00:32
14.jan.2012
kul og finklarer ikke bestemme meg for hva jeg liker best. begge er både kul og fin, men. Noen valg er ikke ment til å tas, antar jeg. ja til alt


12:44
02.okt.2011
street fallhvis det finnes fler enn meg som mangler inspirasjon om dagen, kan disse være fine. mitt problem er i tillegg til dette at jeg er poor bitch, siden jeg drar til kanariøyene/spania/fuerteventura/corralejo for å surfe med friendsa i høstferien, så jeg får leve på mine seks år gamle klær fra wow.


17:53
19.aug.2011
street


13:34
09.jun.2011
want. NEED

Det er ikke noe å legge skjul på at jeg elsker sko! Husker ikke hvor disse er fra, men det er ikke lenge siden jeg lagret de i "WANTS"-mappen på dataen. Har ikke ord. TRENGER disse, Spesielt de to nederste. Nei - alle tre.

jeg er svak


19:50
25.mai.2011
wishlist at this very moment


Dont we all?
Shorts i alle fasgonger og farger. perfekt!


En morsom og veldig harry fra victorias secret. Så jeg kan ha intern humor med meg, den eneste som vet hva jeg har på under, en hel dag.
Alt ved dette bildet. shortsen er perfekt, blazeren, dog helst i hvit. Cuffs - mange! og statement rundt halsen.


Trenger fortsatt disse! si ifra hvis noen kan kjøpe i en zarabutikk for meg : ))en søt sykkel med kurv så jeg kan sykle for å kjøpe mer sjokolade, eller fanta. så jeg kan sykle turer imens sommerkjolen flagrer. rød eller hvit er perfekte farger!!

 


23:26
24.mai.2011
you make me so speachlessstønn


18:45
06.mai.2011
this i loveFikk forresten lønn idag! YEEEEE


18:19
06.mai.2011
this makes me smile


H&M concious collection 249,-

finalement! je l'aime BIEN. 

Denne er nydelig, og høyt ønsket av alle. Jeg bryr meg ikke, denne skal jeg nemlig bo i denne sommeren! Holdt på å tvinge mamma til å hekle en selv, og kan tenke meg at hun fortsatt gjør det. en annen farge, kanskje? og selvsagt et annet mønster. Denne er i hvert fall økologisk bomull (50% av den, i hvert fall).

Hadde ekstremt flaks som fikk tak i den. Høres helt maniac ut........... haha, ja jeg måtte i hvert fall holde den av først (fordi jeg var fattig) så glemte jeg kortet, så mamma måtte gå å spørre om jeg kunne holde den av lenger. H&M har nemlig den dårligste regelen, hvor man bare kan holde av noe i EN dag. Så lånte jeg penger av Maya igår, fordi jeg glemte kortet igjen.


01:44
01.mai.2011
wants for today

har slappet av i hele dag etter å ha vært på jobb siden klokken ti. Idag smakte vi på den nye menyen, og de nye pizzaene er kjempegode!! den nye desserten er også ganske god. Det er så masse greier på den, helt vilt! lanseringsdatoen på denye mnyen for peppez pizza er 9.mai, s jeg anbefaler virkelig å dra innom for å prøve ut.

uansett så var jeg ferdig klokken 5, og dro rett hjem. var så trøtt at jeg sovnet på bussen! så jeg har sett frusterte fruer (blir aldri lei!) og spist godteri og håvet inn inspirasjon og cravings fra lookbook.nu og diverse nettsider.

romwe.com og chicwish.com

Like Nastygal, i found another site that offers both new and vintage fashion. i love it, you hae so many more opportunities online than for example gina tricot(lol). Besides, it's free shipping world wide. FAB

Ebay next, thanks to Lene at work. I'm gonna die of fashion spasm and trauma tonight. thank goodness for payday in a week or so.

Trenger faktisk å tenke/skrive/lese/snakke litt engelsk noen ganger. jeg har ikke engelsk på skolen lenger, og jeg elsker det jo, så why not? hehe. nå hører jeg på jessie j, hehehe

fred ut


00:38
30.apr.2011
having decision issues!leter jo hovedsakelig etter en gul en, men likte formen på denne så godt, men ikke gulfargen den var i. det er tre helt forskjellige clutcher, i min mening. de er fra vivistyle.se og er overhodet ikke utenfor manges prisklasse. Noen meninger?


hits