01:44
01.mai.2011
wants for today

har slappet av i hele dag etter å ha vært på jobb siden klokken ti. Idag smakte vi på den nye menyen, og de nye pizzaene er kjempegode!! den nye desserten er også ganske god. Det er så masse greier på den, helt vilt! lanseringsdatoen på denye mnyen for peppez pizza er 9.mai, s jeg anbefaler virkelig å dra innom for å prøve ut.

uansett så var jeg ferdig klokken 5, og dro rett hjem. var så trøtt at jeg sovnet på bussen! så jeg har sett frusterte fruer (blir aldri lei!) og spist godteri og håvet inn inspirasjon og cravings fra lookbook.nu og diverse nettsider.

romwe.com og chicwish.com

Like Nastygal, i found another site that offers both new and vintage fashion. i love it, you hae so many more opportunities online than for example gina tricot(lol). Besides, it's free shipping world wide. FAB

Ebay next, thanks to Lene at work. I'm gonna die of fashion spasm and trauma tonight. thank goodness for payday in a week or so.

Trenger faktisk å tenke/skrive/lese/snakke litt engelsk noen ganger. jeg har ikke engelsk på skolen lenger, og jeg elsker det jo, så why not? hehe. nå hører jeg på jessie j, hehehe

fred ut

00:38
30.apr.2011
having decision issues!leter jo hovedsakelig etter en gul en, men likte formen på denne så godt, men ikke gulfargen den var i. det er tre helt forskjellige clutcher, i min mening. de er fra vivistyle.se og er overhodet ikke utenfor manges prisklasse. Noen meninger?

18:15
27.apr.2011
RØYKFORGIFTING

skal egentlig øve som en helt på matte og fransk, men skulle lage mat og klarte nesten å tenne på hele huset. mamma har vært på tur med søster inkludert kamera, ellers så hadde jeg tatt bilder av det til dere! er ganske sikker på at bildet hadde blitt slik, tho:


Her lager jeg mat, alene.
jeg suger med andre ord på kjøkkenet, som glemmer at jeg har satt på platen .. jeg er ikke trygg

nå er jeg altså herved distrahert, og klarer ikke tenke på annet enn den shortsen jeg så fint forlot i butikken i Paris og som jeg tenker på veldig ofte.  og jeg tenker på Zara skoene som er utsolgt på nettet. og gråter over dem. når jeg får disse og shortsen min, da kan livet starte

01:47
27.apr.2011
NYTT/GAMMELT

jeg har kjøpt masse secondhand idag, som jeg planlegger å sy om eller å ikke sy om. skal vise! Fant også ekstremt mye fint i butikkene nå, og merker jeg gleder meg til lønn, så jeg kan bruke i hvert fall litt.... 

nå hører jeg på mine favoritter på youtube, for det meste live musikk. spiser melkesjokolade og failer på livet.

fabrics from one day Charlott and I went to Kenya secondhandstore together
uansett så syns jeg det er hysterisk at noen hundre mennesker ofte er innom bloggen min og leser(eller?), men så får jeg en kommentar av mamma og en annen av en annen leser. neida mamma kommenterer aldri!! men, altså, jeg finner aldri ut hvem dere er uansett. skriv hva dere vil!! si at jeg er fattig, eller lol.. just somethingheh. det var dagens cryout til folket! forventer altså overhodet ingen forandring i kommentarfeltet. men nå er skolen tilbake, så nå får dere ingenting å kommentere! joda, masse, jeg eier jo ikke skolefokus eller engasjement eller eventuelt konsentrasjon. vil være i Paris

vil studere og oppleve mote
vil være borte fra denne byen 
vil ha det kult
vil ha ny inspirasjon
vil utforske hvem jeg er
vil leve livet 

22:58
26.apr.2011
secrets

Jeg har det alltid kjemperotete med masse klær og sko på gulvet når jeg skal finne antrekk. Jeg pleier å se for meg et par sko, eller et bestemt plagg eller noen ganger bare et smykke som jeg planlegger antrekket rundt. Ender også ofte opp med å endre absolutt alt rett før jeg løper ut døra.

dette er de gangene jeg er kreativ altså. kan ikke skryte på meg dette hver dag, spesielt ikke med dans til hverdags som gir meg lyst til å springe til skolen i onepiece. dette er ryddig i forhold til hvordan det KAN bli!

