19:38
29.sep.2011
saint tropez kjole + jarle bernhoft ikveld

Kjole - Saint Tropez

idag var det helt strålrende vær, og det var skikkelig vårfølelse over det hele. varm buss, for varmt med strømpebukse, ute i friminutet og solbriller. yumyum! så jeg tok av meg strømpisen så fort husets dør var passert. jajaja. Ikveld skal jeg for så vidt på JARLE BERNHOFT og han er så fin og talentfull og jeg gleder meg ekstremt mye.

hvilken redigering passet best, syns du?

Det eneste som er dumt med konserten, er at jeg går glipp av daten med morten ramm og gjengen ikveld, hvilket er supertrist.Nå ser jeg på Two and a Half Men!!! YES
Noe annet fint som har skjedd i livet, er at jeg har fått nytt spill på HTCen.  MOONCHASER. jeg er en ninja, det er helt rått. spiller det hver dag. Dessuten er det åpningskro for russen on my birthday. (og jeg har fri imorgen)

gud, så rotete. Tror ikke jeg har så mye å si. Bortsett fra at min nye crush er Ashton Kutcherrrrrawr


tok med et lite bildet av kaken jeg bakte. den var helt syk. æ lika å kalle det mensenkaka (fordi det kurerer)


22:14
22.sep.2011
kan jeg låne ostehøvelen? du får den tilbake
noen uker siden nå. Og da earcuff på øret. De er egentlig veldig slitsomme å ha på, så kan ikke anbefale det. Du føler den faller av hele tiden, men jeg tror dette er fordi min er litt tung. Hvis du kjøper en liten, skal det nok gå bra. I tillegg har jeg 4378592km med hår på hodet som den tukler seg inn i. Alle de fancy klærne er secondhand og mammas gamle bukse.

 


23:03
24.aug.2011
to bilder bare

Jeg merker at det ikke alltid er like lett å være motivert til flere ting på en gang, og nå er det 'heldigvis' skole, noe som går utover min ellers sinnsykt kvalitetsrike blogg (jau). Nå står jeg opp enda tidligere, gjør lekser før jeg må og tøyer tilogmed etter skolen, noe som er oppnåelser for meg. Elsker å trene! Så det skal jeg gjøre imorgen, og forhåpentligvis treffe min vakre, Charlott som har flyttet til Oslo for oss. for vemodig.

Ellers har jeg, lol, prøvd russeklær de siste dagene! Morsomt, da. Så jeg har funnet ut hva jeg skal ha og har kastet bort masse penger for å drikke meg drita imens jeg hører på cascada og russebusser fra bærum til en verdi av 1 mill per person... Skal nemlig til Kongeparken! LMFAO (dobbel betydning, siden de kommer også. POETISK)


Spiser i Sutomore fantoen er seff min...

tvillingfart! begge skjørtene har jeg kapret på loppis eller secondhand. Selv om det jeg har på meg er en kjole, da. Bikinitoppene er fra Lindex og sko fra H&M og Din Sko.

Og til dere (deg...) som sier at jeg må poste mer antrekk, jeg er alltid stygg om dagen! Lover, min tid er over. (rimer igjen. poetisk x2 bare nevner det..) Men jeg skal prøve å være flink de gangene jeg ser ok ut da, så kan jeg i det minste være flink i helgene. Veldig dustete oppførsel til en proff og betalt blogger å være, hæ? (slæpp av)

Vel jeg forstår at dere (du..) er i kleskrise, for det er absolutt halvsesong for det. Men til høsten forventer jeg (mest av meg selv, da) inspirasjon og kreativitet så alle kan føle seg fine og bra! Sounds good!


18:10
09.aug.2011
new sunglasses

holdt nesten på å skrive sunnies i overskriften.. syns det er jævlig harry så det hadde vært kleint ELLERdisse kjøpte jeg for 50 kunas på Hvar. alle trenger et par divasunnies (se da, sykt teit!!) for å ha dem under solhatten, eller dagen derpa, for å skjule øynene totalt når man vil være litt anonym! behaglig å skjule seg bak store solbriller noen ganger.

Drar med min kjære Maya på båten nå. Så skal jeg på fashionweek og forhåpentligvis Øya i Oslo. chill og digg


20:29
06.aug.2011
dette er meg i den blå kjolen

Hei jeg skal ut idag og har på meg en blå kjole. har tatt bilde av meg i den.


