02:06
21.jan.2012
wææ stopp humoren

kulturakademiet, gostudy, EF, gateway
moteledelse, ex.fil/ex.fac, fransk, kulturforståelse
bali, new york, paris, hong kong, mexico, cuba, sydney, brasil, london, nice, barcelona, roma
3 måneder, 6 måneder, 9 måneder, ett semester, ett år, våren, høsten, juni, september, februar, mai

Dette står jeg ovenfor idag. dette tenker jeg på hver eneste dag. Og siden jeg vil til ca hvert eneste sted, og bli der, og bo, der og studere der, er dette tidenes vanskeligste valg for nå. vil oppleve alt. vil være tre måneder per sted. det ville vært perfekt. det beste er å besøke vennene mine som skal andre steder. HERREGUD. Jeg var liksom den som hadde kommet lengst med planleggingen av neste år. Så lenge varte det, for idag fikk jeg vite at en viss venn skal til hong kong. Mer enn jeg vet! Alt er så plutselig for alle, etter studiemessen i sandefjord. To i klassen skal forresten til Bali i 3.måneder til høsten med kulturakademiet. 

forresten hører jeg konstant på beyonce med countdown. det er LÆTTIS

men jeg vil jo til new york, tre måneder er akkurat ikke for lenge. men hvis jeg skal være tre år i sydney, hvordan skal jeg få plass til london og paris? skal jo lære fransk så fort som mulig. og paris og london må testes fra min side. feriestudie på bali er så sinnsykt passende for meg også. cuba. CUBA! trenger jeg nevne dirty dancing 2 og diego luna. har alltid villet dra dit. BRASIL. trenger jeg si mer? kommer ikke lenger med dette innlegget uansett.

Har for så vidt ikke skjedd noe spesielt siden sist, tror jeg. dere vet jo at jeg har klipt meg, så har furtet litt rundt for det. men er fornøyd

eller, jeg  har bestilt ting med voksenkortet mitt. 


disse bøkene er fantastiske. det er en serie med eventyr de fleste husker fra barndommen, med illustrasjoner av kunstnere (designere). Dette er tornerose og christian lacroix. vil ha hele serien! neste er manolo blahnikdisse er fra jessica simpson(LOOOOL neida.) og er ekstremt fine i fargen. disse er hakket for små til meg, SÅ hvis noen er interessert så ta kontakt. De er str 37/us 7. kan uansett bytte de i ca 350 dager til, stod det i 1/15 mailer jeg har fått av endless.com etter kjøpet. Men jeg mener det. de er NYDELIGE, selv om bildene sikkert ser litt halvveis ut. (alltid slik på verasteinnes.blogg.no)

da jeg fikk pakken satte jeg mkeg et idiotisk mål med å ikke åpne den før jeg hadde lest ti jævla sider. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 = jævlig stress. Men det var egentlig smart da, selv om jeg hadde sittet utålmodig siden DHL-mannen ringte og vekket meg klokken 11. Stelte meg tilogmed for han, fordi jeg ville se anstendig ut. Prossessen gikk mye fortere enn forventet. Hei. *sign* - Hadebra! Tror ikke han la merke til antrekket engang. typisk gutter

uansett, de leverte SYKT RASKT! fikk pakken på to dager tror jeg. Fra USA! så ja til endless.com 


legg merke til svettebåndet som så fint henger på smykkestativet. ekstremt morsomt at jeg har så mange smykker. bruker kanskje fire av 54688 stykk.

nå følte jeg at jeg glemte noe.. jo. da jeg hadde fått pakken var dette meg:
hehehehe

har også kjøpt vin. se bildet. inni posen er det vin. fordi den boksen jeg kjøpte på tirsdag drakk jeg opp igår.. 

tror vi runder av der, før humoren tar overhånd


hits