15:13
25.feb.2012
25.feb.2012

jeg tenkte å dele at jeg har planlagt å ligge i mange timer idag. jeg vil heller bare ligge enn å blogge nå også. har dere forresten lagt merke til at ostepop er den eneste potetgullposen som faktisk er fyllt nesten helt opp? skikkelig masse oppi der. digg! 

her om dagen hadde jeg en lang dialog med min mor. konklusjon: menn og alkohol er helt umulig og alt er relativt hohoho

istad vurderte jeg nemlig å krype ut av dusjen, ut og opp trappen. jeg liker meg mye bedre på bakkenivå idag, fordi aquevitt, russisk vodka og tequila ikke passer sammen. stakkars leveren min etter denne vinterferien, sier jeg bare. good lord 

hohoho

det var alt jeg hadde å si


11:23
28.jan.2012
RUSSEREVYselv om jeg skulle ønske vi kunne tatt bilde hvor jeg sitter i spagaten oppå russebilen, ser dere at jeg er ekstremt fint på dette. så det gjør ikke noe. håper alle kommer og ser:p og jeg driter i om du bor i hordaland eller tønsberg eller harstad eller stavanger. leser du dette SKAL DU KOMME. hilsen vera-alexandra, svetlana og co


02:06
21.jan.2012
wææ stopp humoren

kulturakademiet, gostudy, EF, gateway
moteledelse, ex.fil/ex.fac, fransk, kulturforståelse
bali, new york, paris, hong kong, mexico, cuba, sydney, brasil, london, nice, barcelona, roma
3 måneder, 6 måneder, 9 måneder, ett semester, ett år, våren, høsten, juni, september, februar, mai

Dette står jeg ovenfor idag. dette tenker jeg på hver eneste dag. Og siden jeg vil til ca hvert eneste sted, og bli der, og bo, der og studere der, er dette tidenes vanskeligste valg for nå. vil oppleve alt. vil være tre måneder per sted. det ville vært perfekt. det beste er å besøke vennene mine som skal andre steder. HERREGUD. Jeg var liksom den som hadde kommet lengst med planleggingen av neste år. Så lenge varte det, for idag fikk jeg vite at en viss venn skal til hong kong. Mer enn jeg vet! Alt er så plutselig for alle, etter studiemessen i sandefjord. To i klassen skal forresten til Bali i 3.måneder til høsten med kulturakademiet. 

forresten hører jeg konstant på beyonce med countdown. det er LÆTTIS

men jeg vil jo til new york, tre måneder er akkurat ikke for lenge. men hvis jeg skal være tre år i sydney, hvordan skal jeg få plass til london og paris? skal jo lære fransk så fort som mulig. og paris og london må testes fra min side. feriestudie på bali er så sinnsykt passende for meg også. cuba. CUBA! trenger jeg nevne dirty dancing 2 og diego luna. har alltid villet dra dit. BRASIL. trenger jeg si mer? kommer ikke lenger med dette innlegget uansett.

Har for så vidt ikke skjedd noe spesielt siden sist, tror jeg. dere vet jo at jeg har klipt meg, så har furtet litt rundt for det. men er fornøyd

eller, jeg  har bestilt ting med voksenkortet mitt. 


disse bøkene er fantastiske. det er en serie med eventyr de fleste husker fra barndommen, med illustrasjoner av kunstnere (designere). Dette er tornerose og christian lacroix. vil ha hele serien! neste er manolo blahnikdisse er fra jessica simpson(LOOOOL neida.) og er ekstremt fine i fargen. disse er hakket for små til meg, SÅ hvis noen er interessert så ta kontakt. De er str 37/us 7. kan uansett bytte de i ca 350 dager til, stod det i 1/15 mailer jeg har fått av endless.com etter kjøpet. Men jeg mener det. de er NYDELIGE, selv om bildene sikkert ser litt halvveis ut. (alltid slik på verasteinnes.blogg.no)

da jeg fikk pakken satte jeg mkeg et idiotisk mål med å ikke åpne den før jeg hadde lest ti jævla sider. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 = jævlig stress. Men det var egentlig smart da, selv om jeg hadde sittet utålmodig siden DHL-mannen ringte og vekket meg klokken 11. Stelte meg tilogmed for han, fordi jeg ville se anstendig ut. Prossessen gikk mye fortere enn forventet. Hei. *sign* - Hadebra! Tror ikke han la merke til antrekket engang. typisk gutter

uansett, de leverte SYKT RASKT! fikk pakken på to dager tror jeg. Fra USA! så ja til endless.com 


legg merke til svettebåndet som så fint henger på smykkestativet. ekstremt morsomt at jeg har så mange smykker. bruker kanskje fire av 54688 stykk.

nå følte jeg at jeg glemte noe.. jo. da jeg hadde fått pakken var dette meg:
hehehehe

har også kjøpt vin. se bildet. inni posen er det vin. fordi den boksen jeg kjøpte på tirsdag drakk jeg opp igår.. 

tror vi runder av der, før humoren tar overhånd


02:20
28.des.2011
hei hustlers,

 

nytt hår. ny hatt. ny hvitfarge. nytt ullundertøy og nytt favorittplagg

Hvis noen lurer på hvorfor jeg ikke har underholdt dere på 43523 år, er det er fordi jeg har veddet med noen, selvfølgelig. Men nå sprakk jeg, så da skylder jeg en viss Nils en reise til Thailand (wops). Tror kanskje jeg har fått ny skinnjakke siden sist og! hater setningen: Hæ?

Da blir alt så seriøst. hender ofte med meg, siden folk ikke forstår vitsen(for teknisk avansert tankegang og humor) Ingen liker å forklare vitsen. INGEN.

Har hatt en fin jul, og skal ta min franske champagne som jeg vant 2. juledag ( du leser bloggen til en kulespill-.champ AS WE SPEAK!!!!) og ha et ganske så flott nyttår også. Ellers fikk jeg en julestrømpe med godteri til jul, typ innpakket under treet, og ikke på døren om morgenen som det skal. Den spiser jeg nå.

Og jeg har fått en ny pelsjakke, og tre nye vesker og et par med sko. Og jeg er herved fattig som en fågel.... Herregud. Men ein fågel har mange andre verdier i livet da. De kan fly for eksempel. Jeg har kjempelyst til å fly og snakke fransk. Det har blitt en ny obsession. 

Dere husker jeg var avhengig av sudoku? nå er det Wordfeud!! legg til kukruler i engelsk eller norsk. Hvis dere inviter til normalboard og ikke random, KLIKKER JEG og nekter å godta. 

 

Og så til slutt i dette aldri så innholdsrike innlegget (hva mener du) så vil jeg anbefale alle TIGI bedhead sine produkter fordi de lukter himmelskkkkk! Og jeg lover at du blir lykkelig av deilige hårprodukter. Fordi håret er deilig å ta på, og det kommer alltid en søt og fruktig bris når du kaster på håret i diva-walken. n-n-n-now diva is the female version of a hustleeeeerrr!!


22:08
06.nov.2011
dette er et blogginnlegg med mye gøy

jeg skjønner ikke hvorfor det fortsatt er folk innom her. har jeg egentlig blogget siden høstferien?

 

i hvert fall - jeg har ryddet rommet. Teknikken var å samle alt i en sekk å gi det til fretex! ble to søpplesekker og en stor pose. så jeg vet ikke hva jeg har og ikke har av klær lenger. men det viktigste er jo at jeg har dette fortsatt!!

i tillegg til denne store forandringen (som er at jeg ser gulvet mitt igjen, og har plass til ca tre topper til i skapet for en gangs skyld) tror jeg kanskje at jeg (for tiden!) liker kokesjokolade bedre enn melkesjokolade. VAD?? ja. hehe nomnom.

(spesielt smeltet med banan. HOLY BANANA)


og apropos, herregud, istad spurte jeg mamma om hun kunne kjøpe sjokolade for meg, så spurte hun hva slags. og ubesluttsomme jeg spurte hva hun syns jeg skulle kjøpe (herregud, jeg fremstiller meg selv verre enn mamma her jo) så sa hun "sga eg kjøpa japp, big cat-sjokoladen ellår kæ?" og jeg bare, eh - BIG CAT? "ja, ellår lion king, då.. an hette det før". så jeg bare løp inn til ella, og så lo vi og jeg sa at jeg skulle blogge om det. da kalte hun meg drittunge?

mamma sier forresten ikke "ellår". bare det ser mer riktig ut i forhold. før du kommenterer det mamma!!

den aller største forandringen er at jeg vet hva jeg skal i livet! eller.. neste år da. det er jo det jeg alltid har klaget om dere. "livet er så uforutsigbart", "hva skjer med meg?", "hva skal jeg i livet?" og "herregud livet mitt suger, og kommer alltid til å suge fordi jeg vet ingenting og er en forvirret liten dritt". NEIDA. men jeg vet til og med hvor jeg skal bo. og vi gleder oss SÅÅÅÅÅ. den kjekkeste gutten, og fineste dama + en hund. gruer meg bare til å finne jobb. skal tross alt jobbe der ca hver dag i et år, så jeg må jo trives. og det MÅ være moterelatert. hvorfor ellers skal jeg pynte meg, hvis jeg ikke har en slik jobb? Det er ikke som om jeg har tenkt å få meg nye venner med dialekt.....

vil at tiden skal gå fortere, for en gangs skyld. vi kan først og fremst hoppe frem til neste helg, når jeg skal til oslo! deretter til bursdagshelgen til Maya og jeg. Deretter fine kvelder og juleshopping. så kan julen komme og nyttårsaften.

så kan vi hoppe til edinburgh og paris og vinterferie. januarsalg også da. og russerevy. vi kan dra rett til påskeferien der, før russetiden - sommer. så etter aaalt dette, kan jeg flytte. akk

ikke glem at jeg vil oppleve hver dansetime, hver fredag og hver lørdag i mellomtiden.


men seriøst, jeg har planlagt å rydde rommet i 5 mnd snart. SUCCESS

success-liste
ryddig rom
traffikalt grunnkurs
vet hva jeg skal i livet (neida bare 1 av 70 år til da..)

jeg bare elsker lister!


