23:50
31.mai.2010
too much to take

i think this is hot17:04
31.mai.2010
rettelse: hater den tanken

øver på naturfagsprøve imens jeg stekes i solen og en stk vannmelon spises. Måtte kjøpe melon og jordbær, nå som været er flott og jeg har snakket om det helt siden lørdag. Var veldig koslig med jordbær, brownies og vannmelon og avslapning med søte mennesker. Noe annet bra er at jeg er ferdig med 2/4 prøver! neste er imorgen, men fikk jo en supermelding om er prøvemuntlig i matte som foregår til onsdag. Alltid noe å øve til, ja!! No matter what så skal jeg tilbringe 1. Juni (starten på en fantastisk periode ifølge maria og meg) sammen med bestefreunde. Ja, rett etter skolen, maia

Uansett nå må jeg løpe, har altfor mye digg å spise, og for mye hvit hud som trenger transformation til at jeg kan henge på dataen.

priscilla ahn - dream 

20:27
27.mai.2010
liker ikke tanken på en sommer uten hove

nynorskprøve fredag
scenisk dans prøve mandag
fransk prøve mandag
naturfagprøve tirsdag
visningsklasse i dans torsdag

excuse me for no writing ...

22:59
26.mai.2010
black and white


fabulous day

20:34
25.mai.2010
wear them with pride

Idag våknet jeg klokka ti over åtte! Fantastisk gøy å forsove seg. Grunnen er fordi jeg satt oppe til klokken to og funderte over hva jeg skal gjøre med livet mitt. Har et great big dilemma for øyeblikket og jeg trenger min kjære bestevenn for rådgivning, for å være helt ærlig. Noen valg klarer man bare ikke ta alene. Er nede i en mørk periode, hvor jeg irriteres fort over små dritting som skjer, som å helle stearin på hele hånden og å søle smoothien over hele benken så jeg må både vaske og lage ny smoothie. Søren klype jeg hater slike ting. Jeg har funnet ut at disse tingene egentlig skjer hele tiden, bare at når man har disse periodene, som jeg oppriktig tror at alle har, så legger man kun mer merke til dem.

Idag kjøpte jeg meg ismocha og fulgte som vanlig med på hvor mye de hadde oppi av hver ingrediens for å lære å lage den nøyaktige iskaffen hjemme. Til nå vet jeg 10 isbiter, en sprut med sjokolade og 6-7 ounches helmelk. Mysteriet er kun the exact amount of coffee. Dette var forresten etter ganske bra kvalitetstid med min Kari da vi danset så flott sammen i verdens styggeste E-blokk. Kan si meg maks lei av det bygget etter å ha bodd der i noen uker pga øving til forestilling. Jeg kom i hvertfall på bussen, hvor jeg ikke fikk lov til å ha med ismochaen. Eller, jeg kunne ha den med - men ikke drikke den. WTF? Jeg satt meg selvfølgelig bakerst og drakk som en helt. Etter å ha kjørt et stykke setter det seg en uskyldig dame foran meg, og da luktet jeg det. Det var som å bli BITCHSLAPPET med en gigantisk, drita fisk. Altså denne damen hadde festet siden 1998, og resultatet ble en lukt av gammel fyll og hasj, og kokain og.. Neida, jeg vet ikke hvordan kokain lukter. Poenget er at hun luktet veldig mye, og i svingene smalt den lukten meg rett i trynet. Hun lot meg aldri glemme den lukten! Dette er ikke engang overdrivelse, hun satt på kjempelenge og jeg brakk meg praktisk talt. Jeg prøvde å lene meg vekk, men den var overalt. Da hun gikk av tok jeg a deep breath men fant ut at lukten hadde satt seg i veggene på bussen og neseveggene - til og med på klærne!

Da jeg kom hjem var jeg glad for at jeg hadde tatt av meg bodien på skolen, må nemlig alltid tisse og det er veldig stress å ta av seg ALT for å tisse. Dere vet jo at man alltid må tisse mer, dess nermere man er toalettet. Vi mennesker lures av oss selv hele tiden, vi lurifakser.

Har forresten kjøpt meg nye sko idag. Svært fornøgd. 
20:38
23.mai.2010
feels like writing in english

note to self
buy these/watch again:
seven pounds
the last song
twilight
new moon
the notebook
fame
in her shoes
notting hill
mean girls
hot chick
the devil wears prada
white chicks
confessions of a shopaholic
little man
amelie
Apocalypto

00:11
17.mai.2010
fin film nydelig dikt søtt bilde

The Last Song
I carry your heart with me.
I carry it in my heart.
 I am never without it.
Anywhere I go, you go, my dear.
And whatever is done by only me...
is your doing, my darling.
I fear no fate... for you are my fate, my sweet.
I want no world, for, beautiful...
you are my world, my true.
Here is the deepest secret no one knows.
Here is the root of the root...
and the bud of the bud...
and the sky of the sky of a tree called life...
which grows higher than the soul can hope...
or mind can hide.
It is the wonder that's keeping the stars apart.
I carry your heart. I carry it in my heart.

e. e. cummings.

 

 

Balloons-1_large

weheartit.com

hits