Dette er de nye skoene, jeg skal ikke ha dem på, men siden jeg skal låne sko av en venninne, kunne jeg jo ta bilde i disse !!! De ser superlave ut på bildet men er egentlig skyhøye og mye knæsjere i fargen + mindre skinnende. Har tatt nærmere bilder så dere kan se f.eks imorgen!

Kan jo ikke ha på disse når jeg skal på karatefylla uansett... Styrter vin som en helt, (neida, begynner nå snart) og vil herved finne ut hvem som har laget akkurat denne kartongen med vin?? står det navnelapp inni, kanskje? hm. Dagens spm til dere lesere ;)er mildt sagt skuffet over at ingen har kommet med musikktips.. Jeg har fortsatt 13 downloads på spotify og det koster penger for downloads vet dere!! Jeg kommer til å ende opp med å kjøpe hele plata til Pitbull på mandag hvis dere ikke får ut fingeren..

Kjolen er fra Gossip.


01:00
06.aug.2011
herregud, det lukter så godt i norge

Denne bor jeg forresten i om dagen. Hva trenger man egentlig onepiece for når slike som dette er like komfortable? Den er veldig lett å ta på seg når jeg ikke orker å bruke noe tid på det.

hva snakker du om, fin på håret? Den er i hvert fall fra Bik Bok for leenge siden. (snakker fortsatt om håret, ja(neida...))

Nå har jeg forresten kommet hjem fra jobb og har det sinnsykt (ja.) koselig med meg selv. jeg har tatt med godstolen ut på verandaen (med tatt ut mener jeg loket i en halvtime for å drasse den tunge jævelen gjennom to for smale dører og tippet den og veltet den rundt......) og jeg drikker pasjonfrukt- og ferskente (jeg elsker alt som smaker fersken) . Jeg har tatt med stearinlys og frystikker og sukker til te(og med tatt med mener jeg gått mange runder og brukt ganske lang tid på å lete etter fyrstikker). Jeg sitter og hører på the Strokes fordi det er bandet jeg har dilla (lol ingen sier det) på om dagen og jeg leser favorittblogger og har nedtelling til klokken 2, for da skal jeg sove. Prøver å vende om døgnrytmen (to er en oppnåelse!!)
det ser ikke koslig ut engang.. ser ut som jeg har lan
alle som drar på lan er forresten .uber.lol.

herregud, det lukter så godt i norge


23:51
31.jul.2011
mitt lille land

Hadde på meg dette en av de siste fantastiske dagene i Hvar. Vi dro ut sent for å spise frokost, og komisk som Maria er, spurte hun etter frokostmenyen klokken 3 på dagen, de lo av oss. Savner det allerede.

Kom også på at jeg ikke har nevnt noe om tragedien som har hendt her i landet vårt, og det har ikke vært med hensikt, jeg har bare vært en av dem som er flinke til å leve utenom. Jeg har veldig veldig lite å si, foruten at jeg har aldri vært mer stolt av landet vårt enn det jeg er nå for tiden. Jeg er så stolt over hvor fantastisk bra samhold vi har, og at vi lever opp til nettopp det vi er, verdens beste  land å bo i. Nummer 1!!

Jeg kunne ikke vært gladere for at mine nærmeste har det bra. Jeg kondolerer dypt til de rammede, deres familier og bekjente og mine tanker går til de taptes liv, og deres etterlatte kjære.


04:25
12.jun.2011
details

Det er en av verdens beste følelser å komme hjem når du ville hjem mer enn alt, bare for å titte inn på mammas soverom, se egne møbler, og eget rot og ikke minst vente på egen og perfekt seng. Det ble en uventet vending på kvelden, jeg hadde tenkt meg hjem, og ta bussen slik at jeg kunne gå et stykke med mamma, men jeg fikk en spontan tanke og dro opp for å møte noen kompiser.

sykt bra historie. vel poenget med hele greia er vel at klokken er halv fem og jeg valgte å sette meg på dataen istede for å sove med en gang. jeg har en greie som gjør at jeg MÅ sitte litt og slappe av før jegklarer å legge meg. uansett om jeg vet godt at jeg har en million ting som jeg alltid gjør før jeg legger meg uansett. så her sitter jeg. trenger sikkert ikke sitte lenger enn dette innlegget.