02:57
09.okt.2011
mitt liv er så mye bedre enn ditt BESKRIVER JEG (neida)

Jeg har fått en ny hobby. Det er nemlig sudoku! idag tidlig løste jeg en på 4 min! SYKT. blir bare bedre å bedre. tror kanskje jeg brukte 15 min på den første. har bare løst 22/100 da, og da kan jeg jo gjøre alle på nytt. super sudoku for android!! BLI MED

Jeg har et problem om dagen også. Jeg vet ikke hvilken solhatt jeg skal ta med på ferie!! DILEMMA #1.. Herregud, hva skal man gjøre. nesten jeg dropper å reise! Neida. Men seriøst det er ikke noe gøy for dere å lese hvor mye gøy jeg skal fremover. Dere blir jo bare pre-depressive. sånn før vinterdepresjonen. og da kan dere tenke dere hvor mye verre vinterdepresjonen blir. Uansett, jeg blir deprimert om vinteren selv - så jeg skal straffe alle ved å gi dere en oversiktlig liste over mine positive fremtidige og pågående hendelser. Spesielt til dere som ikke blir depressive!! (dere andre som ikke fortjener det - se vekk NÅ!(og jeg skal legge til teit og harry bilder til hver og en kategori og gjøre dette til et skikkelig KLEINT innlegg ved å ha tykk og kursiv skrift her og der)

Ferie
Fri fra skole
Fri fra jobb
Sykt bra bok
Konsert Afterglory
Parteyplans
17
18
Venner
Høststemning
Høstprøve
Høstmote

Og siden dette ikke starter å forklare min nåværende lykke skal jeg UTDYPE.
Ferie.
Jeg skal som alle vet til fuerteventura. Kanariøyene. Corralejo - for å surfe! fackin awesomeeee... Jeg skal bli sterk å få nydelig våtdrakt skille så jeg har en unnskyldning til å gå med pologenser resten av året :) Eneste dilemma er som dere vet hvilken solhatt jeg skal velge. Ellers kan jeg gå barbent, i flipflops og sandaler, med solbriller og lårkorte avslappede sommerkjoler. Du vet de som flagrer. Og jeg kommer til å gni fuktighet til huden mye oftere, og lakke tåneglene!! også kommer jeg til å gå rundt med beach look i håret, og sunne roser i kinnene. Også kommer vi til å spise ute hver dag! Elsker det mer enn alt.  Og hallo! Vi er der på Spanias NASJONALDAG! det MÅ jo bare bli helt sykt!


Fri fra skole/jobb
Det er så sykt verdt å nevne til alle dere "skal jobbe hele ferien"-tapere eller dere som må lese til prøver. Jeg hadde på mandag fri fra jobb i 19 dager fremover. Altså nesten 3 uker! og jeg får fortsatt en grei lønn, så ikke noe surt eple for meg!! Og så har vi tatt to dager fri fra skolen og kommer hjem på tirsdag. Men så har vi FRI PÅ ONSDAG OGSÅ! :D så jeg får nesten to uker høstferie. Så ingen sure epler på meg

WOPS feil. hehehe (fant det på weheart it. bare så ingen tror jeg bleier å være på datingfails.org ... hehe

Sykt bra bok
Selv om jeg MÅ lese boken, siden det er særemne - er vi ca den eneste klassen som ikke MÅ ha nordisk forfatter og bok på norsk. Så jeg får lese en engelsk bok jeg VIL lese og det er lekser! Så det blir som at jeg er ought to chill. Lurer du på hvor det sure eplet er? KOMMER IKKE HER HELLER.

Konsert afterglory
Var jo på Jarle Benhoft, så jeg har stalket han i det siste, fordi han er så digg. Og talentfull. Så jeg er fortsatt skikkelig stoka (tror jeg lova å aldri bruke det ordet igjen, men det passa sykt bra. ikkesant??) på at jeg var på konsert med han og ropte "tisse - tisse - tisse" når han sa han måtte tisse. AWW. (neida. men jo) Og han skulle komme og drikke med oss! (party hard) Så der er det faktisk et litt surt eple.. Fordi vi måtte dra :(( Den kvelden endte med gråting på kebabhuset imens jeg ventet på sjåfør klokken 02.00 på en torsdag. Men det som var gøy er at jeg kom inn med mitt eget legg (les jeg er 17 år) og det var 18-års grense. er do dom, vakt1?


Parteyplans
Som jeg har whinet om mange ganger har en god venninne (gud så teit) flyttet til oslo for å bli pro danser (im am one proudie) og hun skal ha innflytningsfest. Så det blir gøy, fordi da er jeg 18 vi kan reise ut på bedre steder enn tordenskjold. Du hører jo at tordenskjold ikke er bra. Høres ut som norrønne guder osv. og det suger!! Og så skal jeg til Bø på halloween-party. og så er det jo 42895 russekroer fremover da. kan blir gøy det og!!
17/18
Rett etter jeg kommer hjem fra fuerte så er det min 18årsdag førstkomne torsdag! GØY. Den torsdagen er det også som dere vet min første skoledag etter ferien, og også åpningskro for russen på kvelden! På herlige parkbiografen. Det hører dere er koselig! Så kommer italiobrothers og synger bursdagssang da, hehe YOUR LOVE IS ON FIREEEE... da skal vi stamp on the ground alle mann alle ;)
for så vidt så liker jeg så godt å være sytten også, det det er vemodig å bli atten. men det er ikke surt eple-vemodig. Så i mellomtiden hører jeg på 17 år med veronica maggio, og vi två, 17 år med håkan hellström. snakkes etter det.
Siden jeg ikke får feiret birthday med familien på selve dagen (grunnet huge party) så blir det nok på fredag. Og da skal jeg også dra på SPA med aromamassasje i 80 minutter som jeg har utsatt og utsatt men bestemt meg for å nå gjøre. Det blir en perfekt uke med andre ord. Du skal sikkert på skolen første mandagen etter en helt alminnelig uke med å sove bort dagen og være trøtt resten med halveis ugjennomførte planer og fortsatt søvnmangel og null energi eller motivasjon til skole? vel ikke jeg. så stakkars dere

Venner
Jeg har bare sykt bra venner. Alle

Høststemning/høstprøve
Fant ut hvor høststemning jeg er da læreren sa vi skulle ha en liten høstprøve siste dagen og jeg ble GLAD fordi det hørtes skikkelig koselig ut. Og jeg er tilbake der hvor det beste er å tenne lys på rommet (de jeg får så mye energi fra vet dere) med favouritemusicas på spelaren, og noe godt i en fin kopp. Jeg får en sinnsykt avslappet sinnstemning av å være på rommet mitt når dette foregår. Elsker det. Dessuten skal jeg kjøpe meg nye cder. Det skal sikkert ikke du

Høstmote
Jeg elsker å gå i svart, Og nå kan jeg gå i svart. Og høye sko. Og kåper. Det er perfekt tidspunkt på året til å gå med et lite skjerf og kåpe nå. Blir jo alt for kaldt om vinteren, så det er derfor alle tyr til canada goose. Eller noen gjør det jo bare fordi de er invalide og tror de er TØFFE og kule og like før de poster det på lookbook!! de fleste! er faktisk invalide

hun her var fin da. nettopp slik som dette. så enkelt og behagelig og casual. ikke revolusjonerende, men bare fint. bare fint.


 

ah, jeg får så sykt dårlig karma igjen for dette.


13:13
24.sep.2011
tok spagaten i glasskår

leter etter en sang som har ordet loca i seg (mener ikke loca people (wtf)) som ble spillt 437826 ganger i montenegro. og dette er et bilde av genseren jeg alltid bruker, hehe. den er kjempedeilig, og jeg angrer ikke et sekund

Ikveld er det party og jeg har kjøpt koskenkorva peach. aiaiai! refererer selvsagt til arret jeg har på INNSIDEN av ankelen, hvordan får man sår der? spagaten i glasskår. good times! neida. men vi er i trygge hender, jeg og maya. så får vi håpe at vi stopper før hver vår flaske er tom. Kommer mest sannsynlig med antrekksbilder senere, så stay tuned :)


15:34
17.sep.2011
hardt liv, fugleflokken

jeg er syk. så det blir ingen bilder som dettemer som dette

ingen tomler opp

i mellomtiden drømmer jeg om dette. dette er da jeg var syk i vinter. jeg vil ut av brusavtalen nuuu

I HVERT FALL IKKE NOE SLIKT

Men Line er på besøk og jeg tror jeg skal bake denne sinnsyke kaken. I tillegg skal jeg hente all energi jeg kan fra levende lys og lese så hardt jeg bare kan på historieprøve. vet ikke helt hva jeg skal blogge om om dagen, men det virker som om jeg har trofaste lesere uansett, med tanke på lesertall. også har vi de fineste fuglene i flokken som kommenterer <3


00:57
17.sep.2011
chocolate chip cookie dough cupcakes

verdens fineste og morsomste søster!!

anbefaler alle å lage disse! ble supergode, og dette er andre gang jeg lager dem. Denne siste ganger på mammas bursdag. Oppskrift finner du her, på norges beste bakeblogg.


23:48
15.sep.2011
det eneste jeg vil er å ha det fett:P

Nå har jeg ikke hatt nett på to uker, så jeg har brukt MOBBA(...) til å lese blogger, skjekke fronter og facebook, og ikke minst blogge (så mye da..). Siden sist har jeg sett på Big Brother (keep your head in the game) til klokken 3 på natten en lørdag med ella. Idag kom det en skikkelig traktorlesbe inn... Herregud. Hater noen av de dialektene de har der også. Og taktikk. Og delsetningen "begynner å spille spillet". Og "stoler på..". Så det virker egentlig som om jeg ikke liker BB.