00:39
26.apr.2011
OREO DREAM
har spist så ekstremt mye oreokake i ferien. dere vet, jeg har venner som
er mer obsessed enn meg. syke mennesker! dette er i hvert fall meg og
oreo efter arbeid, klar for en ny skoleuke! jadda. i love school. i miss it too

uansett så har jeg for mye prøver og innleveringer og tentamener og
skrivedager. så dere hører nok mye/lite fra meg de neste dagene. til helgen
skal jeg jobbe og jobbe og jobbe og se på desperate housewives og andre
viktige og lure ting. gleder meg til lønn!! har litt ny inspirasjon nå for tiden,
og jeg tror kanskje det kommer av det fine været. jeg setter veldig pris på
solen!! solen er livet! ferie er livet!
Hva skulle vi gjort uten sol og ferier?

Utenom det tror jeg livet mitt starter etter 3.klasse. da burde dere bli kjent
med meg.

snakkes da. eller imorgen 

16:17
24.apr.2011
hype and heart

Nå skal jeg straks bevege meg opp til porsgrunn for å tilbringe tid med Maya, som jeg nevnte igår.  Vi skal ha sengesnakk og kanskje spise litt ute, se på so you think you can dance eller en film. venninnetid vi trenger. standard kveld med oss inneholder alltid noe sunn (usunn) snacks! love it

07:25
24.apr.2011
feirer solen

God morgen! jeg er våken halv åtte. ikke verst! heh. Idag skal jeg tilbringe tid med Maya for første gang i ferien. på mandag er det jobb, deretter er livet for meg (ferien) over for en stund. livet er når ferien er, helt sant!

En morsom (.......) historie er jo f.eks at jeg skulle prøve et skjørt idag (og en jumpsuit og en kjole) men så måtte alle kjøre ella for å rekkeølsalget.. så skull eg tilbake så var det stengt. STENGT FOR PÅSKEN! er det så mange som feirer påske?

 
 
faen ass, jeg legger meg

03:21
22.apr.2011
this is all i bought in Paris


den øverste posen er fra en av de mange sjarmerende butikkene dedikert til kun sjokolade. denne sølte Kari en hel mojito på. hun likte ikke mojito. takk Kari. takk. hendelsen fant plass midt på en restaurant hvor vi var heldige å ha mange vitner til saken! hehe! neida, vi lo mye av dette, da vi allerede hadde styrt fælt på denne restauranten, og servitøren var ikke ":D" heller.

Resten er tyggis. Masse tyggis. Og mer sjokolade. Elsker utlandet!! Alt utlandet mangler er freia melkesjokolade

13:13
20.apr.2011
if you love somebody else i think you deserve to d

Nå e det kafétid, og jeg tror jeg har litt dårlig td. Håret mitt tørker ikke på forever, så jeg må multitaske. hver gang. story of my life. neida! er glad jeg har hår, jeg.

 jepp, dårlig tid. what to wear? åh...

12:57
19.apr.2011
charterfeber på meg, eller?

nå har jeg så ekstremt mange bra planer fremover! jeg tror denne sommeren blir fantastisk, og generelt dette året! Jeg har nettopp vært i Paris, for det første! Har ikke fått bildene enda, men når jeg får de legger jeg de ut, selvfølgelig. Jeg og min beste søster skal på en reise rundt junitider, og vi kan velge hvor helt selv. Vi har tenkt på Hellas med Santorini, Naxos og Athen. Hvor kult?

alle de hvite bygningene, de fargerike blomstene. Vi skal lade opp med
Mamma Mia! filmene og andre hellas-relaterte filmer. Se så vakkert!

Hovefestivalen ifjor, dette bildet fra 730.no

Vi får dette i gave av foreldrene våre, noe som gjør det enda bedre! The Strokes kommer til Hovefestivalen, noe som løfter stemningen veldig for min del. jeg har vært veldig usikker på lineupen, og ikke visst om det var bra nok til å reise dit. Men vi jentene har pratet om det, og idyllen i den vakre naturen og de fine omgivelsene vipper oss over! Det er allerede varmt ute også, forresten!Vi har jo ikke bestemt oss enda, men jeg tror lineupen er litt undervurdert. Uansett, så skal jeg med veldig fine jenter til Montenegro i juli! da har jeg fått jobbet litt for å tjene penger, og nytt sommervær og Rognstranda hjemme i Norge også!

vi fire i montenegro! HÆ???

