21:57
26.okt.2011
i'm addicted i suppose

jeg er tilbake! og jeg har vært på partey! og jeg er 18!! atten år og seks dager. en helt fantastisk tur er igjen over, og jeg blir aldri vant til hvor vemodig det er når vi drar hjem fra en bra ferie med mange fine minner og nye impulser. er så herlig å vite at jeg har hatt det bra, men veldig kjipt å reise vekk. denne ferien var virkelig over på et blunk også!

vi har jo surfet i seks dager. DRITGØY!! alle MÅ surfe. De første dagene fikk vi våtdraktskille, Maria med turtleneck som jeg fryktet. Den dag idag er hun fast bruker av pologenser! men hun har min støtte. Johanna gikk på krykker da vi kom hjem, rett og slett fordi hun ikke mestret å surfe, og alltid lå å plasket i sanden. neida! vi klarte GREENWAVES alle tre til slutt! superfornøyde. Vi fikk bare helt drøye sår de første dagene, fordi det er sand på brettet og vi skraper oss hver gang vi sklir på.Utenom det, så har karma tatt meg igjen. Dere vet jo det skryteinnlegget jeg la ut for å gjøre alle dere deprimerte? Vel!!
1. Mobilen min har knust skjerm
2. Jeg har mistet halve håret(!!!!!!)
3. Telenor har sperret abbonementet mitt
4. MASSE lekser plutselig
5. det regner ute
6. Jeg er ikke i Spania lenger
7. Får ikke surfet på leeeeeenge

Jeg har ikke tatt bilder til dere, men jeg har brukt masse høstklær og fine sko. Utenom det har jeg tatt igjen Big Brother. Men jeg fikk ikke sett episoden med the grudge. det var dumt

Der kan dere se mine secondhand kjoler, forresten! som jeg har trikset med. de jeg og johanna har. du ser igrunn bare den gule. men den er fin!!

Jeg har lite penger, og maaange sko jeg har lyst på. livet er hardt. men seriøst... jeg har meldt meg på traffikalt grunnkurs!


bra du er tilbake, har savnet å lese bloggen din! :-)

Skrevet av: Kristine

27.okt.2011 18:07

Trafikalt grunnkurs??? som i trafikalt grunnkurs som man tar når man er typ 15 år gammel? Oi, jeg var sen og jeg tok det ifjor. You go girl.

Herregud, jeg vil også surfe, selvom jeg ikke hadde fått det til ( eller er det sånn at når dere fikk det til får alle det til?).

Også hadde du bursdag og kunne jeg sagt det på facebook også gjorde jeg det ikke!! dårlig av meg, men jeg glemmer bursdagene til folk selvom det står tydelig på facebook. Så vet du det. Gratulerer med dagen, med 18 årsdagen til og med på etterskudd,! heldiggris, jeg må vente 6 måneder jeg.

Skrevet av: Mari

27.okt.2011 21:57

hits