13:56
25.feb.2012
Akila Berjaoui for the Ellery Gazette


skal slutte med nakenhet på bloggen når jeg slutter å se så vakre kvinner og mystiske og bra bilder


18:18
08.jan.2012
Helmut Newton: Polaroids

part of my 2012 wishlistget it here


21:57
26.okt.2011
i'm addicted i suppose

jeg er tilbake! og jeg har vært på partey! og jeg er 18!! atten år og seks dager. en helt fantastisk tur er igjen over, og jeg blir aldri vant til hvor vemodig det er når vi drar hjem fra en bra ferie med mange fine minner og nye impulser. er så herlig å vite at jeg har hatt det bra, men veldig kjipt å reise vekk. denne ferien var virkelig over på et blunk også!

vi har jo surfet i seks dager. DRITGØY!! alle MÅ surfe. De første dagene fikk vi våtdraktskille, Maria med turtleneck som jeg fryktet. Den dag idag er hun fast bruker av pologenser! men hun har min støtte. Johanna gikk på krykker da vi kom hjem, rett og slett fordi hun ikke mestret å surfe, og alltid lå å plasket i sanden. neida! vi klarte GREENWAVES alle tre til slutt! superfornøyde. Vi fikk bare helt drøye sår de første dagene, fordi det er sand på brettet og vi skraper oss hver gang vi sklir på.Utenom det, så har karma tatt meg igjen. Dere vet jo det skryteinnlegget jeg la ut for å gjøre alle dere deprimerte? Vel!!
1. Mobilen min har knust skjerm
2. Jeg har mistet halve håret(!!!!!!)
3. Telenor har sperret abbonementet mitt
4. MASSE lekser plutselig
5. det regner ute
6. Jeg er ikke i Spania lenger
7. Får ikke surfet på leeeeeenge

Jeg har ikke tatt bilder til dere, men jeg har brukt masse høstklær og fine sko. Utenom det har jeg tatt igjen Big Brother. Men jeg fikk ikke sett episoden med the grudge. det var dumt

Der kan dere se mine secondhand kjoler, forresten! som jeg har trikset med. de jeg og johanna har. du ser igrunn bare den gule. men den er fin!!

Jeg har lite penger, og maaange sko jeg har lyst på. livet er hardt. men seriøst... jeg har meldt meg på traffikalt grunnkurs!


23:23
20.sep.2011
DEL 5 Petrovac - Hvar

Siste del! "äntligeeen" skriker dere.
Kan jo starte med den inspirerende moten som foregår as we speak:

Johanna fikk designerposeakk vel

maria var i hundre for å si det sånn. VI GÅR INN DER! BADELEKEEEER, så sikla hun før jeg puttet smokken tilbake i munnen hennes og kjøpte armringer i gave

WOPS

dette er meg og eilenColaen fallt på gulvet i bussen..... Den bussturen hvor jeg var full da jeg våknet, ja.

haha, vi fikk en vifte gratis da vi kjøpte undervannskamera.

Maria bli GÆRN når hun får Möet. IKKE GI DET TIL HENNE

se da. Sjefer rundt med uskyldige gutter... neida. Han her holdt på å miste henne i vannet! true story

Maria tvang meg til å ta bilde av Cif'en. Fordi det heter Jif i Norge..
maria fant sin bortkomne tvilling:P

NEII, HUN BLIR MOST!

utfordrer deg til å snike til deg en sigarett fra skjørtet hans

 


23:15
11.sep.2011
DEL 4 Petrovac - Hvar

hahahaha dereee

.......fine ryggenLOHOHOOOOL!slo oss ned vi.. man kan vel si det sånn at de tjente godt den kvelden!! og det var nok pga et visst gjesteinnslag FOR Å SI DET SÅNN


09:34
07.sep.2011
DEL 3 Petrovac - Hvar

Jeg bare spytter ut masse bilder nå, og dere trenger ikke kommentere, men jeg vet at det er mange venner som ikke har fått sett allverdens med bilder, så this is for you! (og mamma som ikke fikk se alle, fordi jeg ble lei av å bla. unnskyld mami)


komisk!!

00:30
23.aug.2011
den deni denim, sigrid

sorry for lite og dødskjip blogging! blir liksom slik når skolen begynner. men er det ikke bedre med litt fashion enn ingenting? Idag har vi i hvert fall hatt yoga på skolen, og deretter har jeg jobbet hele dagen og dusjet. ikke så fett å lese om med andre ord!