Vi skal mellomlande i Berlin, og ta oss en liten kaffe. deretter skal vi fly videre til Kroatia, og der blir vi hentet av en onkel eller noe slikt av Eilen sin familie. De er der i fra, så vi har veldig mange fordeler sånn sett! Der skal vi nyte livet, og digge det at vi er i et annet land. Dette skal foregå i to hele uker, iført solhatt og deilige sommerklær!

Se på fargen på vannet! herlig. Vi skal til Sutomore med muligheter for å dra til Bar og Petrovac! Om jeg ikke husker helt feil da. Hehe med min hukommelse og retningssans, kan det hende vi skal være i Petrovac.

Etter Montenegro er det ikke lenge til skole og høst, men før det skal vi forhåpentligvis runde av med en tur til Oslo, og Øyafestivalen! Det blir så kult med Kanye West, Lykke Li, James Blake og Håkan Hellström som er noe av line-upen.

Kanye West, Janelle Monáe, Lykke Li

Til høsten har i hvert fall jeg planer om å reise. Charlott og familien har feriehus i Roma, så vi håper på å få til en tur dit, selvfølgelig. Det eneste som er negativt med alle disse reisene, er at jeg umulig kan spare nok penger til bil og lappen! Og selvfølgelig må jeg ha penger til friåret etter tredjeklasse.

Utenom alt dette, har jeg mange bekymringer. Prøver, og så savner jeg Paris. Hvis noen ble misunnelige, mener jeg! hehe neida. Men serr, utenom dette suger jo livet. Man opplever ting som er så mye bedre enn Skien...... f.eks. Derfor blir man trist når man da komer tilbake.

who doesnt love to travelllll

17:18
18.apr.2011
manhunter

føler meg som den flinke bloggeren!! tar jo helt av, her..neglelakk i fargen "manhunter"

smykket er mammas gamle (bulgaria) jeg elsker det!

14:55
18.apr.2011
red lights!

idag stod jeg opp kjempesent. herregud! hadde rett igår også. håret mitt er totalt kaos idag, og jeg ser helt død ut i ansiktet. hva skal jeg få ut av en dag som denne?Drømte at det var sommer, og at chirag jobbet i en butikk. vi var på hove. og jeg og to stykker raftet nedover en elv  i en trebåt.  absurd!!! Hvor mange syke drømmer går det ann å ha egentlig? haha jeg har alltid kjemperare drømmer.

i am telling you...

01:43
18.apr.2011
body's itching

frustrerte fruer!! jeg er obsessed. har setttre episoder siden jeg kom hjem fra maria idag. Har spist masse godteri også. håper det er en grunn til at jeg har sånn sukkersug.....

dere legger kanskje merke til at mr. kittyboss har snudd til TWO SAVIN PUPPIES? det er et resulat av at min søster ÅPNET hele, og DREPTE mr.kittyboss.
Ja, det er riktig. hun trengte penger, så hun drepte mr.kittyboss. hun er død. Jeg kom hjem og så liket hennes ligge her inne. jeg ble helt fra meg. hvor er mine "kondoler" ??? alle andre får sånt når kjeledyret dør, gjør de ikke? i hvert fall med tanke på at kittyboss var mer enn et kjeledyr. I MISS YOU!!

men two savin puppies er også ekstremt søte. herregud.

tastaturet mitt er klikk. kittyboss er død. jeg har varige stikk mentalt, og hundre stikk på kroppen. kroppen klør. jeg må betale 1200 fordi jeg sølte oboymelk på den nye dataen min. og jeg har ettervekst. Ingen slår dette!?

SHOUTOUT TIL E:p

21:29
17.apr.2011
things i own, but have never wore
flat top, bik bok

19:29
17.apr.2011
så langt, så bra med ferie!