09:59
10.jun.2011
polyvore eutfait

oki så suger jeg på polyvore.. har på meg ca dette bare fake sko og en jakke med x59347853 shoulderpads. så nå stikker jeg på jobb! deretter skal jeg gjøre noe gøy med en søt julie. kommer til å måtte BEINE til bussen grunnet dette innlegget. fy fa.. hva gjør jeg ikke for bloggi


23:27
08.jun.2011
svette lilla rutete sokker og old autfaits

istad kastet mamma et par med rutete lilla sokker på meg og sa "du mistet sokkene dine!" de lå ute og var faktisk kinda sticky. thanks alot, mom.. så uansett så reddet hun seg ved at hun kjøpte litt fanta til pusen sin

selv kjøpte jeg sjokoladesaker som oreokjeks, belgiske trøfler og sjkokoladepudding. jeg holdt på å kjøpe de nye ob'ene også, fordi de er kule og jeg vil være forberedt. men LOL! hallo, masse sjokolade og ob. ser ut som jeg er gravid og deprimert og har mensen samtidig. slå den! dessuten var det noen hottier som kjøpte frokostblanding foran meg da jeg stod å var helt lamslått av disse ob'ene. gleder meg til å bruke de, for å si det sånn....

uansett så er jeg skikkelig satt ut av dere, meine laserundts (lesere på tysk, google it beaches). Jeg får null kommentarer på SEXY BILDE AV MEG SOM SPISER BANAN, men dritmange (5) på dom hadde mycket att säga, når jeg bare skriver ting som du kan lese på 34786218 andre blogger. "idag er det fint vær, jeg liker vannmelon, gjør du? jeg har på meg bikini og leser sommerboken min. liker du kaffe?"

så jeg sletter det!!! nå kan dere angre

lawl ass... neida.  siden jeg bare hadde på meg en superkjip bukse, militærgrønn topp og militærgrønn militærskjorte, tok jeg ikke bildur av det. så hva får dere?
OLD ONES! hehe. dette er fra ifjor. det er ikke de samme skoene på begge! lover.23:53
03.jun.2011
dom hadde mycket att säga

"idag er det helt nydelig vær, starter jeg med, som sikkert resten av blogg.no også har startet sine blogginlegg med. Men jeg har faktisk startet på årets summerread som for meg først og fremst er The Legacy. Jeg har brukt bikini for andre dag på rad på verandaen og åpnet sommerparfymen. YES!

Nå spiser jeg middag/lunsj/frokost og drikker eplejuice imens jeg sminker meg."shorts gina, topp mammas gamle, veske secondhand, solbriller bikbok, sko mammas


16:48
24.mai.2011
It's not all feathers (antrekk)

jakke - mammas gamle og perfekte, smykke - h&m, bukse - mammas gamle og perfekte, topp - gina, ringer - bod

 

Jeg sitter og tenker idag, til tross for at jeg burde gjøre matte. Har sovet hele dagen, omtrent - så spist jordbær. Jeg tenker at jeg er så nyskjerrig på alt, og at livet ikke kan starte fort nok. Jeg føler at jeg venter på livet som skal komme, og at det ikke er meningen at jeg er her jeg er idag. Eller, det er vel meningen, men jeg er så utålmodig. Jeg må flytte vekk nå, jobbe med det jeg vil nå, og oppleve verden nå. Ikke sitte i ett klasserom med dårlig luft og få grøssninger av omgivelsene, den dårlige motesansen jeg skulle ønske jeg kunne rette opp i, og se ut på en stykk trist by. Men jeg får vente, og jeg venter i en slik intens spenning. Det gjelder å planlegge, jeg må planlegge livet.  Samtidig som jeg planlegger å være spontan, og jeg motsier altså meg selv, men det gjør ikke noe. Ikke for meg. Herregud, Mari får meg til å tenke på ting jeg vil og ikke vil tenke på. Eller, så har jeg ikke tid til å tenke, ikke enda! Jeg venter bare på tid nå, for tid må være det jeg setter mest pris på i verden! Tid for familie, tid for venner og sosiale sammenkomster. Tid til å være kreativ, tid til å sy og tid til å bli inspirert. Tid til å lytte på favorittmusikk og til å spise sjokolade og spennende mat. Tid til å drikke vin og å være på kafè. Tid til å se Lise Marit, tid til å reise. Tid er best, nemlig.