Jeg har hatt workshop på skolen med en danser fra Carte Blanche, og han var fantastisk flink. Idag så vi også forestilling "Corps de Walk". Har nå altså afterglory som jeg alltid har hver gang jeg har sett et fint kunststykke. Blir så imponert. Jeg har også sett min kjære Charlott igjen, som nevnt tidligere, da hun feiret sine 18 år som livsnyter. I tillegg til dette har jeg fått 4679235649265 meldinger fra RUSS.NO. DRITT LEI. er seriøst kjempelenge til.

dette er offisielle bilder fra www.carteblanche.no og de er tatt av Erik Berg. slenger de her

Jeg har fått lønn, og brukt 70% opp på telefonregning, kongeparken, nelly og flybillett!!!!! YEAAH. Jeg skal til Fuerteventura utenfor spania i 7 dager i høstferien. Love my life, much?? slenger bilder under her.. så hvis dere ser under så ser dere noen fine bilder. under her kommer bilder av fuerteventura. jeg legger ved bilder av hvor jeg befinner meg i høstferien.

hehe gruer meg ik..

dette er gjengen som drar.. SURFBABESSSSSSS

Her er jeg forresten på vei til min private tutor ROBERTO. Han er digg og snill og høy og mørk og veltrent og flink.

så idag har jeg lest tommylife og sett på the kardashians. også begynner jeg å bli syk og jeg jobber i helgen. det eneste jeg vil er å ha det fett!!!!!!!JAVIST

HVA FAEN SKAL JEG HA PÅ RUSSEKORTET? skal i hvert fall stå FYLLA et sted der


10:08
07.sep.2011
Klassebilde med kostymer

Igår ble min Maria 18! GMD. Hun måtte desverre jobbe på sin store dag, men hørte rykter om at oreokake var innblandet, så tror hun klarte seg. Personlig la jeg meg 22 etter en fin date med Julie (si det på fransk, nam) og opplevde en helvettes natt med mystiske smerter inni armen. Mamma kom og fikset litt opp med smertestillende krem, og selv om det ikke funket er jeg evig takknemlig. Så jeg lå forsåvidt våken i mange timer uten å sove. JEG GRÅT. Det er virkelig noe av det verste i verden, å ikke få sove når du er trøtt og spesielt når du vil sove eller har vondt. Eller alle!!

På mandag var jeg innom en secondhand butikk i porsgrunn, og tok med meg mange skatter hjem. (nå dere skal si : you're doing it again..) Og idag fikk jeg braa lønn, så jeg er nøgd. I helgen skal jeg i to parteys og jeg gleder meg kjempemasse til å se Charlott igjen på lørdag. Da blir hun 18!!!


dette er forsåvidt klassebildet vårt


21:55
03.sep.2011
da har jeg blogget da..

Jeg merker at nå som skolen er i gang er jeg ekstremt dårlig på å blogge, og selv om denne setningen åpner hvert innlegg så er det jo sant for faen.. Men det er fordi jeg har så lite interessant å dele! Idag har jeg f.ek jobbet, kjøpt en ny kjole og dansetøy og sett på TV. Kult? Vil du kanskje vite mer om meg og livet mitt nå kanskje?

Uansett så reiser jeg som vanlig 1 time til skolen hver dag og danser som en Gud. Vi danser såååå mye! Jeg liker det veldig godt, da. Sålangt kan jeg fortsatt ha litt tid til å slappe av og på torsdag sov jeg HELE DAGEN. Sinnsykt digg, og det skal jeg leve på hele vinteren.

Jeg har fått unnskyldning til å kjøpe ny skinnjakke, for jeg skal være med i en Queen-musikal og da må vi kjøpe egen jakke, and I love it. Musikalen skal forsåvidt være i vår, i ibsenhuset med grenlands symfoniorkester! For de som er zykt interessert lzm..

 
jeg blir så pen om høsten....


13:32
28.aug.2011
fotodagbok
shorts under russebuksa gjør dette med rumpa di altså. you like??

maria fant noe hun liktejohanna likte genseren godt, og jeg syns hun kledde den. (hehehe)

jeg fant også en skatt. ikke så verst?


regn første skoledag

eilens tempur-øyebind. verdi 300 kroner. haha, typisk eilen å kjøpe!18:00
27.aug.2011
matfestival parade og karate

foto: Dag Jenssen
bananjenter i mersmakparade! seff står vi foran, hoho. Igår var det gøy og jeg elsker alltid maten som er der! helt fantastisk. Kostymet vårt var bananspisere, da. veiva med bananskallet også for å si det sånn......


dobbelt som stor som et regular sized barn!! TENK DETstoka (neida)

foto: mei
fikk mekka et par smutthullbilder til dere der hjemme i gamelstoga som liker litt view om kvelden. dette er mitt nye prosjekt! mannekjøtt, crotch-version

Idag regnet det som faen, så jeg regner med at Gud dusjer.. Dermed kunne vi ikke danse, noe vi fant ut litt sent. Så vi spiste muffins (sykt chill og digg) og så kom vi ikke hjem før sånn 5. Så nå skal jeg uut, det er etterlengtet ville jo veldig ut forrige helg. karatefylla x37586


23:53
25.aug.2011
king of the park

Som nevnt har jeg kjøpt billett til kongeparken siden jeg er russ nå. (Kommer antageligvis ikke til å legge ut bilder av ting jeg skal bestille eller noe slikt men jeg har tenkt på PARTY WITH BEER, grisefylla og I'm loosing my fucking mind-tee'sa ;)))  neida.) For de spesielt interesserte har jeg forsåvidt kjøpt refresh-pakken fordi jeg og maryland kom frem til at varme dusjer og stylister hadde vært chill. (de har seriøst egne stylister. se for deg det. "russebuksa og den marius-hoodien passer fint til rocka hår og øreringer!"... woah) så da får vi håpe at vi finner et sted å sove og at vi kommer oss trygt begge veier. (med livet og verdigheten i behold)dette er mei og billetten


Imorgen skal jeg danse på matfestivalen i Skien NAMMMMMMM, da skal jeg spise for resten av året. Bortsett fra julematen, den må jeg få med meg. Indisk(lol smaker jo dritt), afrikansk, spansk, kinesisk (vålull), ja alt! Kaker, brød, pesto, is, sveler, flatbrød, epler, syltetøy, juice, saft. Bortsett fra at jeg som MDD'er (musikk dans drama) må gå i parade.... ganske tidlig er det ekstremt koselig, helt grei koreografi å gjøre for en gangs skyld og masse god mat! Negative sider har det jo og, det er f.eks ikke chill at det skal regne 10mm på lørdag da vi også skal danse. ute

Men jeg kan stå opp åtte! FYFAEN, livet eier


21:57
19.aug.2011
min aften

x5468578(neida)


15:56
07.aug.2011
dyne+fosterstilling

make a gif

greit gira på jobb nå da


14:15
04.aug.2011
breakfast at tiffanys

Dette er typisk frokost for meg, alene hjemme. Skulle ønske jeg hadde tid til dette hver dag før skolen også, kanskje jeg hadde blitt litt mer motivert! Idag er været såder, men jeg syns det er deilig å sitte litt inne også! Får i meg dagens kalsium og ser dere nissen på kjøleskapet? Det er en magnet. Sykt kleint at den er der midt på sommeren da, wops...

bloglovin, kalsium, alenetid, musikk. noen ganger dropper jeg å skjekke bloglovin før jeg legger meg for å ha mer til morgendagen!Brød fra Meny, ost fra(NEIDA HAHAHHA, zykt kult)


20:07
27.jul.2011
sliten røver hjemme fra ferie = liten oppdatering avec photos

jeg! har nettopp kommet hjem og det er ubeskrivelig herlig å lukte vår friske luft, drikke melk og høre norske mennesker prate. deilig å se eget hus innenifra og sitte i sofaen. ah! det er sant at noe av det beste med å reise er å komme hjem igjen. jeg spiser nesten BRUNOST bare fordi jeg kan! (herregud jeg GJØR det jo ikke da)

mobilen min overlevde.. helt frem til dag nummer 13! EN DAG IGJEN, og skjermen er plutselig svart. vi gikk fra hula hula after beach, og husker jeg ga navnet mitt til en eller annen (kanskje derfor en viss TIMO har lagt meg til på facebook?) og så husker jeg ikke mer før jeg var hjemme og hørte at jeg fikk ti meldinger fra alle jeg delte ut nummer til og sa vi skulle møte, men uten å se skjermen. drinkene på hula er FARLIGE, ikke drikk dem. den kvelden la jeg meg klokken 21.30.

 
Berlin

i monertn kaller de det FANTO! LOL

så en skalla jente på stranda:P hun var fotogen

sutomore, ute å spiser

Her vet jeg faktisk ikke hvor vi er..

en start!!  

Må nok dele reisen opp i flere deler. dette skrev jeg igår, og skriver mer når jeg ikke ligger som en slakt på sofaen.. Har vært på jobb og er sliten etter 20 timers hjemreise (buss, ferge, buss, taxi, fly, flybytte, nytt fly, buss, overnatting, buss og buss. ikke minst den jævlig lange gåturen opp stien med bagen alene i varmen, som pleier å ta to minutter, men sm sikkert tok ti!!!) Men på den positive siden har jeg fått TO PAR sko i posten og verdens fineste smykke. i'm happy

Det er sykt hvordan vi var på hula hula after beach den dagen det frykteligste skjedde med Norge. Vi nøt solnedgangen og noen norske vi ble kjent med fortalte tilfeldigvis hva som hadde skjedd. Det virket ikke ekte, vi skjønte ikke hva som hadde skjedd, og vi hadde ingen informasjonskilder. Hva kan man gjøre? Vi gjorde det vi kunne, jeg leste VG nett på mobilen flere ganger daglig for å oppdatere meg, og har seriøst lest alle artiklene om det. Vi tente lys for tapte liv og sørgende etterlatte, og dobbeltskjekket at alt var greit med våre egne. Det var ekstremt skremmende, min far kunne vært skadd!


14:11
06.jul.2011
herregud

these past couple of days har jeg vært syk! er det enda, men har ikke orket å blogge før nå. så nå har jeg min første pencilinkur ever.. eller mamma sier at jeg hadde maasse bruk for det som mindre.. pilleavhengig? 

jeg har faktisk svært lite å dele, og det er kanskje også litt derfor jeg ikke har blogget. Jeg kunne beskrevet hvordan det føltes da jeg rullet rundt på sofaen i smerte på en dyp og rivende måte, men nei. jeg får fortelle om hove! (i frykt for at jeg kun gjør det for å gjøre det og det ikke blir like bra beskrevet som det kunne blitt)

For det første stod vi i kø i hundre år og allerede der begynner folk å bli fientlige..så gå foran meg da!! og maria fikk bag-skille i solen! HAHA! uansett så brukte vi hundre år på å sette opp teltet igjen, fordi vi måtte snu det 4237 ganger og så stramme der, og sette pluggen under noen andres telt... LOL.