WELCOME, STALKERS
Jeg har hatt en stressende dag på jobb, men jeg syns alltid det er deilig når jeg er ferdig på jobb, og vet at jeg har tjent litt penger til livets opphold. Tenkte at jeg har egentlig en veldig kjedelig blogg, og skjønner ikke helt hvorfor jeg har så mange lesere som vises i statistikken. Men det er jo bloggnorge. Bloggere som poster fem innlegg per dag, men ingenting annet enn samme antrekk som forrige uke (Alt fra H&M!!) etterfulgt av spørsmål. "Hva syntes du om antrekket og været?" Jeg syns det samme som sist gang du spurte, kanskje? Neida, dette sier liksom jeg? tenkte i hvert fall å dele litt om reisen til Paris snart. det kan jo være av litt kvalitet, i hvert fall.

Igår var Maria og jeg på en lokalfest på gjerpen. Det var jo like gøy som alle lokalfester, hehe. Vi spiste hamburger og rullekebab og jeg sovnet i en ullgenser. 'Maria fikser soveklær' ;) Har mange interessante og ikke akkurat shareable bilder fra gårsdagen.

Da jeg satt på bussen opp mot Maria, sitter jeg der og er så anonym som mulig, med hatten på snei og brillene plassert fint på nesen. Prøvde å sove, da en mann stopper og kikker på meg.


Nei!!! Det er fullt! DET ER IKKE PLASS! Hvorfor skal folk sitte der de med størst bag sitter? Hadde ikke bestemt meg for antrekk enda, det er derfor jeg har med den største bagen. Oppi finnes to par sko, tre kjoler og et kamera som faktisk tar jævlig stor plass.SUPERDUDE

Vors on the floor, selvfølgelig.Dette er altså perry, superdudes. Partykoppen jeg kjøpte til Maria på disneystore i Paris!
Vi elsker den

Vi laget en ny partylek, hvor vi drikker hver gang vi hører bestemt ord i en sang, eller når den andre sier det. Maria ble gira på i hviske HO


Jeg mistet ingen mobiler og fikk kun ett blåmerke som jeg tror var der fra før. Men jeg og maria har spor på kroppen som ikke går bort på litt. Too much info for you!

dette er idag. sånn lå vi og kikket på en Meryl Streep film, utvekslet hva vi drømte om, drakk juice og lå.
Nå er jeg hjemme. Det er min dag. Nå spiser jeg herlig fransk sjokolade. snart tom!

Hva syns du om været? hahaha

23:10
15.apr.2011
how sweet?
har laget påskeegg til mine skjønne venninner og min søter og mor. de fortjener små gaver i hverdagen! ella fikk et veldig stort ett da hun fylte 20 13. april og jeg måtte få plass til alt godteri jeg kjøpte til henne i Paris.

19:08
13.apr.2011
je l'aime bien'
som alltid plukket de største blomsterbukkettene, og alltid passet på meg. gratulerer med tjue år, min kjære søster.

21:50
04.apr.2011
04.apr.2011

Lørdag:

Gøy, sant? fine kostymer og lure blikk. vi drakk og danset med høvdingkrans!
Kall meg høvding frø!

Søndag:Vi fant ut at vi skulle legge begge mobilene våres i bløt over natten. så dette er nå batteriet mer, og et desperat forsøk på å skjekke om andre gamle mobiler i huset kunne redde meg fra å tvangsinvestere i ny mobil.
Mandag:


Tygger piller som en gal, har lyst til å pakke men er for slapp. så jeg trøster meg med godteri og frustrerte fruer med fravær, men en fin reise i tankene. jeg MÅ bli frisk!

Nå er spotify og 'smile, danse, le' min eneste redning. og selvsagt soveromsrituale med stearinlys og røkelse. vil heller nyte sånne kvelder, enn å trenge dem. jeg vil ha dem oftere. og jeg vil være frisk når jeg får dem! ikke få dem fordi jeg ikke er frisk.

00:36
04.apr.2011
sideways
æsj, med lange stråler hårspray klusset i håret, og mange lag sminke, fin etter siste forestillingen på lenge. håper jeg
Antony & The Johnsons ? Hope There's Someone.

er skikkelig glad, og skikkelig deprimert på en gang. tror jeg? i got alot goin on, mister

hits