på skolen, syns jeg. Lykke til, lykke til!!!

Valerie
Losing keys

15:59
02.mai.2011
treasurehunting

Nå er jeg og Ella snart på vei ut av døren for å skjekke innom reisebyråeti porsgrunn. Vi skal spørre litt om hva som passer best for oss og hva som dekker våre behov i tillegg til tips! Deretter skal jeg skjekke ut litt butikker og handle litt! gleder meg, får nemlig lønn til fredag. kunn ikke kommet en dag for tidlig, haha.

Til kvelden kan jeg se frem til lesing i verdens beste fag, nemlig historie ! hjerte hjerte

hits