På forhånd så er dette maria sine bilder, mitt kamera er lost desverre.

dette er katharina og det fine håret. bak der ser dere haters #657 som hvisker og tisker....

en av de null gangene johanna var på toppen. jeg og eilen derimot!!!!! vi lever i skyene

eilenom, verom, katharino, johannom, marom

jeg tror ikke det johanna! ser du ikke han gremmes. du kan få bassisten bak der. this guy wants something else....Her har johanna forresten fått skjenkebånd! gratulerer til henne med dagen som var! lovelove

her er ole på skjekkern og eilen gir han tommel opp for valg av potensiell lovebird. se så sterk han er da!!

her er jeg og maria på vårt lureste ( eller ikke lureste ). etter en kartong vin, kanskje?her er telt-g'sa

jeg og eilen er i hjørnet.. det er vi som lever i skyene. dette er selvsagt grunnen til at vi er øverst også her på bildet

chug chug chug

her er vi i partytelt number one! fint siden det regnet og det finnes søte mennesker innenfor portene


jeg fant forsåvidt ut at jeg tydeligvis (????? uenig selv, seff) suger i jæren og stavanger og sandnes-dialekt...

.. og at det ikke er lurt å ha banan i vesken, selv om et mellommåltid er bra. den skvisa nemlig ut i veska mi! som var ny!! fyfaen. hva har jeg gjort? og mobilen min ble ødelagt av antibac! og den er ødelagt for alltid. hva er det med meg å ødelegge alle mobilene jeg har?
Også fant jeg ut at det finnes en type publikum på odd future som HATER meg og mine venner. found out that the hard way...

okei dette er et veldig veldig rotete innlegg, og det kan hende jeg må slette det senere. Men la gå for nå.


01:52
25.jun.2011
siden sist har jeg:

Observert mennesker. Jeg så for eksempel en dame med en stor flekk på rumpedelen av buksa (ops), også hadde den gamle damen vedsiden av meg verdens verste tyggislukt. Du vet den typen som lukter så altfor søtt, søtere enn sukker. apropos gamle damer! idag fikk jeg hjertet mitt knust da jeg så en gammel dame med måne der et sikkert frodig langt og fyldig hår en gang fallt. Jeg så et narkispar (gud, så harry å si)  som var på pølseshopping (pluss kattemat).

I tillegg så jeg shrek med familie, og forelsket par (damn you!!!) og en gingerbaby med krøller, fremtidige senterrånere ( dere vet den gjengen du ser på senteret selv når du bare er kort innom, og som vokser opp til å bli de som kjefter på securitas og blir bannet fra senteret i tre måneder (snakker av erfaring. neida.) OG!! det var en som kikket så ekstremt ned på meg selv om. wait for it. han hadde på seg CLOGS (crocs, clocs (ja vet, lol) osv!  kjært barn har mange navn for å si ra slek) poenget er at jeg er bedre enn alle som går med det i offentligheten utenom jobb!!tilogmed de med trusekant er bedre. som jeg forresten så 437562378 stykker av idag. bleierumpe og en slik gange som alle de som ikke kan gå på hæler går.

chillan ved la seine.. neida. men se så fint!


baket en sykt digg kake... SYKT DIGG

matet fuglene..utført kunst og vært modell
badet og spist i risør (sykt klein holdning)

neida. den første er den eneste som er sann. de andre er eldre hendelser enn siden forrige innlegg.

men jeg har kjøpt diverse nødvendigheter som magerost og nugatti på tube, sminkeservietter og andre lure ting til hove. HOVE. selv om det ikke var så mye av det andre som faktisk var til hove, jeg kjøpte en hannah montana mini sparebøsse(...), sugerør og lave sokker. også kjøpte jeg leave-in kur, tørrshampoo og shampoo! elsker nye frisørprofukter. så har jeg jobbet for lenge.

nå nettopp har jeg og mamma slækkan på sofaen og delt en kald cider. fy faen for et liv


19:06
23.jun.2011
A photograph of yourself three years ago.

på dager jeg ikke har noe å komme med, så skal jeg fullføre denne listen med bloggeting. jeg har innlegg i utkast, som jeg ikke klarer å skrive videre på. jeg har ikke mer å tilføye, til tross for at innlegget er to små avsnitt langt, og temaet er langt fra avsluttet for meg. jeg må kanskje bare skrive når jeg skriver, å prøve å dytte presset vekk. det er jo "mye" som skjer i livet mitt, det er ikke det. jeg kan jo skrive hundre innlegg av folk som ikke fortjener hamburger når jeg har mer lyst på, og de som leker ansvarlige under konserter og sier at alle må stå. i tillegg kan jeg jo også blogge om hvor stygg jeg var på hove ifjor med bildeeksempler, eller eventuelt alle som hadde onepiece på seg i oslo (han ene liknet en gris) eller de som fortsatt kjøper SEILEJAKKER (alle kan dø). Men det gir meg liksom ikke alltid så mye. jeg syns personlig det var kjempemorsomt med det forrige innlegget (hehe) men det er faen ikke hver dag jeg kjører buss fra oslo alene og har helvetesturen. men ! gled dere til jeg kommer hjem fra hove, da har jeg sikkert møtt enda en i shufflebukse.

jeg syns det er ganske gøy å lese lister og enkle innlegg på andres blogger, så da har jeg ikke så mye imot det, foruten at jeg kjenner et snev av kleinhet....


neida!! men se så ekstremt søt. kall meg lykketrollet (hjerte) og hvor er den mørke hapå'en nå?? saknar dig

stygg
kleinheten tar helt av... har ikke noe å si.. bortsett fra at pusekattfoten seff!! er kødd. fear not.
Og alle er med Maria da.. (sorry gurl.. ska ra delas så ska ra delas) men vi har vært venner lenge, så det er derfor. og hun er min bestis (..) enda. Jeg har flere venner altså! lover


20:16
15.jun.2011
blir du blenda nå

Jeg har vært skikkelig blow-ass-sucky men innleggene den siste måneden(året), så nå!! Neida nå får dere sånne høye forventninger til humorfaktoren i dette innlegget... ikke gjør det dah. Nå sitter jeg og hører på hovelista mi på spotify (som heter REDTUBE 2011, seff fordi det er orgasme for ørene!!) Uansett! back to black, jeg har oppdatert linkene på bloggen.

angelica blick
hun er ekstremt vakker og har en inspirerende stil. ai lavv + hun er svensk.
sara
dette mennesket fungerer helt riktig, som alle mennesker burde gjøre. også er hun morsom i tillegg til å skrive disse teksene som rører meg ved hjerterota og vekker frem tårene
jean pierre
kewl som få, helt sant! yum yum, give me some
lifebyhasla
morsom, søt og fin, og lurt å lese hvis du er morsom selv (det merker i hvert fall jeg(siden jeg er hysterisk))
linnea myhre
livingdoll
to blogger jeg alltid vil følge. ler av begge to, og de er veldig fine.

så det har jeg gjort.. leser alle disse bloggene HVER dag forresten.(nesten da) idag! ble jeg solbrent. hvor jævlig latterlig er ikke det? må man liksom bruke solkrem i denne nyere tiden? herregud, hva skjer med verden sier jeg i sånne tilfeller. neida jeg ble bare kjempelitt brent. så dere kan puste ut nå!

det som er bra! er at om 11 dager (!!) sitter jeg og rillern på tromøya imens noen hotte australske gutter setter opp lagunen(the blue lagoon haha..(teltet)) for oss som også går under navnet The Empire. men det er bare marias og min del av teltet da. Neidajeg lover at vi er villmenn som gjør det selv! Ifjor brukte vi nemlig FIRE TIMER, uten å tulle. FIRE timer på å sette opp teltet. det er veldig stort altså, om det hjelper.

Men til helgen må jeg jo til oslo på vg-lista. dere tenker kanskje LOL er du tolv år eller?!?!. men det er tradisjon! og vet dere hvor bra det er i år? bedre enn hove jo. Maggio kommer!! Men hove er veldig undervurdert da. The strokes Timbuktu, Kaizers, Robyn, Brandon Flowers, ODD FUTURE (ofwgkta), og mange mange fler som jeg skal se i hvert fall!


jeg og en venn på vg-lista ifjor

første dagen på hove ifjor.. dette er etter to timer (neida!)

Jeg har begynt å bite negler da. føler meg superekkel! hvem BEGYNNER å bite negler? Jeg er like dum som alle de som plutselig røyker.


denne er ny. den er kanskje litt brudekake, så jeg tror jeg har bestemt meg for å bytte den allerede. 299,- H&M.
dessuten er jeg motstander av partytopper (og hvite tights).

herregud. ill come back stronger. en dag..
edit: allerede! jeg tryna akkurat i trappa.... jeg løp opp som den bakkeråneren jeg er, og sklei til siden. det var kleint med meg selv. så jeg gikk videre som ingenting. så prøvde jeg å presse ut latter, men det gikk ikke. som sagt, kleint


18:15
11.jun.2011
polished

they se me rollin'

create avatarhehe. ja nå bærer det straks avgårde på personalfest! gleder meg til å se alle. skal prøve å legge ut bilde av antrekk før jeg drar! men jeg skal synge så dere hører meg til harstad og danse helt ned til kina. Å FØTTI tenker dere. bare tenk det dere

edit: har tatt bilder, legger ut imorgen!! 


20:42
07.jun.2011
råe bilder. heime frå hytta, risør

jeg har altså vært på hyttetur! kom hjem idag. var helt sinnsykt vakkert vær i risør, og jeg fikk badet i sjøen for første gang i år! helt nydelig. jeg har oppgradert hudfargen min til not so extremely blinding to look at, og jeg har spist vannmelon og vært modell for charlott sin hipsta-matic app på iphonen. jeg ble desverre supersyk etter to dager, men da var ikke været bra heller, så det gikk greit. det klør i ørene og jeg er helt tett i nesa.. so sick (of lovesongs.......) men nå blir jeg bedre.

nå har jeg kjøpt hovebillett og skal skjekke ut hvilken øya-dag som er best utenom onsdag seff.. Jeg har begynt på boka mi, innviet en av mine tre nye bikinier og startet sommershoppingen med det nødvendige. som en trench-coat..(?) he-he

jeg har fått parisbildene også! GLED DERE. som teaseren og luremusa (lurereka) jeg er, får dere ett nå.dere vil ha mer sant? you crave for more 
inrøm det 
oki ett til da : ))


namnam

jeg skal forresten på vg-lista! Veronica Maggio kommer. yes! gleder meg. Nå må jeg nesten skrive sommerbudsjett så jeg ikke sløser penger når jeg ikke trenger, og plutselig ikke kan reise på ferie, og må selge øya-billetten fordi jeg kjøpte førti kjoler på weekday.