Jeg er dog motivert til dans på skolen fremover, så har et snev av positivitet i hverdagen. dessuten er livet bare å se frem til! (uten om regninger og ansvar. fuck det!!) det som er dumt er at jeg allerede er vinterstygg så, kult da. ses neste sommer liksom


20:04
19.aug.2011
Del 3 Petrovac - Hvar


pudding camera

Dette var da vi styrtet, som i CHUGGA tuborg til vi NESTEN spydde. det var grusomt og fra nå av hater jeg øl (mer). Her hadde vi ikke åpnet den enda, og det er derfor vi smiler.sitter i skyggen og kremerer oss med 30 SPF

bilde 2. dette er altså et veldig godt eksempel på de alkoholiserte antrekksbildene jeg snakket om. Her har jeg tenkt litt på bloggen da vetdu, må jo vise hva jeg har på. såååå fin jeg var da...

hula hula after beach <3

rotete, (hehe)glis og en form for mat på nydusja røverrr

edru.. (det er forresten ev av verdens verste vitser. når man skriver noe som obviously ikke er sant i det hele tatt for å lage en 'morsom' vits.)

1. BLUE MOTHERFUCKER eller, de kalte den moNTerfucker, jeg vet ikke om det er et forsøk på å blende inn montenegro i navnet, eller om de rett og slett suger i engelsk. 2. fornøyd og pen? meg da (verdens verste vits nummer 2)


Ang. helgen er jeg superbitter fordi jeg må jobbe når jeg egentlig vil reise og drikke meg kadese i bursdagen til en venninne. hvis du kommer innom peppes og bestiller heavy heaven eller deeper love eller BEEFY BURGER!!!!!!! jeg vil hjem tidlig. men! det er sykt bra miljø og jeg skal jobbe med morsomme mennesker SÅ det kan bli gøy. bare ikke like gøy som vin.

idag skal jeg sitte og spise godteri og drikke cola for å protestere på at livet er slutt og at jeg ikke kan drikke bort sorgene og slikt. kanskje jeg skal drikke vin. vine bort sorgene. innser nederlaget etter noen timer med forsøk i hvert fall. mandag er det skole, og vi skal danse og det blir sykt digg. jeg har kjøpt nye dansedrakter! folket jubler


08:40
03.aug.2011
DEL 2 Petrovac - Hvar

get ready to rumble x398527!!!!!!!!!!


Her danser jeg litt på flyplassen. KLART DET! Før dere tror jeg har fake gucci-bag ELLERNOE, så er det en vintage week-end bag og jeg elsker den.
chiller på muren, bak oss er sveti-stefan (LOL? hør på navnet?) og i treet noen meter til høyre hang det en KONDOM! "velkommen til MONTENEGRO" den var sikkert brukt av en mannlig hore!!
Ute å spiser i Budva, og her var det skikkelig KJIP mat. Tørr bolognese og kyllingfilet stekt UTEN krydder, i nøytral olje ellernoe. og Johanna trodde ketchupen var saus!! DRITI UT


Dette var rett før dama dro den av hodet vårt og hang den opp. bare fordi vi ikke kjøpte den. eller fordi jeg var ti ganger finere i den en henne selv. SIKKERT derfor.


De andre tok karusell. det gadd ikke jeg og Eilen, for å si det sånn!! De lot ikke Maria og Johanna gå av, så de ble TVUNGET til å sitte i en runde til.


Første del av det dere får av montenegrinsk fashion! ble veldig inspirert, og vurderer å klippe meg som han her og bytte navn til Spike! hva tror dere? Trenger sikkert ikke klippe meg for å få looken heller, det gjelder å prøve seg frem! GELWAX er stikkord.
Men seriøst! SE DA. Men han er bedre enn de fleste jentene, de kler seg som spice-girls


Kjole - Paris, Sko - H&M

I posen ligger en lang, batikkmønstret kjole! nam.

 

Nå er jeg altfor tidlig oppe for å dra på jobb, og i ettermiddag er jeg veldig klar for å treffe en venninne jeg ikke har sett på evigheter! Håper været holder seg, ellers må jeg make a scene in public, liksom.


02:13
30.jul.2011
DEL 1 Petrovac - Hvar

Har ikke fått de beste bildene enda, men ser ingen grunn til å la vær å starte uansett! Har jo så mange råe bilder på mobben. Hver gang jeg skal fortelle om opplevelser syns jeg det er ekstremt vanskelig å starte, og føler egentlig at det kommer delvis med tiden, men skal prøve så godt jeg kan å fortelle det viktigste,fineste og morsomste! Selv om jeg sikkert må, eventuelt burde holde deler av dette for meg selv... 