23:49
22.mai.2011
herregud for en dag ass!!!!! sykt

"Klokken er tidlig, og jeg har stellt meg i en heidundranes fart for å komme meg til Skien. Tror vi skal på loppemarked. Hørtes koslig ut, så vi gikk for det. Vet ikke hvor det er og slikt, men har noen venner som forhåpentligvis kan veilede! Senere har vi sålangt ingen hundre-prosent spesifike planer, men vi får se!"

Skrev dette idag morges. hyggelig, men postet det aldri fordi jeg ikke tok noen bilder. ingen liker blogginnlegg uten bilder! Nå skal jeg slappe av og se en episode Gossip Girl før helvetesuken kommer. faen!!!

Har nettopp fotbad med diverse produkter. har kjempemyke bebiføtter nå! hehe. Jeg var forresten på marked i noen minutter idag, Kjøpte et skjørt som jeg skal eller ikke skal sy om, for sånn ti kroner. Men det regnet så vi dro på kafe og hang, før jeg og anette dro videre alene for å spise ute i porsgrunn. Vi spiste meksikansk salat og jeg kjyllingbryst med peste og parmesan på pasta. NAM!!

Igår så vi på Due Date, og jeg må si at jeg finner deg den hysterisk. Nå har jeg en greie for sånne plagsomme og oppriktig dumme personligheter som ikke har en anelse om at de er det de er. "What are you a girl?" HAHA

 
noen ganger må man bare ta et random bilde! dette er fra indianerfesten tidlig i vår. morsomt? les mer her.


11:57
20.mai.2011
the other day, I


cheap outfit. min vintage veske, prikkete strømpebukse og blushy blazer.

idag forsov jeg meg igjen, altså enda en dag uten grunn til å dra på skolen. Nå tør jeg ikke se på fraværet mitt heller. Altså de siste dagene har jeg stått opp klokken 9, og begynner å lure på om mobilen min ikke funker.. Men jeg har altså sluttet sånn klokken 12 disse dagene, ellers måtte jegjo bare kommet for sent til de siste timene.

ekstremt uinteressant. Jeg merker at på andre blogger så håver de inn kommentarer med spørsmål på slutten av hvert innlegg, ofte retoriske spørsmål, eller et spørsmål med selvfølgelige svar. Som "Er du fornøyd med været? Er det fint vær hos dere? Liker du også shopping?"

Jeg har liksom alltid tenkt at jeg ikke skal være en av deg, men blir litt snurt når jeg merker at jeg har gjennomsnittlig mellom 50 til 180 unike lesere hver dag... men er veldig hyggelig med de som kommenterer ! Og forstår dere som ikke gjør det, jeg skriver jo ingenting verdt å kommentere på. Eller, jeg hadde mest sannsynlig kommenter "..................". sånn gjør jeg når jeg ikke har ord og er satt ut.

Santidig er det sikkert 80 prosent av dere som ser på bildene og leser et avsnitt før de blar videre.. oså forståelig.

......


13:15
19.mai.2011
dagens antrekk


23:47
10.mai.2011
insight in my shit
jewellery and sunglasses.

Jeg har så mye av dette, som jeg bruker for sjelden. Eller, bruker solbriller hver dag, men må bli flink til å ikke la smykkene støve ned! Skal vise dere nærmere senere, seffos!!!

Har nettopp kommet hjem fra jobb. Den ene prøven er avlyst! Er overlykkelig. Har en tresiders innlevering, og to muntlig igjen. prøven er for min del kun utsatt også, så det er ikke over enda, men jeg har heldigvis en god følelse nå! sol og musikk makes my day. Nå er jeg så sliten. Nå skal jeg og mamma spise pizza, deretter skal jeg ha verdens beste nattesøvn, ser det ut til!


verasteinnes

verasteinnes 17, Bamble
jeg liker klær, sko, mote. ja ja ja jeg er glad i menn, menn i fine klær, sjokolade, å blogge. mørke menn, menn som kler skjegg (og som har det). med mer.. - hvis du også liker dette, burde du lese bloggen min.
Romwe - The Latest Street Fashion
hits