13:51
02.jun.2011
koser meg i solen

nå i en periode før jobb skal jeg ligge i solen, og bare det da. å bli brun. endelig ferie! herregudddd


22:18
30.mai.2011
pieces of my room

dette er forresten ikke meg som prøver å være en bra fotograf. bare er det. neida!! men jeg bare tar bilder og trykker og skrur og velger det jeg liker best

støvete roser, urent speil. klær. sko. smykker. rot

dette er en stund siden nå. planla å bli interessert i interiør nå, så lurer på å ommøblere (rydde...) og piffe opp rommet litt. (hehe) piffings da. og dette er jo heller ikke hele rommet.

Jeg har drukket litt rødvin (kvinnen som jeg er) whisky..... og sovet litt lite og jobbet litt mer. Så har jeg blitt solbrent for maks andre gang i historien, grunnet solarium to dager på rad! radikalt. Imorgen skal jeg bake kake, og jeg skal lete etter den perfekte sjokoladekaken vi skal lage NÅ. Den skal være ekstrem, saftig og chocolate-y. så skal jeg slappe av helt imens håret mitt tørker, og imens jeg spiser noe digg. Ah, sumar!! spesielt når jeg gjemmer meg under dyna igrunn hele året. si ifra hvis du kan være en venn


10:47
28.mai.2011
SOMMERRRR

oki, mister buss kjører selvfølgelig sånn at jeg ikke kommer med. Vi ordnet det, men herregud jeg får hjertestopp når slike ekle ting skjer (slapp av, skjer aldri). På den positive siden rekker jeg å knytte skolissen ordentlig, spise frokost å ta på meg mascara innenfor husveggene istede for å skjule meg bakerst i bussen med et lite speil og et flaut blikk. 

Selv om jeg har en god halvtime før bussen kommer er jeg ekstremt urolig i kroppen.. Ahhhh, stressss! 

oki nok nå. Jeg har ikke blogget i hele går, fordi jeg fra torsdag til fredag spontanovernattet hos Maria, og deretter jobbet, og deretter dro til en venninne. Idag skal jeg gjøre noe gøy med friendsa igjen. herregud for et liv! (neida.....)

Nå kan jeg forresten gjøre hva jeg vil! Eller. Tre dager til med skole, så har jeg 2,5 måneder sommerferie. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det blir. Hva jeg viiiil. Masse tid. Skal starte med å vaske lageret jeg har av second-hand så jeg an sy og bruke snart! Herregud, sommeren er tid til å være kreativ og bruke alle klærne du prøver hjemme på vinteren, og snurrer rundt deg selv i rommet imens du drømmer om at snøen skal smelte.

 nam nam nam nam nam nam nam


09:46
28.mai.2011
WORKDAY, HANGOVER, BREAKUP

WORKDAY: maximum relief from a mind-numbing, morale-destroying and all-around miserable day on the job
HANGOVER:  maximum relief from last nights shame-inducing, memory-destroying and over-all overindulgent behavior
BREAKUP:  maximum relief from soul-crushing, revenge-inspiring, self-pitying, and over-all unbearable heartache

dette må være det lureste i verden!! uavhengig av hva som finnes oppi disse boksene, vil jeg ha det hjemme i skapet mitt.

Lurer på hvilken jeg hadde brukt oftest!


18:19
26.mai.2011
forever alone

Nå sitter jeg atter en gang på Tullis og venter på Maria. Har blitt ferdig med årets siste prøve og jeg kan egentlig puste lettet, lettet ut. Jeg føler meg helt anspent og har vondt i kroppen uansett, så tanken trøster meg lite akkurat nå. Se på meg! klager uansett hva som skjer.. Spesielt siden dagspass OG ukespass på Øyafestivalen er herved utsolgt. Og jeg føler meg som en idiot som ikke bestilte da jeg hadde money-flow. Vi hadde gledet oss så ekstremt til det. Seriøst!!

Idag har jeg vært på Kenya second-hand, og jeg kjempefornøyd. Kjøpte to jakker og noen kjoler. Fantastisk! skal sy om minst en av kjolene, og gleder meg til å se alt på i andre omgivelser. Syns alltid at klærne er bedre og annerledes når jeg kommer hjem og får prøvd hele antrekk med sko og smykker og ATTITUDE! hehe. Skal ta bilder senere. Føler meg forresten som en idiot som sitter med data på kafé. Burde vel bli vant til slikt eller? Liker mye bedre å sitte i "sosiale" omgivelser, og betrakte mennesker, høre på uforutsigbar musikk jeg ikke selv har trykt play på, og drikke smoothie noen andre har laget for meg. Maria kommer om ikke så veldig lenge, og da skal vi smile og le. verdens beste!!


haha er ikke rart jeg føler meg dum. alene - hvit liten data, og WEBCAM? minn meg på å farge bryna snart!

Nå skal jeg sitte alene litt til før Maria kommer. I mellomtiden sitter jeg her, med veronica maggio og kaster bort tid jeg absolutt har på komiske, dumme og litt uinteressante websider. Noen forslag?23:20
24.mai.2011
Konkurranse!Denne konkurransen må jeg faktisk bli med på! Pleier ikke bli med på slike, men herregud, dere har vel hørt historien om mobilen min. Ellers refererer jeg nok en gang til innlegg fra 3 eller 4 mai. Historien om da mobilen lå i bløt over natta imens jeg og maya sov ut alkoholen....

Dere kan bli med her! selv om jeg håper det ikke skjer så jeg kan vinne selv : ) neida. alle fortjener en ny iphone! :)14:06
21.mai.2011
visible to: only me

Nydusjet og om ikke så altfor lenge klar for å dra for å møte min fine bestevenn, Maria. Vi har ingen spesifike planer for dagen, så det kan bli spennende, eller eventuelt fail! yes.

Idag slet jeg med å finne sko. Pleier igrunn ikke å slite med antrekk til hverdags. jeg pleier, helt ærlig, bare å plukke ut noe som virker bra, og bytte det ut med andre plagg om det ikke funker. Pleier normalt å funke. Hvis jeg har lyst til å ha på noe spesifikt så legger jeg det kanskje frem dagen før, men oftest ender jeg opp med noe helt annet med henhold til dagshumør.


the twitch of the eye

åherregud. har obviously ikke så tykk legg i forhold til lår IN REAL LIFE:PDet skal godt gjøres å ta bare ett cambilde. Nå man først er i gang er det så gøøøøøøy

 

Jeg skal lukte på syrinene, og skrive en lapp til min mor før jeg går. siden det er verdens ende igjen.


23:26
19.mai.2011
17.Mai i bilder OG SLIKT

Tror ikke det finnes noen bilder hvor hele antrekket syns.. JAJA SUCKS.

hadde en veldig fin dag. jobbet også fra 4-8, så jeg fikk ikke hele nasjonalfølelsen og 17maistemningen som jeg pleier. Er bare et kort år til neste gang, da! spiste en pølse og to is

så idag har jg altså vært på butikken. ogshar jeg gjort som igår, sittet og skrevet et nytt avsnitt med moderne eventyr. nå er jeg på tredje forsøk, tredje ide, og tredje selvmordsforsøk....... neida, tuller ikke med slikt.  men bir seriøst veldig irritert over å ikke skjønne hvilken smak stmorol senses MEGA MYSTERY er.. fersken? appelsin? fersken og appelsin?? en forbanna(nan) frukt som ikke finnes???


10:41
19.mai.2011
blog

ny header!  Jeg blir så fort lei, så jeg bare bytter ut.


med henhold til de to korte ukene det er til ferie. TO UKER!!  når jeg tenker på lengden på dette skoleåret er to uker ingenting. vi fortjener det nå


10:25
19.mai.2011
nam nam her lager jei mat
say what


NAM. dette var før jeg måtte ta den ene av de to porsjonene ris over i en annen bolle fordi det ble vanskelig å skjære i kyllingen. jeg liker den sånn brun som den er der forresten. så den er ikke brent ellernoe.

ser dere melken på bildet eller???? det er 1,7 liter med melk, for. faen. det er helt villt. elsker q-melk.

nå skal jeg skrive eventyret jeg har mast om i en uke, og er ikke på skolen men home. Har  kjøpt så mye digg i det siste, og jeg er FORTSATT ikke tom.. blir som et prosjekt. så nå er jeg pizzaface og snart feit


00:02
17.mai.2011
dagens (for) mange innkjøp

okei, så er det ikke SÅ mye da. Men med tanke på at jeg hadde tenkt til å bruke ingenting utenfor de (for) mange frisørkronene, er det faktisk veldig mye. Men på den positive siden har jeg kjøpt ting jeg har hatt lyst på lenge men vært for flink til å kjøpe.


pen og sminkeløs før frisøren
To chille singletter


LOL INNLEGG herreguuuuuuud

der er håret forresten. folket jubler!

jeg tok bilde av nesten alt jeg kjøpte men bildene ble så fattige at dere får ser det når jeg har det på meg, ellernoe, ja? JA sa de


16:33
15.mai.2011
CHEESYhahahha, webcambilde.... nå har jeg nettopp sminket meg og er snart on my way til jobb. Har ikke fått gjort noe skolearbeid what so ever idag, så har med andre ord bundet meg til en hjemmeværende og asosial uke. kom forresten opp i matte skriftlig for de som lurte på det! 

nå kan alle se frem til en innholdsrik blogguke med masse fine antrekksbilder (onepiece). Mange bra tekster kommer nok også. neida herregud, er jeg en sånn en? som blogger om alt jeg har å gjøre. LOL 

melder meg ut, heh.


22:46
14.mai.2011
when I cry for someone else

idag jobbet jeg i åtte timer. så ut som en dass hele dagen. valgte familie, scrabble og kos fremfor bestevenner ikveld. det er fint.

fant ut at mami ville ut å svinge rockefoten, og søster begir seg på sammen eventyr. Jeg får henge med mne gamle venner alikevel, jeg da. Ben & Jerry.