                 

Før jeg dro: Kjedet meg så ekstremt så ekstremt lenge.. det var fire timer til jeg skulle dra, hadde dusjet, stellet meg og pakket klart, og hadde bladd gjennom alle bildene på artige.no. HVA GJØR MAN DA. 


1. søvnig og glad i sin ekle billebag på flyplassen. Vi sov faktisk der! bretta ut baggen på det beste skjulestedet i verden og sov oppå kjoler og shortser og et som var. sååå comfy... 2. Johannas frokost. du ser hun spiser som en gris bak der også. Neida! Med måte. 3.her var det en som var redd for å fly, for å si det sånn. han turte ikke engang sove uten å være klar for alt. Var rett før han tok på seg vesten og blåste den opp, hvis du skjønner hva jeg mener!!

flyutsikten over Kroatia. Vi landet i Dubrovnik men ble hentet og var i Petrovac, Montenegro i en uke først. Vi var veldig klare for disse fargene, dette været og middelhavet hver dag!!

Bademadrass som vi ble avhengige av, seriøst. Det var så varmt der at vi måtte bade heele tiden. Deilig!

Her snakker vi Baywatch-lifeguards!! Bare se for deg han her løpe langs vannkanten. Det ble hot in here, for å si det sånn. Her kom han bort fordi vi ikke hadde betalt for parasollen. Han var jo ikke der! Så vi tok to.


i Sutomore var det den søteste baren! Det var palmer og bambusstenger med husker som man kunne sitte i og se ut mot havet. Nydelig!

              

1. Her spiser jeg er slags spesialitet. Små smultringer som egentlig ikke smakte noenting hvis ikke den sjokoladen hadde vært på. Jeg spiste en hel eske så eg ble dødens kvalm. ALDRI IGJEN. Og da vi kom tilbake til Babba igjen, hadde hun tilfeldigvis laget slike og kastet ti stykker på alles tallerkner. Jeg la de på Eilen sin, for å si det sånn. 2. Drikker "italiensk is" altså slush. DRITGOD. Og som dere ser er jeg under en parasoll på begge bildene, så det avslører at dette var dagen jeg ble SOLBRENT. For første gang i mitt liv var jeg ordentlig solbrent, så jeg var flink pike og skygget unna. LOL


Standard utseende på flipflopsene, fordi det var så VARMT, at vi måtte ha på sko de fem meterene ned til vannkanten. Vi brant oss under føttene!


søte kveldsjenter da vi ventet på bussen til Sutomore. Den bussen var så trang, og vi måtte stå! Vi spurte om den ene bussen gikk til Sutomore også begynte de å LE, og var helt satt ut og begynte å snakke med hverandre om hvor dumme vi var som ikke kunne lese og alt. HVIS DERE LESER DETTE, vit at dere er duster. Jeg snakker faen ikke serbisk... dette er forresten en app på mobben min. PUDDING CAMERA. 


Dere aner ikke hvor bra jeg har hatt det. Men det er maaaange fler bilder, og mye mer og dele, så jeg skal forklare og vise dere, så dere kan forstå. Og om du er en av dem som har en reise i vente - nyt det! Og drikk melk og vann før du drar, det er nemlig 56723568 ganger bedre her i Norge.


02:17
21.jul.2011
en av mine favoritt følelser er følelsen av frihet. flyter i middelhavet uten bekymringer, hva tenker du?Dette er faktisk meg i petrovac. Har det sinnsykt bra. Dro ifra to fine jenter i montenegro igår, og det er trist, men må tenke at dette er en ny ferie. LOL at det er yatch-week her!!! Det ler jeg av. Hundre pappagutter her, og ekstremt mange nordmenn! Vel jeg har masse å dele, og er ganske flink til å ta bilder til meg selv og dere av alt som er fint (og ikke, idag så jeg nemlig bilde av en giga crocs-sko). Hvar er virkelig fint. Nam! Men gleder meg også til å være i eget land og hus og virkelig slappe av. Blogger forresten fra mobilen som vil si at jeg ikke lenger har 2001-type mobil.. hehe. Kjeft meg huden full, for jeg vet det! Jeg vet. Nå skal jeg høre mer piano før jeg sovner med et smil og vifte i taket! Hilsen ferie-meg.

15:39
10.jul.2011
Montenegro, Kroatia med favorittjenter snart!

