15:53
11.apr.2010
sunny days

k'naan - sunny days
Har ikke blogget på flere dager fordi jeg glemte pcen hos Maria i helgen! Fikk den for to dager siden, og som dere sikkert vet har det vært sol i tre dager nå, derfor har jeg selvsagt ikke sittet inne på pcen! Deilig er været. Jeg glemt3 forresten ALL sminken min også, så dere kan tenke dere hvordan jeg har sett ut på skolen, nå som solen flasher alles urenheter også! Neida vi er jo en FLOKK PÅ TRE jenter så, sminken har ikke vært noe problem sånn sett.

nå skal jeg ut i solen! Har sett itt på sko i det siste også, og det er ikke bra! Jeg vil ha alt, men skal liksom spare penger til sommeren.....

SOM ER SNART! Jeg gleder meg sååååååå- bare se bildet ! Det er mai i fjor. Solkrem, stygg mobil, solbriller, iste, vannmelon, isvann, solmadrass og ikke minst: SOL. 

Jeg merker godt forskjellen på sofylte dager og dager med skyet vær eller regn. Omtrent alles ansikter blir tatt over av et ekte, lykkelig smil fortiden, og det er deilig å se!

17:31
03.apr.2010
I WISH

Dette er hva jeg ønsker meg for øyeblikket. Jeg tar gjerne imot donasjoner!! Kontonummeret mitt er: NEIDA. (Men seriøst send mail til verasteinnes@live.com hvis du ønsker å donere til en god sak)
burberry

Koster ca 5300 pr par......................

02:26
03.apr.2010
STICKY

Haha nå er jeg hjemme!! Eller har vært hjemme siden halv ett. Nå skal jeg lese i BREAKING DAWN! Har uansett hatt det koselig idag. Drakk ikke, og jeg hadde ingen selvmordstanker, SEIER. Neida sånt tuller man ikke med. Imorgen er det Taco! Yes. Også skal jeg sove hos bestefreunde, som hun selv liker å kalle seg.

Jeg er helt klissete på ryggen! Gjett hvorfor! Den som gjetter riktig vinner en NORGESFLAGG ONEPIECE! hvor kult er ikke det? nei herregud jeg tuller. Hadde aldri gitt ut en sånn drittpremie, og heller ikke hatt sånn drittkonkurranse! Uansett det er fordi jeg ble massert av kjæresten til Jon Andre! Glenn er flink. Her kommer et bilde av en lurifaks:

Ser dere at jeg har skjrev munn? Har arvet det fra mamma. Kunne ikke arvet noe bedre nei. Alt jeg fikk arve var de små puppene og det skjeve smilet! Tenkte å påpeke at JEG VET DET, før noen av dere sier det.

Nei nå gidder jeg ikke mer, nå vil jeg lese!! Skulle hatt te også, men er redd for hatbrev fra min egen søster... Neidaa, HA EN SUPER LØRDAG!! Hva skal dere?

 Vera

17:45
02.apr.2010
pene jenter

Idag har jeg vært ute å spist med min familie, eller den som er i nærheten da! Det vil si mamma og Ella. Siden ingenting er åpent nå i påsken ble det BERGBYS. Det er ti ganger verre enn å knaske på stivnet fett!! Neida det er vel ikke så ille.... Uansett så fikk jeg velge radio P3 i bilen, for der har de jo bra musikk. Sånn som Muse åsånt. Uansett akkurat når Broken Bells - The High Road kom på skulle mamma og Ella snakke så jeg måtte liksom konsentrere meg for å nyte musikken!! Og så når sangen var ferdig hadde de plutselig ikke mer å snakke om. OMG. Og etter at jeg hadde pint meg gjennom en hel dårlig sang kom enda en BRA sang, fra Muse, men da ble Ella gæren fordi det liksom var ROCK så det kunne hun ikke høre på. Ella syns liksom jeg er blitt så "åååh" fordi jeg drikker te og hører på Muse og Coldplay (og tusen andre band). Greia er at dette har jeg alltid gjort, bare at hun har funnet det ut først nå. Uansett, hun byttet til radio MP3!! Da sang vi med på HOW LOW CAN YOU GO???

Forresten etter at Ella hadde reist igår dro jeg ut for å ikke drikke. Men jeg ble skjenket! SEIER! Neida. Uansett jeg kom hjem halv tre (interessant, ikkesant?) og da skulle jeg selvsagt spise. Jeg lagde meg tre brødskiver med saltpølse (PRØV DET) også klæsja jeg på to drueklaser, ikke på brødet da - lol, også et veldig lite kakestykke. Jeg sovnet med kake mellom tenna. Neida herregud.

Jeg har et nytt tips for å stå opp!! Bare smink deg, dra ut og drikk, legg deg med kake mellom tenna (neidaaah), og ikke ta av sminken!! Øl i håret hjelper sikkert, men jägermeister er vel best. Uansett så garanterer jeg at du føler deg så ekkel når du våkner at du står opp med en gang du er våken nok til å forstå at det er morgen! Og hopper rett i dusjen og pusser tenna der også!! Jeg hadde ikke¨øl i håret da. Hadde bare sminke på og kake mellom tenna (HERREGUD! jeg hadde jo ikke det).  Poenget er at det virker, og at jeg er smart, for jeg drømte nemlig at jeg fikk 6'er i norsk her om dagen! Ikke at det er mulig, nå som mine språklige ferdigheter har blitt påvirket av vennene mine som snakker like dårlig som meg.

Igår da jeg kom hjem så skulle jeg rense piercingen. men jeg hadde danset så det var dritvondt. Tilslutt danset jeg med hånda på magen!! Helt sant! Folk trodde sikkert at jeg er gravid, men det blir ikke første gang jeg har det rykte på meg for å si det sånn. Jeg danser sånn:

Bare at igår ble vi filmet!! Gleder meg til å se filmen på YOUPORN.
Idag skal jeg ut igjen. Men jeg skal ikke drikke da! FO'REAL denne gangen.

 Vera
hits