Skulle sy, men fant ut at jeg er altfor glad i mammas tips underveis. Har fjernt sminken for lengst, og skal esisteepisodeav Vampire Diaries. herregud! Får fortsette med desperate housewives neste gang.

jeg har mange meningsfulle innlegg,da. rått
21:42
09.mai.2011
mandagsliste

Age: 17
Sweetheart: seff
Color of life: rød! og alle fargene jeg liker her og nå, og nå og da
Facebook: Ja, det er klart det.
Twitter: Glemmer den alltid. syns personer som har det er over gjennomsnittet råe da, så prøver hardt å huske å oppdatere om slikt som: nå twittrer jeg.
Future job: Jeg kan ikke se for meg at jeg kan klare å jobbe med noe annet enn mote, da jeg har ingen andre interesser på nivå med denne. For meg er det uaktuelt å jobbe med noe fordi lønnen er høy. Jeg må elske jobben min. Charlott fortalte meg forleden dag at jeg skulle bli motejournalist og være stylist som hobby. Charlott har svaret, så da skal jeg vel det, da.
Book: Twilight-serien er den mest oppslukende jeg har lest, imens jeg ikke helt klarer å bestemme meg om jeg liker de, eller A thousand splendid suns.
Best memory: Turer i skogen med min far, både somrer og vintrer. Vi plukket sopp iskogen og han gjemte påskeeggene i skogen på burud i hokksund. Vi badet og pappa bærte oss, og vi lo hver gang pappa hoppet uti vannet med alle klærne på og sa at det var fordi han måtte øve på det, i tilfelle noe farlig skulle skje. Og når onkel fisket fra vår lille badebåt. Og vi fanget alle de små skrukketrollene og slapp de ut igjen da vi dro. Vi plukket blåbær. Jeg kan ikke takke pappa nok for alle de fantastiske naturopplevelsen han har gitt meg. Er nemlig et godt integrert friluftslivmenneske den dag idag. 


Beauty: lykke er vakkert. oppriktig lykke, og livsglede.
Favorite place:  skolen
The world will go under because of: fordi vi mennesker er egoistiske og naive.
Dream destination: bali og bora bora er vel hva min materealistiske del sier, men min eventyrlystne sier afrika. Jeg MÅ til afrika og se verdens fineste dyr.løver, giraffer og elefanter!,
Favorite picture: har ingen favorittbilder, tror jeg. Har veldig perioder med hva som inspirerer meg der og da.Det er alltid noe nytt men nå blir jeg glad av å se disse:


Best movie: seven pounds, pretty woman og så liker jeg komedie.
Dogs or rabbits: rino!! (hund)

20:31
08.mai.2011
come here nude boy, boy

Jeg har sittet ute i solsteken med to bloggpauser, og prøvd å lese haugen med skolebøker før prøven imorgen. Det virker umulig for meg å få det til, men jeg tenkte at nå! Nå skal jeg blogge denne ene gangen, så skal jeg være  flink skolepike med supermannfokus! WHOS WITH ME

Jeg har brukt bikini for første gang i år, tror jeg, og blendet naboene med huden min. Good times!


Jeg tok tilogmed av meg ALT som en tribute til vår nudistnabo!!! Liker nemlig å ha et bra forhold til naboene våre. Det er et hyggelig borettslag vi bor i.

Nå tar jeg med meg mitt lange hår m/ettervekst og slenger på koseklærne før jeg skal begrave hjernen i den fordømte romantikken. IKKE ROMANTISK


18:50
08.mai.2011
MONKI
Kinda cute things at monki nowadays. I think monki should get an online store, so i could click home some of these items straight away. Only i couldn't of done that, since I am already broke from saving half of my salary. And due to the fact that i'm coloring my massive amount of hair in a week or so

thats gonna cost about.. 1500


13:58
08.mai.2011
The Legacy


Har nevnt det på bloggen før, at A Thousand Splendid Suns er den beste boken jeg noengang har lest, sammen med Twilight-serien. Den er så ekstremt uforutsigbar, og en bok jeg virkelig ler og gråter av. Har lest The Kite Runner som er av samme forfatter også, men det er ingen tvil om at denne er even better! 

Jeg kommer ikke til å skrive et sammendrag fra boka, fordi jeg liker aldri å vite hva som skjer på forhånd selv, og det er vanskelig å la vær å lese det. Det ødelegger opplevelsen av boka, de små tingene og de viktige detaljene du får med deg etterhvert. Det er som med filmtrailere, jeg vil bare ikke se det! oftest fordi de tar ut de beste delene av filmen, så er det ikke noe nytt og bra igjen når du først ser filmen. Pleier å se 30 sekunder av traileren for å få et innlikk. hehe.

Så jeg kjøpte en ny bok! Jeg leste ikke bak på den, men jeg vet at de tar kun inn the beste av engelske bøker i slike små bokhandler som vi har her. Jeg har hatt en altfor lang periode uten å lese noe nå. Hver gang jeg leser en bok har jeg med med boken overalt. Kan droppe skolebøkene hjemme, for å få plass til boken jeg leser for øyebikket. Tar den opp overalt, i friminutter, fritimer, på bussen! Jeg kan også dedikere en hel dag til å lese.


Det er så vakkert med fint vær. Nå skal jeg spise fersken og drikke smoothie i en ganske så toppet kopp imens jeg nyter været!! Håper resten av verden har det så bra som jeg har det i solen. Da hadde værden vært et bedre sted, skal jeg si deg


19:13
05.mai.2011
sara, thats basic


hei finveske - vintage, paljettsinglet - flattop /urban, sko - bianco, shorts - mammas gamle bukser, solbriller - marked i Paris

Laber dag som burde brukes til å øve. Må være flink å konsentrere meg, tenker jeg. Det går ikke. Det er sånn egen tankegang jeg har, helt for meg selv. Det går ikke, det er en slags lås og jeg finner ikke nøkkelen. Jeg leter ikke. Jeg får det ikke til å skje. Så blir jeg sint fordi jeg ikke får det gjort.  

Men det har vært sol, og jeg setter pris på det. Hører du det? Jeg setter pris på det. Ikke stopp.

Nå skal jeg spise kjøttkaker med mamma. Kanskje hun kjøper fanta til meg! 


17:18
04.mai.2011
mama fix

Tannlegen gikk superbra! Jeg klarte virkelig å slappe av med tannlegen min, så det eneste som gjorde vondt var bedøvelsen. Verdens beste!


Det er mamma også forresten. Hun lagde dette, kun til meg ! Altså imens jeg ligger nede med Norges største snusleppe føles det ut som. Verdens beste mami!

resten av dagen skal jeg ligge. fred ut20:30
03.mai.2011
thats one madcroc

Igår øvde jeg mer på historieprøve:


Prøven gikk helt greit. Jeg har det derimot ikke så bra

sko - converse, skinnjakke - H&M (maya sin), kjole - bikbok, solbriller - H&M
idag/igår.

Idag danset vi etter skolen, og deretter dro jeg med Maya på woken. Føles aldri som om jeg har vært mer sulten enn akkurat da.. Vi dro innom byen hvor jeg kjøpte strømpebukse til klassisken imorgen. Jeg fant en bikini og to shortser jeg ville ha. Så jeg holdt av den ene shortsen til imorgen, så jeg MÅ kjøpe den da. Den er nydelig

Igår kjøpte jeg en pysjamas som er verdens søteste (EILEN, accessorize). Jeg kommer mest sannsynlig til å bruke i hvert fall shortsen, men kanskje også toppen i offentlighet hele sommeren. Syns det er hysterisk, og for ikke å glemme kjempesøtt !

Nå har jeg ikke mer på dagens schedule, som vil si at jeg har proppa full uke ellers. sikkert. ellernoe? Må jo ha det. Nå setter jeg på desperate housewives og stapper litt sjokolade i munn. Og FANTA!! Har blit avhengig av fanta. før var det jo villa ! FANTA IN MY HEART


22:23
02.mai.2011
i've been losing lots of keys lately

Vi kom av gårde så mye senere enn jeg planla. innleggt var skrevet dagen før, og jeg postet det fem sekunder før vi løp ut døren. Altså 4 timer etter vi hadde planlagt. Synd, for da fikk vi ikke så mye ut av dagen som vi ville. no treasurehunting, for å si det sånn!

shoes - gift from maya (charlotte russe), satchel - second hand, white blouse - second hand, brown sunglasses - market in Paris, loop ring - glitter

Nå bruker jeg allerede opp spotifytiden min på amy whinehouse når jeg burde lese historie. Når skal dette ta slutt? Anstrenger meg forresten veldig for å skrive stor forbokstav i setningene. Få se om det gjør noe forskjell for helheten på bloggen, personlig tenker jeg ikke over det. Spesielt siden det finnes en viss autocorrect på skolen, haha!

Verdens enkleste og mest behgelige antrekk idag, hvis du ser bort ifra skoene! De er sånn.. 13 cm høye!

Lykke til med historieprøve imorgen, right? Til onsdag har vi vurderingsklasse, så vi bruker dansesalen etter skolen til å øve litt på barreøvelser og moderne tenker jeg! Vi gjør ikke dette hyppig nok på skolen, syns jeg. Lykke til, lykke til!!!

Valerie
Losing keys


15:59
02.mai.2011
treasurehunting

Nå er jeg og Ella snart på vei ut av døren for å skjekke innom reisebyråeti porsgrunn. Vi skal spørre litt om hva som passer best for oss og hva som dekker våre behov i tillegg til tips! Deretter skal jeg skjekke ut litt butikker og handle litt! gleder meg, får nemlig lønn til fredag. kunn ikke kommet en dag for tidlig, haha.