Jeg har pakket kofferten full av skjørt med blomster på, brune chunky heler, solfaktor 30 og rene truser. jeg er så ready to rumble at jeg kan ikke forklare det engang! Har kjøpt spotify premium så jeg kan høre på musikk på flyet, ny eos så jeg har kysseklare lepper og fjernet gammel neglelakk. Jeg skal ha på meg en comfy bukse, så jeg trygt kan sove på flyplassen i skje med to favorittjenter uten å bekymre meg over rumpesprekk og bollemus, og en helt ok tynn men varm nok genser for situasjonen. Jeg har med meg skjerf istede for nakkepute, og solide ørepropper for å unngå å bli forstyrret av barneskrik på flyet. Lommeboken har fått litt etterlengtet euro inni seg og sikkerhetskortet er med, så mamma kan redde meg i tilfelle kortet streiker eller at jeg blir blakk....

Jeg har lyst til å proppe innlegget fullt av skryte-bilder for å vise hvor fine steder jeg nå skal besøke, men hater det egentlig selv. Men hvis dere trykker her så kan dere gå inn å se på en av sidene selv og lese!! hvis dere vil. så får ikke jeg engang skylda for å skryte. jeg har allerede lovet å knipse tusenvis av bilder, og det skal jeg. Av både natur, opplevelser og antrekk. Tre fantastiske ting å se tilbake på, spesielt om 10 år, når jeg sikkert undres over hva jeg tenkte på da jeg styrtet en så stor drink iført bestemorkjolen. Stilen og sjelen utvikles paralelt, vet dere. eller?

Jeg har funnet ut at å blogge fra mobilen koster 357893 kroner i sekundet, men jeg er ganske sikker på at de har internettkafé, så skal prøve å vise at jeg lever (frykt det verste hvis ikke). Jeg beklager også for forrige innlegg, og et sykt fattig fravær. Det er jo nå jeg burde blogget som en helt av mange grunner! Jeg reiser jo bort, så jeg ikke kan blogge på to uker, og jeg har ligget syk inne, foruten noen turer til byen for å ordne ting til turen, så jeg har hatt masse tid! Jeg har i hvert fall bakt disse en dag denne uken, og anbefaler dem. NAM for faen. 

Nå har jeg endret ringetone til Teenage Crimes fordi den skriker sommer da den topper "lader opp til Montenegro" på spotify. Jeg er nydusjet, innsmurt i mangoduft, med nylakkerte negler og blafrende maskaravipper i tillegg til naturlige roser i kinnene som et resultat av spenning (egentlig fordi jeg alltid er rosa i kinnene..... alltid....). 

jeg har spist frokost og pølse og potetstappe til middag fordi jeg er alene. Og jeg har forresten skrevet dette innlegget siden igår. igår kveld, nå klokken 14.00 og sikkert senere før jeg drar. husk: pass, neglelakk, mobillader, veske og lommebok, pencilin.

15.32 og jeg kjeder meg! hvorfor pakket jeg alt ferdig igår? Jeg pleier jo å suge til å være så flink. og nå skulle jeg ønske jeg hadde noe å gjøre. kan alltids se norsk tv før jeg drar, men det er liksom ikke det samme som når jeg bare er hjemme. nå vet jeg at jeg skal dra om noen timer og det er kjedeliiig her. og! jeg er skikkelig irritert fordi ingenting jeg har bestilt kommer før jeg drar. jeg har bestilt fra idie.se for lenge siden, og det tar evigheter, tydligvis. også en øredobb fra en blogger, og to par sko fra nelly som var i oslo igår, og dvs jeg får de ikke før jeg er hjemme.
Har bestilt en ørecuff og en hårcuff fra idie, et par boots fra nelly, rosa mary jane pumps fra nelly og en slags choker. Ville ha dette før jeg dro ! :( (første smiley på bloggen) og jeg ble verre med sykdommen(halsbetennelse altså) igår, men har ørepropper så antar jeg kan sove det bort på flyet...

Fant ut at jeg poster den nå, og oppdaterer bare senere. ja! med bilder altså, så stay tuned (lolius)

Fyfaen, nå har jeg fått hovent øye. det er så ekkelt at jeg har ikke ord.. hadde et ekkelt hår på øyet, og måtte ta av maskaraen, så nå blafrer ikke vippene for å si det sånn! jeg har sånne pollenøyne, vet dere, og det klør skikkelig, men jeg skal ikke klø. ikke mer nå.

All is good, jeg må stikke! Har koset med Rino for siste gang på to uker og jeg GRÅTER! (neida) send bilder av han, mamma!!!XD

fikk seriøst cola-glass på mcdonalds... PERFEKT med oboy oppiretro partybilder, KULT!

NÅ DRAR JEG FAKTISK, er det ikke sykt? joda. ææh. snakkes!


21:24
02.jul.2011
beautiful pictures

nam. jeg er hjemme frra hove. trøtt, så jeg legger meg


02:04
19.jun.2011
musejeg har det bra, er i oslo, og blogger snart. nam til hotte bilde imens, eller hur?


