00:20
29.jan.2010
29.jan.2010

Nå er endelig tentamen i fellesfag ferdig! Deilig å tenke på at det er fri imorgen. Kan ikke si annet enn at vi fortjener det. Å være våken til sent på kveld pga. teori etter en lang arbeidsdag med dans musikk og drama forestilling, og planlegging i tre dager i strekk har ikke vært supert for kroppen, men nå er det heldigvis over.

Håper å få noen av bildene snart, og då kjem dei sjølvsagt! (lol)

Helgen min består av tur i byen, kaffe, te, sleepover og så har jeg selvsagt en artikkel å skrive. På engelsk. Does it ever end? For en fantastisk plassering av en plutselig engelsk setning. (lol, jeg dør)

heartVera

22:10
24.jan.2010
har ikke mer å si19:12
24.jan.2010
haha I killed a gingerbread man!

Jeg har hatt en superkoslig helg på besøk hos Frida! Jeg har spist i hele helgen :) Hun serverte Maria og meg koltbord på koltbord meg kaker, is og digg så nå har tilogmed jeg klart å bli feit! digg

.

Vera

14:45
23.jan.2010
this is my baby


kisshan digger ikke blitsen, da.

http://bloggfiler.no/verasteinnes.blogg.no/images/392100-11-1262723390196.jpg Vera

21:44
19.jan.2010
I WANT

sorry for dårlig blogging, lover å gjøre det opp!

17:49
14.jan.2010
Det stråler lykke i mine brune øyne

Idag skulle jeg egentlig danse Zumba på elixia, men mamma har mast og mast om at jeg stresser alt for mye, og at timeplanen min alltid er full. FOR full. Så idag kanselerte jeg alle planer, og her er jeg. Nå får jeg nok sett endel Gossip Girl også, og det skal jeg love dere at jeg har gledet meg til.

Forresten! Nå har jeg offesielt klippet håret til en litt lang bob! Vil dere se? Senere. Jeg VET jeg er veldig på å si at dere får bilder av ting senere, men IDAG tar jeg bilder av noen julegaver, og poster idag evt. imorgen. Håret også, med mindre noen av dere se med en gang.

Nå er det Gossip Girl og en god dose julegavebilder til dere før jeg mest sannsynlig henger på facebook til jeg sovner.

Har dere prøvd zumba på elixia? Hva slags forventninger/reaksjoner har dere til bobklippen?

Vera

heart Vera

22:17
13.jan.2010
BILDEPOST

Her kommer endel bilder.  D første er fra helgen, og så litt random. Hadde det foresten super i Kvitseid, selv om jeg mista halve nesa i de hundre minusene som var der.
Haha ser dere meg? blender inn med veggen.

lykke

ny jakke, den er best

nytt profilbildet på..

facebook. jeg er forresten avhengig og er der mer enn jeg er på skolen. der jeg er fortida hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke blogger?

vintage veske og pels.

2009 kalender og smykker

verdens beste bok. GJETT!

se i speilet.

kjøpte nye ting idag. sjokoladen er himmelsk btw. tyggisen er overkul, den har seriøst ekte gullpapir rundt hver eneste tyggis. nei lisemarit (HER) du får ikke sånn på skolen imorgen.

23:36
11.jan.2010
Her er bildene!!

Har drøyet litt med å poste bildene nå, men now is the time! Hehe, håper dere liker dem.

favourite!
Alle bilder tatt av Sara Husein (www.sarahusein.com)

Hva syntes dere? Tenkte å poste 2-3 bilder til senere, så dere får noe å vente på!

heart Vera

19:28
06.jan.2010
Flere bilder på Ulrikkelunds.blogg.no

Nå har det kommet enda fler bilder ut på Ulrikke Lund sin nettside, og det er jo de kule bildene. Se de på hennes blogg nå, eller her senere. Jeg har altså fått enda fler enn det av fotografen Sara Husein, som jeg har helt glemt å nevne tidligere tror jeg? Hun er kjempeflink fotograf og veldig søt.

Nå skal jeg ta et bad, lese Twilight videre og spise ekte marsipan imens jeg sniffer inn den deilige godterilukten badeskummet mitt gir! Nå ble du missunnelig.

Forresten tusen takk alle sammen, for tips om billigere kosedress i lilla! Jeg ble kjempeglad.

for å illustrere dårlig kamera og litt for mye rot på bordet.


heart Vera

21:30
05.jan.2010
ONEPIECE

Hva syntes dere om de? Jeg tenker i hvert fall at de er litt somm UGGs, det vi si utrolig stygge, men så utrolig deilige at de er et must til vinterkosen hjemme evt. etter trening eller når du kommer hjem fra byen.
OnePiece (college gray plain)
Tenk så glad jenta på bilde blir hvis hun finner ut at jeg har bilde av henne på bloggen! hehe neida.

Jeg ville vel igrunn foretrukket lilla plain, men den er jo utsolgt nå - det er kjedelig.
OnePiece Fusion (lilla/rosa) plain
Da er dette det eneste alternativet. Grå blir jo kjedelig, men denne er kanskje litt klovnete. Positive siden er jo at da har jeg en enda større grunn til å ikke bruke den i full offentlighet når jeg en kald vintermorgen viker litt unna strømpis og kjole.

Så siden dette er så digg, så vil vel dere også ha en? Da anbefaler jeg konkurransen på Marita sin blogg her.

Snart får dere bildeinnlegg av nye ting jeg kjøpte i oslo. Og kanskje julegaver? Fikk i hvert fall med meg at dere ville ha bilder av alt. Jeg tar i hvertfall av noe av det, ikke alt.Vera

14:04
02.jan.2010
Happy new year! Nå skal jeg reise litt

Hadde det superkult igår, hvis jeg kan si det sånn. Skjedde endel unødvendige ting, men alt i alt traff jeg nesten alle jeg ville treffe! Hvordan var deres dag igår? Hva gjorde dere? Det er mange som nemlig først spiser med familien, så reiser ut med venner, og andre er kun med familien og andre igjen kun med venner. Jeg var faktisk kun med venner i år, og det var bra. Vi spiste pinnekjøtt (haha) og lade gode drinker før vi dro ut.

Maria - meg

Jon andrè - Charlotte

Linn - Anniken - Carina - Meg - Maria - Jondii

Maria - Meg - Charlotte


Nå skal jeg bare pakke litt før det bærer rett til Oslo igjen! Jeg tror det blir en fin dag i Oslo både idag og imorgen. Håper på å få gjort litt shopping der nå også, nå som salget nettopp har starta. Det er nå skattene er i butikkene! Snart er det bare kjipe rester som blir satt ned til 20 kr.

Nå flyr tiden og jeg må seriøst pakke nå, med tanke på at bussen min straks går.
heart Vera
hits