Til kvelden kan jeg se frem til lesing i verdens beste fag, nemlig historie ! hjerte hjerte


18:15
27.apr.2011
RØYKFORGIFTING

skal egentlig øve som en helt på matte og fransk, men skulle lage mat og klarte nesten å tenne på hele huset. mamma har vært på tur med søster inkludert kamera, ellers så hadde jeg tatt bilder av det til dere! er ganske sikker på at bildet hadde blitt slik, tho:


Her lager jeg mat, alene.
jeg suger med andre ord på kjøkkenet, som glemmer at jeg har satt på platen .. jeg er ikke trygg

nå er jeg altså herved distrahert, og klarer ikke tenke på annet enn den shortsen jeg så fint forlot i butikken i Paris og som jeg tenker på veldig ofte.  og jeg tenker på Zara skoene som er utsolgt på nettet. og gråter over dem. når jeg får disse og shortsen min, da kan livet starte


01:47
27.apr.2011
NYTT/GAMMELT

jeg har kjøpt masse secondhand idag, som jeg planlegger å sy om eller å ikke sy om. skal vise! Fant også ekstremt mye fint i butikkene nå, og merker jeg gleder meg til lønn, så jeg kan bruke i hvert fall litt.... 

nå hører jeg på mine favoritter på youtube, for det meste live musikk. spiser melkesjokolade og failer på livet.

fabrics from one day Charlott and I went to Kenya secondhandstore together
uansett så syns jeg det er hysterisk at noen hundre mennesker ofte er innom bloggen min og leser(eller?), men så får jeg en kommentar av mamma og en annen av en annen leser. neida mamma kommenterer aldri!! men, altså, jeg finner aldri ut hvem dere er uansett. skriv hva dere vil!! si at jeg er fattig, eller lol.. just somethingheh. det var dagens cryout til folket! forventer altså overhodet ingen forandring i kommentarfeltet. men nå er skolen tilbake, så nå får dere ingenting å kommentere! joda, masse, jeg eier jo ikke skolefokus eller engasjement eller eventuelt konsentrasjon. vil være i Paris

vil studere og oppleve mote
vil være borte fra denne byen 
vil ha det kult
vil ha ny inspirasjon
vil utforske hvem jeg er
vil leve livet 


22:58
26.apr.2011
secrets

Jeg har det alltid kjemperotete med masse klær og sko på gulvet når jeg skal finne antrekk. Jeg pleier å se for meg et par sko, eller et bestemt plagg eller noen ganger bare et smykke som jeg planlegger antrekket rundt. Ender også ofte opp med å endre absolutt alt rett før jeg løper ut døra.

dette er de gangene jeg er kreativ altså. kan ikke skryte på meg dette hver dag, spesielt ikke med dans til hverdags som gir meg lyst til å springe til skolen i onepiece. dette er ryddig i forhold til hvordan det KAN bli!


00:39
26.apr.2011
OREO DREAM
har spist så ekstremt mye oreokake i ferien. dere vet, jeg har venner som
er mer obsessed enn meg. syke mennesker! dette er i hvert fall meg og
oreo efter arbeid, klar for en ny skoleuke! jadda. i love school. i miss it too

uansett så har jeg for mye prøver og innleveringer og tentamener og
skrivedager. så dere hører nok mye/lite fra meg de neste dagene. til helgen
skal jeg jobbe og jobbe og jobbe og se på desperate housewives og andre
viktige og lure ting. gleder meg til lønn!! har litt ny inspirasjon nå for tiden,
og jeg tror kanskje det kommer av det fine været. jeg setter veldig pris på
solen!! solen er livet! ferie er livet!
Hva skulle vi gjort uten sol og ferier?

Utenom det tror jeg livet mitt starter etter 3.klasse. da burde dere bli kjent
med meg.

snakkes da. eller imorgen 


16:17
24.apr.2011
hype and heart

Nå skal jeg straks bevege meg opp til porsgrunn for å tilbringe tid med Maya, som jeg nevnte igår.  Vi skal ha sengesnakk og kanskje spise litt ute, se på so you think you can dance eller en film. venninnetid vi trenger. standard kveld med oss inneholder alltid noe sunn (usunn) snacks! love it


07:25
24.apr.2011
feirer solen

God morgen! jeg er våken halv åtte. ikke verst! heh. Idag skal jeg tilbringe tid med Maya for første gang i ferien. på mandag er det jobb, deretter er livet for meg (ferien) over for en stund. livet er når ferien er, helt sant!

En morsom (.......) historie er jo f.eks at jeg skulle prøve et skjørt idag (og en jumpsuit og en kjole) men så måtte alle kjøre ella for å rekkeølsalget.. så skull eg tilbake så var det stengt. STENGT FOR PÅSKEN! er det så mange som feirer påske?

 
 
faen ass, jeg legger meg

03:21
22.apr.2011
this is all i bought in Paris


den øverste posen er fra en av de mange sjarmerende butikkene dedikert til kun sjokolade. denne sølte Kari en hel mojito på. hun likte ikke mojito. takk Kari. takk. hendelsen fant plass midt på en restaurant hvor vi var heldige å ha mange vitner til saken! hehe! neida, vi lo mye av dette, da vi allerede hadde styrt fælt på denne restauranten, og servitøren var ikke ":D" heller.

Resten er tyggis. Masse tyggis. Og mer sjokolade. Elsker utlandet!! Alt utlandet mangler er freia melkesjokolade


13:13
20.apr.2011
if you love somebody else i think you deserve to d

Nå e det kafétid, og jeg tror jeg har litt dårlig td. Håret mitt tørker ikke på forever, så jeg må multitaske. hver gang. story of my life. neida! er glad jeg har hår, jeg.

 jepp, dårlig tid. what to wear? åh...


12:57
19.apr.2011
charterfeber på meg, eller?

nå har jeg så ekstremt mange bra planer fremover! jeg tror denne sommeren blir fantastisk, og generelt dette året! Jeg har nettopp vært i Paris, for det første! Har ikke fått bildene enda, men når jeg får de legger jeg de ut, selvfølgelig. Jeg og min beste søster skal på en reise rundt junitider, og vi kan velge hvor helt selv. Vi har tenkt på Hellas med Santorini, Naxos og Athen. Hvor kult?

alle de hvite bygningene, de fargerike blomstene. Vi skal lade opp med
Mamma Mia! filmene og andre hellas-relaterte filmer. Se så vakkert!

Hovefestivalen ifjor, dette bildet fra 730.no

Vi får dette i gave av foreldrene våre, noe som gjør det enda bedre! The Strokes kommer til Hovefestivalen, noe som løfter stemningen veldig for min del. jeg har vært veldig usikker på lineupen, og ikke visst om det var bra nok til å reise dit. Men vi jentene har pratet om det, og idyllen i den vakre naturen og de fine omgivelsene vipper oss over! Det er allerede varmt ute også, forresten!Vi har jo ikke bestemt oss enda, men jeg tror lineupen er litt undervurdert. Uansett, så skal jeg med veldig fine jenter til Montenegro i juli! da har jeg fått jobbet litt for å tjene penger, og nytt sommervær og Rognstranda hjemme i Norge også!

vi fire i montenegro! HÆ???

Vi skal mellomlande i Berlin, og ta oss en liten kaffe. deretter skal vi fly videre til Kroatia, og der blir vi hentet av en onkel eller noe slikt av Eilen sin familie. De er der i fra, så vi har veldig mange fordeler sånn sett! Der skal vi nyte livet, og digge det at vi er i et annet land. Dette skal foregå i to hele uker, iført solhatt og deilige sommerklær!

Se på fargen på vannet! herlig. Vi skal til Sutomore med muligheter for å dra til Bar og Petrovac! Om jeg ikke husker helt feil da. Hehe med min hukommelse og retningssans, kan det hende vi skal være i Petrovac.

Etter Montenegro er det ikke lenge til skole og høst, men før det skal vi forhåpentligvis runde av med en tur til Oslo, og Øyafestivalen! Det blir så kult med Kanye West, Lykke Li, James Blake og Håkan Hellström som er noe av line-upen.

Kanye West, Janelle Monáe, Lykke Li

Til høsten har i hvert fall jeg planer om å reise. Charlott og familien har feriehus i Roma, så vi håper på å få til en tur dit, selvfølgelig. Det eneste som er negativt med alle disse reisene, er at jeg umulig kan spare nok penger til bil og lappen! Og selvfølgelig må jeg ha penger til friåret etter tredjeklasse.

Utenom alt dette, har jeg mange bekymringer. Prøver, og så savner jeg Paris. Hvis noen ble misunnelige, mener jeg! hehe neida. Men serr, utenom dette suger jo livet. Man opplever ting som er så mye bedre enn Skien...... f.eks. Derfor blir man trist når man da komer tilbake.

who doesnt love to travelllll


17:18
18.apr.2011
manhunter

føler meg som den flinke bloggeren!! tar jo helt av, her..neglelakk i fargen "manhunter"

smykket er mammas gamle (bulgaria) jeg elsker det!


14:55
18.apr.2011
red lights!

idag stod jeg opp kjempesent. herregud! hadde rett igår også. håret mitt er totalt kaos idag, og jeg ser helt død ut i ansiktet. hva skal jeg få ut av en dag som denne?Drømte at det var sommer, og at chirag jobbet i en butikk. vi var på hove. og jeg og to stykker raftet nedover en elv  i en trebåt.  absurd!!! Hvor mange syke drømmer går det ann å ha egentlig? haha jeg har alltid kjemperare drømmer.

i am telling you...


01:43
18.apr.2011
body's itching

frustrerte fruer!! jeg er obsessed. har setttre episoder siden jeg kom hjem fra maria idag. Har spist masse godteri også. håper det er en grunn til at jeg har sånn sukkersug.....

dere legger kanskje merke til at mr. kittyboss har snudd til TWO SAVIN PUPPIES? det er et resulat av at min søster ÅPNET hele, og DREPTE mr.kittyboss.
Ja, det er riktig. hun trengte penger, så hun drepte mr.kittyboss. hun er død. Jeg kom hjem og så liket hennes ligge her inne. jeg ble helt fra meg. hvor er mine "kondoler" ??? alle andre får sånt når kjeledyret dør, gjør de ikke? i hvert fall med tanke på at kittyboss var mer enn et kjeledyr. I MISS YOU!!

men two savin puppies er også ekstremt søte. herregud.

tastaturet mitt er klikk. kittyboss er død. jeg har varige stikk mentalt, og hundre stikk på kroppen. kroppen klør. jeg må betale 1200 fordi jeg sølte oboymelk på den nye dataen min. og jeg har ettervekst. Ingen slår dette!?

SHOUTOUT TIL E:p


21:29
17.apr.2011
things i own, but have never wore
flat top, bik bok


19:29
17.apr.2011
så langt, så bra med ferie!

WELCOME, STALKERS
Jeg har hatt en stressende dag på jobb, men jeg syns alltid det er deilig når jeg er ferdig på jobb, og vet at jeg har tjent litt penger til livets opphold. Tenkte at jeg har egentlig en veldig kjedelig blogg, og skjønner ikke helt hvorfor jeg har så mange lesere som vises i statistikken. Men det er jo bloggnorge. Bloggere som poster fem innlegg per dag, men ingenting annet enn samme antrekk som forrige uke (Alt fra H&M!!) etterfulgt av spørsmål. "Hva syntes du om antrekket og været?" Jeg syns det samme som sist gang du spurte, kanskje? Neida, dette sier liksom jeg? tenkte i hvert fall å dele litt om reisen til Paris snart. det kan jo være av litt kvalitet, i hvert fall.