23:06
13.jun.2011
tanks 11

edie campbell


01:36
11.jun.2011
it's all denim, denim, denimAlisa Matviychuk Exit Magazine

 

 

kjøpte en perfekt jeansshorts idag! gled dere. den er best


16:42
09.jun.2011
Länge lever sommaren
sommeren er egentlig i gang for min del. er så vanskelig å forstå, syns jeg. okei, så spiser jeg vannmelon og belgiske jordbær, men den egentlige sommeren har ikke startet før jeg virkelig har fått reist og opplevd noe mer. det er deilig med ferie fra skolen, for all del, det er helt fantastisk. men sommerferien starter ikke heelt enda. jobb ødelegger kanskje også litt. startet jo å jobbe ifjor høst, så det blir den første sommeren jeg jobber. hater slike grenser. får aldri stått opp tidlig for å gjør noe før fire og når jeg er ferdig fire, er jeg sliten og vil ligge på sofaen til jeg sovner. så jobbdagene tells på en måte ikke som en dag med ferie.

men se på bildene og bli inspirert, gled dere dere som fortsatt er på skole med eksamener.. det er ekstra deilig når den først kommer! jeg har i hvert fall gedet meg siden midten av august i fjor! skal gjør alt for følelsen.

smøre meg med velduftende fuktighetskrem og solkrem når jeg skal ut, telle fregner, spise mer vannmelon og vente på norske jordbær, søke etter markjordbær og ta på flipflops for å hente posten, kjøpe nye strandhåndkler og dra frem stråvesken. Lese i boka mi, slite med solbrille og bikinivalg, spise is og høre på tradisjonsrik sommermusikk. se på sommeralbum på facebook, ta på flybilletter og hovebilletter, planlegge hva jeg skal pakke - og eliminere for å få bedre plass. sitte på kofferten og høre mamma le av min dårlige pakking. klage på varmen i bussen og drikke kjøpevann som st.pellegrino. bla gjennom bilder fra forrige sommer og lese teite cheesy sommerstatuser på facebook. synge høylytt og glemme at naboen både hører og ler, og drikke vin i ekstremt koselige sammenkomster med fint lys og grillukt. gå i genseren som lukter bål og blåse i det

det skal jeg. også skal jeg hate alle som har båt og de som er brunere enn meg


17:43
01.jun.2011
Vanessa by Akila

nicenicenice

 

nå skal jeg på klassefest. og til alle stakkarslige mennesker; jeg har ferie. KOS DERE PÅ SKOLEN. jeg er nå fornøyd. det tok fra midten og august til nå, med noen ukers pauser, men nå er jeg til slutt fornøyd.. til skolen starter igjen. Må gå å leve livet i to og en halv måned nå. Dere skal seff obersere alt med meg. yes! vi gleder oss i kor!!!! som faen ass


22:07
29.mai.2011
Jessie Hills

ekstreme tilstander nå, så jeg prøver å glemme skuffelser med vakkre bilder og mote som jeg elsker aller mest! disse bildene er en av mange serier jeg skal vise dere fremover. inspirerende? personlig elsker jeg dem. hver eneste har på en måte sin egen  personlighet, helt forskjellig fra de andre. som oss mennesker.


09:41
26.mai.2011
Linda Evangelista, Vogue Italia 1989

wow, wow, wow


(favoritt!)

Dette får meg til å være enten latin, modell eller fotograf. Eller henne. Eller heldige han!!


14:39
20.mai.2011
pink tips in my hair


Dette er for kult!! Hva syns dere om slikt? Jeg syns det er kjempekult. Kommer dog ikke til å gjøre det selv med mitt flate og helt rette hår.


20:08
12.mai.2011
Det regnade idag, och det finns en mening med det

Tout simplement parfait! Nå har jeg skrevet to stykk muntlig fremføringer i fransk. Nå gjenstår det bare å øve, hvilket ikke er bare bare. Nå skal jeg belønne meg selv med belgiske trøfler eller fyrstekake. Jeg har kjøpt så ekstremt mye digg i det siste. litt nasty, egentlig. 

Jeg er nemlig ekstremt nyskjerrig på å prøve alt som er nytt!Og selvsagt å holde på det jeg vet jeg elsker fra før. I det siste har det vært litt ekstremt, desverre, haha. It has it reasons, vad?inspirerende ponytails!hvis du kaller deg sjokoladeelsker og ikke liker disse. ja da må du trekke tilbake tittelen din.

Maintenant, je dois y aller, donc je n'ai pas tout à fait sucer demain


hits