Igår var Maria og jeg på en lokalfest på gjerpen. Det var jo like gøy som alle lokalfester, hehe. Vi spiste hamburger og rullekebab og jeg sovnet i en ullgenser. 'Maria fikser soveklær' ;) Har mange interessante og ikke akkurat shareable bilder fra gårsdagen.

Da jeg satt på bussen opp mot Maria, sitter jeg der og er så anonym som mulig, med hatten på snei og brillene plassert fint på nesen. Prøvde å sove, da en mann stopper og kikker på meg.


Nei!!! Det er fullt! DET ER IKKE PLASS! Hvorfor skal folk sitte der de med størst bag sitter? Hadde ikke bestemt meg for antrekk enda, det er derfor jeg har med den største bagen. Oppi finnes to par sko, tre kjoler og et kamera som faktisk tar jævlig stor plass.SUPERDUDE

Vors on the floor, selvfølgelig.Dette er altså perry, superdudes. Partykoppen jeg kjøpte til Maria på disneystore i Paris!
Vi elsker den

Vi laget en ny partylek, hvor vi drikker hver gang vi hører bestemt ord i en sang, eller når den andre sier det. Maria ble gira på i hviske HO


Jeg mistet ingen mobiler og fikk kun ett blåmerke som jeg tror var der fra før. Men jeg og maria har spor på kroppen som ikke går bort på litt. Too much info for you!

dette er idag. sånn lå vi og kikket på en Meryl Streep film, utvekslet hva vi drømte om, drakk juice og lå.
Nå er jeg hjemme. Det er min dag. Nå spiser jeg herlig fransk sjokolade. snart tom!

Hva syns du om været? hahaha


23:10
15.apr.2011
how sweet?
har laget påskeegg til mine skjønne venninner og min søter og mor. de fortjener små gaver i hverdagen! ella fikk et veldig stort ett da hun fylte 20 13. april og jeg måtte få plass til alt godteri jeg kjøpte til henne i Paris.


19:08
13.apr.2011
je l'aime bien'
som alltid plukket de største blomsterbukkettene, og alltid passet på meg. gratulerer med tjue år, min kjære søster.


21:50
04.apr.2011
04.apr.2011

Lørdag:

Gøy, sant? fine kostymer og lure blikk. vi drakk og danset med høvdingkrans!
Kall meg høvding frø!

Søndag:Vi fant ut at vi skulle legge begge mobilene våres i bløt over natten. så dette er nå batteriet mer, og et desperat forsøk på å skjekke om andre gamle mobiler i huset kunne redde meg fra å tvangsinvestere i ny mobil.
Mandag:


Tygger piller som en gal, har lyst til å pakke men er for slapp. så jeg trøster meg med godteri og frustrerte fruer med fravær, men en fin reise i tankene. jeg MÅ bli frisk!

Nå er spotify og 'smile, danse, le' min eneste redning. og selvsagt soveromsrituale med stearinlys og røkelse. vil heller nyte sånne kvelder, enn å trenge dem. jeg vil ha dem oftere. og jeg vil være frisk når jeg får dem! ikke få dem fordi jeg ikke er frisk.


00:36
04.apr.2011
sideways
æsj, med lange stråler hårspray klusset i håret, og mange lag sminke, fin etter siste forestillingen på lenge. håper jeg
Antony & The Johnsons ? Hope There's Someone.

er skikkelig glad, og skikkelig deprimert på en gang. tror jeg? i got alot goin on, mister


00:49
31.mar.2011
mix


23:53
22.mar.2011
OXEGENdette slår alt. jeg vil men får ikke til!


21:43
15.mar.2011
that`s what she saider hos maya igjen. yes! sykt kjip dag imorgen. men jeg er glad. har mye å smile for, yep yep!! life can be good, bro


23:22
13.mar.2011
modekungen
jeg har lyst på dette. har også lyst på velødig mye av innholdet i butikkene nå til dags, men tanken om feire og at resten av norge også kommer til å ha de samme klærne hvis jeg kjøper dem, hjelper meg til å ligge unna! yes! ellers er jeg kjempeflink til å spare penger i mr.kittyboss men ikke i bank. Igår var vi ute, og vi kom hjem klokken 6! tragedie spør du meg, men det var gøy. vi våknet til en ekkel oppvask og en gåtur for å spise ekkel mat. crispy chicken skal jeg aldri mer innta igjen. vann er undervurdert. å heeeerregud


17:16
10.mar.2011
and it was all yellow

er ikke stor fan av gult, mendette er jo fantastisk! noen gule accessories er altså på ønskelisten. Kanskje i Paris?


18:55
09.mar.2011
this is my baby


mr.kittyboss veier mer eller mindre 1 kilo, og vi tilbringer tid sammen hver dag. her er han i senga og chiller.
dette en den søteste katten i huset! den begynner å bli full nå, heldigvis. mr.kittyboss is my moneybank


00:03
09.mar.2011
hurra for imorgen!

Idag har jeg spontanjobbet, og det er jo bra for mr.kittybox (mr.kittyboss, eller sparebørsen). Men det er stress. Ville slappe av med min kjære idag. Men imorgen blir det sleepover at Maya's house med fransk og latter og noe usunt. gleder meg! og til helgen skal jeg også sove der, og vi skal feire en venninne som nylig ble atten. tiden flyr, for imorgen er det nemlig onsdag, eller lillelørdag, og deretter snart helg! deretter snart paris!


singlet via nelly.com


23:58
08.mar.2011
nasty pt.4
00:10
07.mar.2011
this is smoothieboss

blåbær, mango, appelsin. i just love this


00:08
07.mar.2011
0000

dette ble belønningen min etter en lang dag med jobb og lekser. Var veldig flink!
Imorgen skal jeg sove hov anniken, og vi skal lage smoothie og øve til matteprøve sammen.
Yes! det blir superkoslig. Alt er bra imorgen, skal ha moderne dans, får lønning,
skal ha sleepover der og bestiller snart frankriketuren.
I tillegg til dette har jeg og Lene litt boys-planer, og snøen smelter! Herregud,
jeg MÅTTE gå uten jakken min idag da jeg gikk morgentur, fordi det var så varmt i solen.
Det er et ganske bra vå¨rtegn når man kan gå med solbriller. Slikt gjør meg svært glad


11:23
05.mar.2011
breakfastops, tired much? litt deppa før jobb, men må heller ha lønnen i baktankene : )


00:54
05.mar.2011
nasty pt.3


NASTYGAL.COM


19:55
03.mar.2011
we're running out of candy
18:36
03.mar.2011
lights please

Yes! I'm pleased00:03
03.mar.2011
i'm good, i'm gone

fikk warming facial mask i kalenderen før jul, brukte litt først nå. deilig!


dette er ikke så verst, for å si det sånn!


00:18
02.mar.2011
stay home with me

herregud! JEG SKAL TIL PARIS! I april! gleder meg ekstremt mye til en langhelg borte med noen av de nermeste. kafèfrokost, turisme, ettermiddagsidyll, kultur, markeder, eiffeltårnet, franske makroner, dessert, latter, vin, glede

J'adorefor noen dager siden. glad som et brød!

er litt mer engasjert til franskprøve imorgen nå. må jo være flink når vi er i paris. yes!! OUI OUI OUI


00:05
02.mar.2011
nasty pt.2
22:03
28.feb.2011
facemask

ansiktsmaske, frustrerte fruer, nybestilling fra nelly.com og is ! jeg var så flink og holdt bestillingen til under tre hundre kroner. jeg er veldig stolt! har 12 kroner på kortet nå, og har nettopp regnet ut at jeg må bli enda bedre til å spare enn det jeg er. herregud!

i natt sov jeg to timer, fordi jeg ryddet rommet. er ikke engang ferdig! må endre på rommet mitt. kjempelei
også har jeg et par sko jeg er veldig usikker på om jeg skal beholde eller bytte! et par leopardwedges med snøring, veldig kule, men trenger jeg dem? seff!

amen


21:52
28.feb.2011
nasty
00:53
28.feb.2011
syr


i cant wait until its exactly how i want it to be!! by now i have shortened a vintage velvet skirt, and started on a maxidress that was huge! After this I have one more maxidress, but i am not sure if i want it to be like it is and just remake the top part of it, or if I want to change the whole thing..


23:21
27.feb.2011
college
så mye bedre


16:25
26.feb.2011
boys boys boys

i want both him and his BOYSBOYSBOYS tank


15:23
26.feb.2011
nelly

I really cant decide. And if it weren't for the fact that i am forced to save up for several (amazing!) trips, i would never in a million settle for anything else than all of it..


23:23
24.feb.2011
i hate/love nastygal

have stayed home all day. watching desperate housewives and unfortunately windowshopping all over internet. i hate it. and then i love it..

i think that i am going to DIY some dresses tomorrow. perhaps clean up in my closet.. i just bought new hats and a pair of shoes.. so now im broke in two weeks....


20:13
31.jan.2011
bella italia


lånt bilde.

nå har jeg det ganske bra. planlegger en fin tur med fantastiske jenter. sitter foran peisen,
spiser is som på bildet. prøver å slappe av...


12:46
22.jan.2011
workin girl

off to work. once again. bare at idag blir det kjempesent.... men først skal jeg heldigvis treffe min maya i byen og se litt på saker og ting!


00:22
22.jan.2011
vemodig er livet

make avatar
hei nå er jeg ferdig på jobb. hører på melissa horn er sliten og tenker på sommer
fine tanker med andre ord. skal ha en god natts søvn inatt, skal nemlig jobbe imorgen
også. burde jo gjøre lekser! ye. this is me, today, in the dim light created by
nothing but living candles, which always shines in my room

jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt


21:17
19.jan.2011
love this


23:56
18.jan.2011
18.jan.2011

catch my breath and breathe


23:52
18.jan.2011
18.jan.2011
23:48
18.jan.2011
there should be a holiday for girls like me

19:51
11.jan.2011
dot dot dot 


20:35
02.jan.2011
2011

nå er det et nytt år.  hvorfor blogger jeg..


12:55
24.des.2010
BJØRG

fikk ELLE i julestrømpen, og idet jeg blar om på ca andre side ser jeg ukens vakreste annonse. BJØRG jewellery er fantastisk. skjekk denne siden og se på lookbook, og i online store.

god jul


21:50
21.des.2010
hehehe

 

 

EVENT


hits